Web
Analytics
TECUCI

Un ziar pentru o Românie Dreaptă?


Actiune in Tecuci  Nu de mult am primit în cutia poştală un pliant în care deputatul Mircea Toader a ţinut morţiş să ne amintească realizările sale. Cutiile poştale au fost invadate din nou joi de o publicaţie intitulată Mileniul III – un ziar pentru o Românie Dreaptă – nr. 1, anul 1.  Subiectul de primă pagină era 11 milioane de euro pentru centura Tecuciului – rezultatul demersurilor deputatului Mircea Toader, iar dedesubt: Bacalbaşa şi Poliţia au lăsat elevii gălăţeni fără “lapte şi corn”. Răsfoind paginile regăseşti tratată problema Alianţei România Dreaptă şi alte subiecte care scot în evidenţă aspectele negative ale activităţii senatorului UNPR Laurenţiu Chirvăsuţă, deputatului PC Bogdan Ciucă, preşedintelui PC Galaţi Eugen Durbacă, deputatului PNL Victor Paul Dobre, deputatului PSD Florin Pâslaru. Publicaţia vrea să ne pregătească mental pentru alegerile parlamentare. În jurul orei 11, în zona fostului talcioc din cartierul Satul Nou au oprit un autobuz şi două Loganuri MCV ce transportau câteva zeci de tineri pentru a face muncă de teren şi a împărţi ziarul tecucenilor.


13 comments

 1. Aveti dreptate ! Dar eu cu cine votez? As fi vrut niste nume noi, nemanjite de ipocrizie, hotie ,lichelism politic,etc. dar de unde sa aiba 5 miliarde cat cica costa un fotoliu de parlamentar?Cine a mai incaput de dobre, necula ,toader, boldea si altii? Dar nici cu alde butunoiu n-avem ce face! Un incapabil sa faca ceva concret decat sa-i curga balele dupa un post de parlamentar ca sa-si recupereze pierderile de la ultimile alegeri cand s-a falimentat singur!Vai de capul nostru!Ne-am lamurit si cu usl-istii! Unul mai incapabil decat altul, nepregatiti nici profesional nici ca oameni,hahalere, josnici, ipocriti si hoti!

 2. Probabil ca ar trebui ca niscaiva organe sa se sesizeze din oficiu si sa cerceteze redactii le ziarelor si sa verifice sumele incasate apoi sa-i intrebe pe politicieni cum au facut rost de bani,nu credeti ?

 3. @ATENA
  Esti convins ca stii multe lucruri, dar le percepi in felul tau, iar aceasta percepere nu e intotdeauna cea corecta. Aceasta se intampla pentru ca te consideri extrem de diferit si pe langa aceasta in anumite situatii atotstiutor. Nu vreau sa intru intr-o polemica gratuita. Nu am emis amenitari. Am crezut ca anumite lucruri pot fi “citite printre randuri”. In ceea ce priveste modul in care si ce fel scriu este doar alegerea mea. Nu am nevoie de aprecierea sau consideratia cuiva anume. Se spune ca:
  ” Oamenii mari discuta idei, oamenii mediocri discuta evenimente, oamenii mici discuta despre altii”. Doar din acest motiv nu comentez la fel de mult ca altii.
  Dar daca vrei putem discuta despre……. un anume imparat al Romei. Chiar toti suntem asa usor de aburit?

