Web
Analytics
TECUCI

Decedaţii din Tecuci – 1aprilie _11aprilie


funerar  Decedaţii  din Tecuci (de la 1 aprilie-11 aprilie)- 18 persoane: Filiac Maria, Bondea Gherghiţă, Crăciun Anica, Matei Alexandru, Antohi Titi, Ghioca Miluţă, Hantă Ileana, Dragoş Maria, Sprinceană Gheorghe, Butnaru Tudora, Borcică Angelica, Mohorea Lenuţa, Durancea Mitică, Chihaia Cristea, Spăsenie Alexandra, Huzum Lucian, Munteanu Iacob, Greceanu Ionel Iosib. Dumnezeu să-i odihnească!


11 comments

 1. BIBI …. DACA TE DERANJEAZA FAPTUL CA SE PUBLICA O LISTA CU CEI DECEDATI …E MAI BINE SA DAI CLIK PE ALT WEBSITE. ..PE NOI MAJORITATEA CARE SUNTEM PLECATI DIN TECUCI ….NE INTERESEAZA ASEMENEA PUBLICATII….SI DACA TOT FACI COMENTARII ..INTELIGENTE….MACAR SCRIE CINE ESTI ….

 2. N-ar fi mai bine ca cei trecuţi la cele veşnice să fie lăsaţi să se odihnească măcar 40 de zile şi să nu mai fie subiectul bărfelor şi curiozităţilor asupra motivelor şi condiţiilor decesului sau asupra ceremonialului de înmormîntare ? Poate ar fi mai nimerit să intereseze publicul despre cîţi copii s-au mai născut, ce familii se împlinesc prin naşterea unui copil, cine şi-a mai întemeiat un cămin devenind soţ şi soţie. Nu ar fi mai bine venite astfel de informaţii ?

 3. Da, personal, nu sunt de acord cu publicarea unei asemenea liste. Motivul principal este acela pe care vi l-am comunicat în comentariul iniţial şi pe care nu l-aţi postat. Nu e nici o supărare. E bine că dumneavoastră l-aţi citit pentru că vă era adresat în mod direct. Al doilea motiv este tocmai acela pe care l-aţi precizat chiar dumneavoastră, deşi sub altă formă, anume că un nume poate coincide pentru mai multe persoane, chiar fiind din aceeaşi localitate. Cum ar fi ca numitul “Popescu Dan” să fie trecut pe lista decedaţilor, iar peste un timp, o altă persoană cu acelaşi nume să fie întîlnită pe stradă de cunoscuţi sau să fie sunată de rude şi cunoscuţi fiind întrebat dacă nu cumva a murit ?! Un alt motiv este acela, care ţine de confidenţialitatea decesului unei persoane, faţă de unii memebi ai familiei care ar avea probleme de sănătate, iar aflarea despre decesul unei persoane foarte apropiate, i-ar provoca o traumă psihică. Acestea au fost motivele pentru care v-am scris şi mi-am exprimat dezacordul privind publicarea unei asemenea liste. Şi ar mai fi un motiv : nu se prea încadrează o astfel de “ştire” mai mult sau mai puţin jurnalistică, în paginile site-ului dumneavoastră care prezintă cu totul altfel de subiecte şi informaţii : politice, sociale, culturale, economice care ne ţin foarte bine ancoraţi în realitatea cotidină.

  1. Ti-ar conveni, Bibicule, sa te ia Cel de Sus la El si un vechi amic sa nu afle, sa te caute la telefon ca sa te felicite de ziua ta? Cum s-ar simti familia?
   Cam cu o luna in urma m-am intalnit cu o veche cnostinta si cand l-am intrebat (cum se obisnuieste) ce mai face sotia lui, a izbucnit in plans fiindca murise de un an si ceva.

 4. Aceasta noua rubrica e bine venita. Am devenit atat de instrainati si indiferenti fata de semenii nostri incat nici nu mai observam cand unul dintre noi pleaca in lumea celor drepti.Dumnezeu sa îi odihneasca in pace!

 5. Dacă tot aţi dat curs publicării morţilor de ce nu publicaţi şi solicitările matrimoniale ale unor domni şi doamne/domnişoare. Uite aşa ne-am mai distra şi noi, cititorii puţintel, după o zi plină de tot felul de inepţii scornite de clasa politică, fie ea de la vîrf sau din … teritoriu.

  1. Am postat parţial comentariul DV pentru a vă putea răspunde. Nu postăm aici, date personale ale persoanelor în viaţă conform legii. Ş’apoi sunt cel puţin 4-5 Stan Ioan sau Radu Vasile. Sugestia a venit de la DV, cititorii acestui portal. Ziarul Romania-Libera publica o asemenea lista dinainte de ’89. Am vrut să postăm lista cu o săptămână înainte: dar nu ne-a ieşit (It’s a joke). Eu însumi am pierdut o persoană foarte apropiată şi am aflat de acesta abia la jumătate de an. Dacă doriţi ca acestă listă (săptămânală) să nu mai fie postată, rog să-mi comunicaţi acesta prin intermediul comentariilor, pe care nu le voi posta. Dar de care voi ţine cont.

   1. Admin, ideea este foarte buna, trebuie sa stim unii despre altii macar in momentele cruciale si va multumim pentru diversitatea informatiilor. Toate ziarele serioase dau asemenea liste – fie ele cat mai scurte, vide daca s-ar putea! Dar faceti ca rubrica sa apara cat mai discret, eventual pe latura din dreapta, lamga alte anunturi.

     1. Multumesc pentru sugestie. Asa va fi. O sa punem un mic banner in partea dreapta (jos).

Comments are closed.