Web
Analytics
TECUCI

Tinerele talente sunt aşteptate la „Floare de April”


Casa de Cultura Tecuci in 2011  Pe final de lună aprilie, în data de 27, Casa de Cultură a Municipiului Tecuci organizează ediţia a XX-a a Festivalului – concurs „Floare de April”, manifestare care doreşte să promoveze cu precădere muzica uşoară românească. Pentru a descoperi şi lansa noi şi valoroase talente interpretative, festivalul – concurs se adresează atât copiilor, cât şi tinerilor solişti vocali, din Case de cultură, Şcoli populare de artă, cămine culturale, licee de artă şi cluburi ale copiilor. Fiecare instituţie poate participa în concurs cu maxim trei solişti. Secţiunile de concurs sunt: categoria 7 – 10 ani, categoria 11 – 14 ani şi tineri între 15 şi 18 ani. Toţi interpreţii vor prezenta în concurs două melodii, dintre care obligatoriu una va fi din muzica uşoară românească. Juriul, format din personalităţi în domeniul muzicii, va aprecia valoarea pieselor muzicale prezentate, precum şi calitatea interpretării lor.

Organizatorii vor oferi celor mai buni interpreţi, de la toate categoriile de vârstă, premii în bani şi material muzical. Se va acorda şi Premiul special ,,Eugen Bertea” pentru interpretarea unei melodii din repertoriul compozitorului, din repertoriul muzicii uşoare româneşti tradiţionale sau pentru prezentarea unei creaţii proprii.

Înscrierile la ediţia a XX-a a Festivalului – concurs „Floare de April” se pot face pe adresa: Casa de Cultură a Municipiului Tecuci, str. 1 Decembrie 1918, nr. 62, jud. Galati, cod 805300, sau prin e-mail: culturatecuci@gmail.com . Taxa de înscriere este de 60 lei.

Sursa: presagalati.ro