 4. Stimate @Părerolog,

  Pentru că mă onorează solicitarea dvs. de a-mi exprima părerea, am să încerc a creiona convingerea mea la acest moment. Din start vă pot spune că ar fi indecent să impun părerea mea altor cetățeni. Eu îmi pot exprima doar opțiunile, ceilalți le pot cerceta, analiza și judeca, putând lua ulterior propria decizie. La momentul acesta, cu datele și situația existente, personal nu pot indica o soluție, o persoană care să răspundă tuturor dezideratelor pe care noi cetățenii ni le dorim din partea unui parlamentar local. În schimb mi-am conturat clar câteva criterii după care voi lua decizia de a vota un viitor parlamentar tecucean :
  1. Clar să fie concetățean cu noi, tecucenii, pentru că avem posibilitatea să-l întâlnim pe stradă, să interacționăm cu el, să-l întrebăm și să-i cerem socoteală pentru felul în care ne reprezintă în Parlamentul României.
  2. Să aibă vârsta care să-i permită evoluție din punct de vedere politic și nu să fie deja în stadiul de osificat și împietrit în relele politicii și să fie deschis, fără aroganță și infatuare la nevoile celor care-l trimit în Parlament.
  3. Să nu fi contribuit decisiv la furtul grosolan al averii României :
  –”băieții deștepți”;
  –returnări de TVA imense;
  –înșelăciuni ale oamenilor simpli deposedându-i de bunuri;
  –crearea și coordonarea de grupuri infracționale prin care societăți și instituții ale statului au fost devalizate;
  –tupeul și aroganța privitului de sus a cetățeanului amărât, a celor care ajung pe funcțiile lor după ce prin înșelăciune au ”furat” votul acelorași umili cetățeni.
  4. Să se fi înconjurat de oameni care prin competență și onestitate să poată reprezenta un rezervor de creștere a calității politicienilor și nu o ”strânsură” de incompetenți și lingăi care, promovați în funții de răspundere la nivel local sau chiar județean și național, să nu facă de rușine orașul și mai ales să nu facă o afacere din politică. Pentru că, dacă vă uitați cu atenție la acest moment în jur, veți observa că acești ”dinozauri” politici despre care vorbeam anterior au crescut și promovat ”creaturi” politice care-și descoperă pregătirile academice și își cresc averile inexplicabil în perioade extrem de scurte, încercând ulterior să se legitimeze ca lideri de opinie ai vieții comunității.
  Închei spunând că ați sesizat foarte bine : sistemul politic și electoral actual face aproape imposibilă alegerea valorilor de non-valori și promovarea personalităților care au capacitatea să aducă plus-valoare vieții politice și administrative a comunității în care conviețuim. Consider că este mai mult decât necesar revizuirea modului în care ne alegem conducătorii, deoarece organizațiile politice la momentul actual au devenit simple SRL-uri și nu instrumente de dezbatere și selecție politică în care de cele mai multe ori supremul criteriu este grosimea portofelului și nu politica resursei umane promovate. Când mă voi hotărî asupra persoanei pe care o voi vota, vă voi mărturisi-o ca prieten…deocamdată v-am spus numai criteriile pe care mi le-am conturat. Să aveți o zi bună, prieten drag!

