Web
Analytics
TECUCI

Toate informaţiile de interes public trec pe la Primărie


informatie_publica  Primarul Municipiului Tecuci a dat o dispoziţie privind stabilirea procedurii de furnizare a informaţiilor de interes public de către UAT Tecuci, instituţiile şi serviciile publice de interes local precum şi de către centrele financiare din municipiul Tecuci. ”Începând cu data de 26.03.2012, furnizarea informaţiilor de interes public de către UAT Tecuci, instituţiile şi serviciile publice de interes local precum şi de către centrele financiare din municipiul Tecuci, se va face de către compartimentul specializat din cadrul autorităţii şi instituţiilor susmenţionate. În acest sens directorii instituţiilor şi serviciilor publice de interes local precum şi ai centrelor financiare vor nominaliza o persoană responsabilă cu furnizarea acestor informaţii. …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro


One comment

 1. Am cateva intrebari de interes public pe care doresc sa le inaintati
  doamnei Alina Popa, purtatoare de cuvant a Primariei;
  1.) In baza carei legi a dat primarul dispozitia prin care se solicita salariatilor de la taxe si impozite incalcarea Codului Fiscal?
  2.)Cine mai verifica legalitatea cheltuiri banului public la UAT Tecuci, in conditiile in care a fost desfiintat biroul de audit din cadrul primariei? In baza carei legi a facut primarul acest lucru?
  3.) In baza carei legi contabila sefa a primariei- adusa de la Tepu- a primit din partea primarului si imputernicire de auditor, desi nu are acesta calificare si este ilegal ca cel care aproba cheltuirea banului public, tot el sa si verifice.
  4.) Care este motivul pentru care primarul dupa ce a pierdut procesele cu unii salariati si prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva este obligat sa ii repuna in functie si sa le plateasca drepturile banesti, refuza sa faca acest lucru si continua terorizarea acestora, solicitandule demisia.
  5.) Este adevarat ca dupa infiintarea celor 6 societati si a zecilor de angajari de la primarie sunt probleme cu asigurarea banilor pentru salarii?
  6.) Domnul primar stie ca legea spune clar ca un salariat poate fi mutat in alt post numai daca respectivul post este vacant?
  7) Domnul primar a auzit de legea licitatiilor publice?
  Daca primaria refuza sa raspunda puteti sa adresati intrebarile si domnului avocat Francu, purtatorul de cuvant al PNL, poate domnia sa va avea bunavointa sa raspunda.

Comments are closed.