Web
Analytics
TECUCI

Unitatea de radiolocaţie a fost mutată din Tecuci


Instalatii antena radar_tecuci.eu  În urma unei decizii a MApN unitatea de radiolocaţie, amplasată temporar în zona Unitatii Militare de Aviatie, revine la sediul de bază din Matca, spaţiul fiind reamenajat între timp. Maşini de mare tonaj escortate de autovehicule aparţinând Poliţiei şi Jandarmeriei transportă echipamentele de tip sovietic şi celelalte elemente ale unităţii. Radiolocaţia este specialitatea militară specifică trupelor radiotehnice, având ca misiune cercetarea spaţiului aerian, descoperirea inamicului, înstiintarea despre situatia aeriană si asigurarea de radiolocatie a actiunilor de luptă ale aviatiei si ale trupelor de rachete antiaeriene. Instalatia de radiolocatie se compune, în esentă, dintr-un emitător, un receptor si un sistem de antene.

TECUCI-Radiolocatia


5 comments

  1. Eu stau chiar in fata unitati militare si nu am crezut ca ne va loa antenle cu toate ca este mai bine deoarece noi care stam peste drum eram radiati si dupa cum se aude cica va pune eoliene.

  2. “PARC DE EOLIENE”,doar ne-a invivitat “primarul” la o dezbatere publica pe la inceputul luni decembrie . Cit cimp este in jurul Tecuci-ului numai aici si-a gasit.Asta numai pentru ca terenul apartine Primariei si se da spaga grasa,ca pe pamantul oameniilor nu se poate face bani “NEGRI”

  3. Ce se aude cine vine in locul lor?
    Stie careva are cineva informatia ? eu am inf ca ar veni Elicoptere alte gurii sustin ca ar veni Mecanizatele de la Birlad ? Stie cineva ce se va intimpla la fosta unitate de aviatie?

Comments are closed.