  @ATITUDINE,

  Salut apariția unuia dintre comentatorii competitori ai site-ului, deși unii declaraseră că se vor retrage puntru un timp. Mulțumesc pentru aprecierile făcute vis-a-vis de cunoașterea situației politice, dar nu am această pretenție și acest orgoliu ca ultim și a-toate-știutor în politica comunității și politicii în general. Nu fac decât să-mi exprim propriile convingeri și din când în când revolta ca individ ”pe persoană fizică” vorba vangheliană, când sunt ”tăvălit” de personaje ”învechite și putrezite” în politică. Vis-a-vis de ”cei buni”(te-am citat,eu nu-i împart în buni și răi)încă nu mi-am conturat o părere, când o voi avea, o voi spune prietenilor. Ce mă intrigă este faptul că până acum @ATITUDINE, ca și comentator, ar fi putut fi caracterizat ca decent în exprimare, educat, non-violent și uneori cam alambicat. Constat că noile vremuri tind să-l transforme în lipsit de rafinament, cu tendințe spre ”violențe” amenințătoare.
  Dragul meu @ATITUDINE, consider că violența și lipsa de eleganță este o ”haină” pe care nu o poți duce și prin care determini și pe alții s-o îmbrace, situație care nu-ți este avantajoasă sub nicio formă. Situația și vârsta mea nu mă pot duce la, citez : ”autosuspendare”…eventual la suspendare definitivă, dar asta depinde numai de divinitate(știi versurile cântecului ”nu mor caii când vor câinii/nici câinii când vor stăpânii!”). Salutările în schimb am să le transmit ministrului muncii și protecției sociale–dânsa este ”șeful” meu–care îmi asigură încă pensioara!
  Dar, uite că mi-a venit în minte un personaj care a avut foarte multe șanse să devină un candidat potrivit, având pregătirea, educația și șansa de a fi concetățean de-al nostru și speranța noastră în mai bine, dar a dezamăgit prin comoditate, neimplicare și faptul că s-a lăsat înconjurat de o echipă cu mult sub nivelul care să-i permită o construcție politică și de viitor, cu un proiect politic pe termen lung pentru comunitatea noastră. Acel personaj se numește Eduard Finkelștain, care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și oportunităților avute, care ar fi evoluat firesc spre stadiul de parlamentar local. Iar dacă se mai confirmă și o parte din acuzațiile actualului primar, există riscul ca această ”speranță” politică să sfârșească urât. Așa că, dragă @ATITUDINE încearcă să rămâi comentatorul elegant pe care-l știu, deoarece bătrân fiind m-am obișnuit cu amenințările, stau cam greu la ele și dacă o să continui așa s-ar putea să se întoarcă împotriva ta (efectul de bumerang) pentru că nu știu dacă ai capacitatea să reziști la ”tăvăleala” amenințărilor, sunt un lup bătrân, plin de cicatrici–semnele multor lupte–și fiind la sfârșit de drum cred că am și puțină înțelepciune să citesc situațiile în care mă aflu.
  Hai să ne ”duelăm” în comentarii, analize și nu în amenințări!

 5. @ATENA
  Se pote spune ca aveti cunostinte destul de bune, atat in ce priveste situatia politica cat si asupra personajelor politice implicate. Dar cu celelalte personaje ce fac parte din aceeasi “piesa de teatru”, cum ramane…? Pe toti cei rai i-ati evidentiat dar unde sunt ci buni si care sunt acestia. Poate ne lamuriti si pe noi daca tot aveti o varsta respectabila, dupa cum sustineti. O fi avand vreo legatura varsta inaintata cu…… autosuspendarea. Salutari sefului si spor la treaba in campanie. Aveti mare grija, se pot intampla atatea nenorociri din cauza “varstei prea inaintate”, ..doamne fereste, sa nu ramana postul vacant (postul mare nu ala mic). AVE IMPARATE ….

 6. Aveți dreptate, domnule @Părerolog să vă supărați pe ce se întâmplă. Confirm cele afirmate de dvs., așa stau faptele. Mă simt agresat în intimitatea propriei comunități de un ”burjoi nesimțit” abonat permanent la conducta cu bani publici de peste 10-15 ani, care cu un tupeu nemărginit vine în Tecuci luându-i de proști pe toți tecucenii, să ne explice ce neprihănit și priceput este el și că toți ceilalți politicieni, mai ales contracandidații săi la viitoarele alegeri sunt cei mai răi de pe mapamond. Oare chiar crede, după cât a făcut rău pentru Tecuci, pentru județ și chiar pentru țară, mai poate să prostească pe cineva să-i mai dea votul în 9 decembrie? Când rămâne singur cu propria conștiință, când nu mai joacă piesa ”marelui politician”–Mircea Toader, în puținele și rarele momente de sinceritate ce-l vizitează, el nemaifiind în acea clipă competitor politic…s-ar mai vota pe el în fața propriei conștiințe, cum spuneam la începutul frazei? Vă garantez că nu!
  Acest individ ce posedă un tupeu și o nerușinare incredibilă (”îl dai afară pe ușă” la alegerile locale de anul acesta–în speță rezultatul obținut de PDL) se strecoară prin closet în casele noastre, emanând mirosurile pestilențiale ale guvernărilor la care a fost actor principal, care a participat la ”împărțirea bucatelor”, dar a făcut-o numai pentru el, uitând de tecuceni, iar acum brusc l-a apucat grija de noi și ne explică cum ne-a făcut el bine cu centura. Pentru că m-a provocat, haideți să vă spun cum îl văd eu ca tecucean pe acest ”bălos” al politicii românești care salivează abundent atât la propriu cât mai ales la figurat, cu gândul la încă patru ani de huzur pentru el și propria familie, propria gașcă portocalie, neputând să-și mai controleze ”vorbirea politică băloasă și veninos parșivă”.
  Haideți să-i facem un inventar al ”realizărilor” sale văzute de noi,tecucenii, pentru a nu crede că are de-a face cu niște oligofreni, cărora le dă ”mărgele de sticlă viu colorate”–respectiv vorbe, fraze gândite de făcătorii de campanie (plătiți cu bani mulți, bani publici ce ne-au aparținut nouă și care ne-au fost subtilizați mai apoi) pentru a-i da în schimb ”aurul” votului nostru. Se laudă că a susținut proiectul cu centura orașului, de parcă parlamentar de Tecuci fiind în mod normal ar fi trebuit să se opună, iar acest proiect a constat numai în susținerea lui Toader și nu a existat un studiu despre valorile de trafic crescute care nu mai puteau fi preluate în siguranță de vechea infrastructură rutieră. Da, se poate spune că el–Mircea Toder a făcut lobby pentru centura Tecuciului, dar nu pentru proiect, ci pentru preluarea execuției lucrării de către colegul său de partid, senatorul Marius Necula,care cu a sa firmă Atlas Galați execută lucrările. Nu firma portugheză a câștigat licitația, aia este ”paravanul”! Nu trebuie să mă credeți pe mine, mergeți pe teren la lucrări și întrebați muncitorii ai cui sunt, cine îi plătește, ale cui sunt utilajele și veți avea confirmarea că lucrează pentru SC Atlas Galați. Lucrare mare…11 milioane de euro, dar la fel de mare este și parandărătul pentru ”șeful de trib” portocaliu de Galați Mircea Toader. Mama lui de ”bine” ce ni-l dă cu de-a sila Toader ăsta!
  Astfel de oameni a promovat în politică dl.Toader…pe Marius Necula–cu sălile de sport construite, cu centurile tecucene ; Mihail Boldea–urmăritul internațional, tupeistul ”cocalar”, avocatul interlopilor, cu tunurile imobiliare tot de ordinul milioanelor de euro din care ”nașul politic” avea partea lui. A adus-o în politică pe ”renumita” Carmen Axenie, un reper al politicii românești, care și-a câștigat colegiul de pe locul trei, ”înfrângând” totul în jurul ei. De asemeni i-a adus și promovat în politica tecuceană pe ”marii strategi” în politică : Liviu Butunoiu–care paralel cu politica, a sărit din salvare în salubrizare și a ajuns mai apoi în administrația publică județeană ; Maricel Cazacu–care prin renumele, pregătirea și directorimea cumulate, a înfrânt cu brio și aroganță în campania electorală recentă. Și pentru a masca firma politică PDL ”mânjită” de ei cu toate secrețiile pestilențiale ale guvernării cu degetul în sus în Parlamentul României a lui Mircea Toader, se ascund în spatele ”României Drepte”??? Băi, netrebnicilor (adică ăia care au scos fițuica și-au botezat-o ”Mileniul III”) de ce mânjiți numele țării??? Voi sunteți România Dreaptă? Oriunde v-ați ascunde, ”mirosurile împuțite de putregaiul furturilor” săvârșite de voi vă dau de gol!
  De unde ai bani, domnule deputat Toader ca să plătești 50-60 de tineri manipulați, autocare, echipe de campanie, hrana copiilor timp de 4-5 zile numai în Tecuci, tineri care să împrăștie veninul tipărit pe care vrei să ni-l bagi în creier? Cum îți permiți să ”furi startul” campaniei care începe abia peste o lună? Vrei ca timpul în plus pe care-l furi să poți ascunde ”mizeriile” produse când aveai în mâini ”pâinea și cuțitul”? Revenind la întrebare…de unde ai bani domnule Toader? Probabil că din banii proveniți de la returnările fictive de TVA de sute de miliarde din exporturile de cereale (la fel de fictive) pe care le patronezi și despre care au scris publicațiile gălățene, din parandărăturile găștii pe care ai păstorit-o (Necula, Boldea, Axenie, Butunoiu L., Cazacu, Finkelștain, Cocaină-primarul de la Corni, Aramă de la Electrica, băieții deștepți din energie, Potec de la Electrocentrale, dr.Căluian cu deconturile fals umflate, Băicoianu-primarul arestat de la Brăhășești,etc.)
  Apropo, ia întreabă-l pe fostul primar PDL, Eduard Finkelștain…îți mai dă votul lui pentru încă un mandat de parlamentar, dacă tot ai ajutat așa de mult Tecuciul în ultimul mandat??? Îți spun eu că nu! Dacă ești așa de bun și performant, măi Todere tată, de ce nu candidezi în Municipiul Galați și vii să ne faci nouă(niște provinciali prăfuiți și nerecunoscători) un așa ”mare bine”??? Îți răspund tot eu : pentru că te-ai gândit că numai noi tecucenii, cam prostuți considerați de tine, mai putem fi așa de ”pelicani” să înghițim ”mizeriile” tale elecorale! Disperarea pentru a-ți acoperi ”realizările” politice anterioare (a se citi abuzurile,”furăciunile”) te determină să ne crezi niște babuini, care pot fi dresați după cum crezi tu. Te înșeli!
  Interesant este alt fapt. Cei atacați de tine în mizeria aia tipărită, respectiv contracandidații PDL-ului în general la alegerile viitoare, au fost nominalizați la sfârșitul săptămânii trecute sau începutul acesteia, unii chiar astă-noapte(Forța Civică și PNȚCD, componende ale ARD-ului vostru gălățean)…de unde ai știut dumneata încă de la începutul săptămânii trecute–când ai conceput, tipărit și distribuit materialul m(il)eniului III–cine va fi nominalizat în tabăra adversă, de ai știut așa nominal, ”pe persoană fizică”? Să fie vorba de ”ochii albaștri” ai noului secretar general al PDL Galați, sau de vechea rețetă a ”vânzării”, a înțelegerilor de culise transpartinice?
  Toadere, județul este mic, caracterele unora și mai mici, totul se va ”vărsa” public foarte repede și toată lumea va ști adevărul…și nici sutele de miliarde, cum nici aranjamentele nu mai pot salva ”dinizaurii” politici, firesc se vor schimba generațiile. Din păcate tu ai crescut sub tine numai butunoi,cazaci,boldeni,etc. care vor fi primii ce te vor vinde. Ai o singură scăpare…căiește-te și strecoară-te discret din scenă, căci în lumea asta nu totul poate fi cumpărat! Sunt și lucruri care nu se văd, dar se simt ; sunt ”ochi de lup” care veghează și ”guri de lup” care-i mușcă pe toți dinozaurii politici care vând și cumpără destinele și viețile oamenilor și ale comunităților.
  Trebuie să înțelegi că este momentul schimbărilor de generații, al dispariției ”dinozaurilor” politici. Cântă-ți cîntecul de sirenă politică la Galați, la București…dar nu mai lua tecucenii de proști! Ajunge, că ”te papă lupul”! Uf!…m-am cam încins, eu om bătrân, dar sunt foarte indignat că ne este invadat spațiul public, comunitatea, intimitatea propriilor noastre case, suntem sufocați cu vorbe, pliante, ziare, radio-uri și televiziuni și ne este înveninată tihna conviețuirii de către indivizi care nu au niciun alt interes decât propriul portofel, al familiei și găștii lui, fără a-și dori cu adevărat vreodată să ajute comunitatea. Cred că ar fi bine ca acești ”dinozauri” învechiți în rele să meargă la pensie, că au din ce trăi, sau cel mai bine să-i ”pensionăm” noi prin vot, că ne-ajunge cât i-am suportat!

  1. Apropo de destinul românului… de “a alege raul cel mai mic”…ştiţi dumneavoastră…vă adresez o întrebare : pe cine punem în locul lui naş’ Toderică ? Dumneavoastră,ca fin şi profund cunoscător al realităţilor politice tecucene şi nu numai,cum credeţi că o putem scoate la capăt în acest colegiu electoral în care este inclus şi Tecuciul nostru ? Dar în celelalte colegii gălăţene ? În condiţiile legislaţie actuale,se pare că nu putem face nimic pentru a schimba,cu adevărat ceva… Ne vom mulţumi cu aceeaşi pseudopoliticieni,unii cu state atât de vechi prin Parlament…3 sau chiar 4 legislaturi…încât încep să semene a Matusalemi îmbălsămaţi cu ajutorul banilor publici…şi a voturilor noastre,bineînţeles….!? Domnul Dobre, liberalu’ …par exemplu…mai are puţin şi poate afirma că nu a făcut nimic altceva la viaţa lui decât pseudopolitică mioritică… Când,de douj’de ani te plimbi prin Parlament,fără a lăsa nimic în urma ta,decât pahare goale de cafea ,scame pe fotolii şi eventual urma paşilor pe covoarele imense din holuri şi săli,fără nici o contribuţie legislativă,cât de cât consistentă…te mai poţi numi că ai fost şi eşti în slujba cauzei naţionale,coane Fănică…şi câte exemple nu mai sunt… aşişderea…Totuşi,revine întrebarea celebrului cetăţean turmentat :”-EU CU CINE VOTEZ ?” Deci,care ar fi “răul cel mai mic “? Întreb şi eu,aşa…nu ca să mă aflu în treabă,ci,pentru că preţuiesc părerea dumneavoastră…Cât despre părerea mea…eu sunt convins că ai noştri concetăţenii trebuie ajutaţi în a-şi contura o părere care să le favorizeze un vot cu adevărat în folosul lor…şi mai sunt convins că,fără o reformă foarte, foarte serioase,în plan politic , nimic nu se va schimba cu adevărat în România…dar nu o reformă de 3 parale de genul dandiaconismului de mahala politică…părerea mea…vă salut cu stimă ! …oricum,cu viitoarea componenţă a Parlamentului,am mai pierdut 4 ani…şi vom mai pierde….părerea mea…

 7. Pentru ca tacâmul electoral să fie complet,cetăţeanul care vrea să ni se bage…din nou… sub ştampilă,acest Mircea Toader, păpuşar şef al grupului parlamentar PDL,sub bagheta căruia s-au tras sforile …cel puţin în Camera Derutaţilor…şi s-a votat la comandă…doreşte cu orice chip să ne manglească,încă odată voturile ! Nesimţirea sa atinge cote inimaginabile ! Trimite tineri năimiţi,pe bani foarte puţini…cu minte la fel de puţină…pe la uşile şi porţile tecucenilor pentru a culege semnături de adeziune pentru noua sa candidatură…aşa,pentru a încropi un sondaj local…iar acolo unde cetăţenii îşi exprimă indignarea faţă de neruşinarea cu care sunt agresaţi de acest mincinos,tinerii pedelişti care sunt în serviciul acestui individ,cu o ostentaţie demnă de alte cauze…îşi înscriu pe tabelele cu care se prezintă la uşile oamenilor,adresele respective şi numele persoanelor care nu doresc a-şi exprima adeziunea faţă de noua candidatură a acestui individ învechit în rele ! Ei,cum vi se pare ! Să ştiţi că nu vă mint absolut de loc ! Puţin mai târziu…la câteva zile…l-am auzit pe numitul Toader,candindat în ale politicii gălăţene şi tecucene,pe postul Radio Tecuci,cum ne ameninţa,voalat şi ascuns ,că ne aşteaptă “vremuri grele”…şi că el şi ai lui sunt singurii care ne pot scoate din mocirlă…Haida-de ! CINE-I MAI POATE CREDE ?! Eu unul,să mă pici cu sare şi să mă baţi la fund cu urzici…că nu mă mai pot prinde…nici măcar cu arcanul…Cât despre România Dreaptă…despre alianţele şmechereşti ale PDL ului… despre schimbarea culorilor şi tacticilor electorale…despre comandanţii care ,chipurile ,părăsesc ultimii vamporiul care se scufundă…despre candidaturile întregii familii Băsescu,ale Elenei Udrea…fie la Cluj lângă Boc,fie la Neamţ,lângă Pinalti…astfel de neruşinări electorale…ar trebui interzise prin lege…Apropo,se spune că,un alt politician….şi câţi nu sunt,Doamne-Dumnezeule,ca el !?…de pe aici,de pe meleagurile gălăţene…va candida pentru a 4 sau a 5 a oară…liberal şi el…ancorat bine cu ghearele în putere…în halviţa dulce a bunăstării politice…20 sau 25 de ani de Parlament,de ministere la vârf…ghici ghicitoarea mea…”Spune-mi cine,spune-mi cine…? “…Vorba aceea “Unde-i lege nu-i tocmeală!”…iar legile,sunt făcute “de ei”…”pentru ei”…că noi,cei care îi alegem,nu contăm…şi dacă am conta…nu avem pe cine vota… numai pe EI…din nou…şi iarăşi…tot pe EI… Îmi strig şi eu supărările şi îmi zic şi eu părerea mea…de om prost…din popor…şi nu de politician îmbuibat şi buhăit,de prea-binele şi prea-multul care le este oferit de alegători la fiecare alegere locală,parlamentară sau cum mama-măsii le-or mai fi inventat EI…tot pentru EI…

 8. Desigur, vine iar vremea “dulcegariilor” politice oferite de toate partidele şi aliantele politice, în aceeasi masura. Acum depinde de preferintele alegatorilor, adică ale votantilor, pentru tipul de …. “dulcegarii” ce vor fi scoase pe piata.

 9. Acesta e doar…începutul premergător al campaniei electorale pentru alegeri parlamentare. Staţi să vedeţi ce va fi în campania efectivă. O să aveţi ce povesti nepoţilor. Anul 2012 este anul alegerilor pe aproape toată planeta. Anul acesta se face selecţia, între cei ce vor fi stăpâni şi cei ce vor fi sclavi în secolul XXI. Mergeţi la vot şi puneţi-vă singuri lanţurile. Unora dintre români le place să fie sclavi. Cică e…cool!
  P.S. Domnul @admin văd că a scos filmuleţul acela, care ar trebui să fie vizionat în fiecare dimineaţă de majoritatea românilor pe post de Tatăl Nostru. Am presupus domnule admin, că nu să-l puneţi ca pe un banal articol, ci că o să-l lăsaţi pe site permanent. Vi se pare cumva că s-au schimbat lucrurile pe planetă?! Deranjează pe cineva?! Pe cine ?!

 10. Stiti cum este: pe cine nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.
  Oare ce-i mai trebuie lui mircea toader ca sa priceapa ca este “non grata” in Tecuci ? O bataie cu oua si rosii stricate ? O sticluta cu cerneala in ochi ? Huiduieli ?
  Ma tem ca e greu de speriat. Ciolanul Puterii e prea dulce ! Obrazul “portocaliu” este foarte gros. Lipsa de rusine in fata tecucenilor este congenitala pentru acest individ lipsit de scrupule. Iar pe Finki, oricum, il are pe constiinta …

 11. cine face curatenie in scarile de bloc pentru toate “mizeriile” care sunt aduse pentru a prosti populatia inainte de alegeri? aici intra toate partidele politice.si acum sunt pe stalpi,cladiri etc. afise ramase de la ultima “confruntare” politica.daca venea o ploaie poate aveam si noi un oras curat.altii zboara “pe luna” si noi (si ei-cei ne conduc) nu putem face(sau nu vrem) sa avem un oras curat.
  o seara buna.va pupa tati

Comments are closed.