Web
Analytics
TECUCI

Taxman, cel iute de picior


[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=XNQEQ_p1b3I’]

Mai toti conducatorii auto din Tecuci s-au lovit de cel mai “ciudat” taxator al parcarilor cu plata locale. Ne-a atras atentia si am hotarat sa-i urmarim pentru o perioada actiunile. Omul nostru, imbracat la 15 grade ca de Craciun, alearga intr-o parcarea mult prea mare pentru un vanzol atat de mare, “tipica” acestei perioade de recesiune, incasand cu umilinta biletele rupte din chitantier. Este, in opinia noastra, cel mai activ incasator din parcarile tecucene. Dar modul in care abordeaza clientii nu este tocmai “comercial”. Intrebat fiind daca are probleme cu “clientii”, acesta a dat cu lehamite din mana lasind sa se inteleaga ca “incaseaza fara numar”. In incursiunea nostra am facut cateva constatari. “Pompierul” nostru nu poate acoperi intreaga zona, drept pentru care alege arbitrar o zona a parcarii pe care activeaza. Si asa am constatat ca nu incaseaza mai mult de 50% din autoturismele din zona acoperita. O categorie “abureste” incasatorul ca or sa plateasca la intoarcere. Dar urca in masina proprie in mare fuga si demareaza lasandul pe omul nostru sa faca jogging. O alta categorie “baietii destepti” cu masini pricopsite, incep prin a apostrofa in fel si chip pana cand, omul nostru renunta, lipsindu-i orice “arma” care sa-l ajute in indeplinirea datoriei. Ce-a dea a treia este scutita din start de “deranj” caci au afaceri in zona sau lucreaza la firmele sau regiile din zona. Ultima categorie este cea care sa plange ca parcarea e prea scumpa si… platesc.  Vreti sa ne spuneti dumneavostra cum se numeste ultima categorie?

MC – tecuci.eu


7 comments

 1. Daca priviti cu atentie, strada pe care alearga trepadusul primariei este 13 Septembrie, strada pe care domnul Marcu, cel cu “1001 Articole”, a pus monopol pe jumatate de strada. Este strada cu RENEL-ul, TEMSAL-ul, Scoala 4, Banca Zorile. S-a gandit bine Primaria: amaratii astia de bugetari ce tupeu au sa vina cu masina la servici!!! Asa ca, hai sa-i punem sa plateasca si parcare! (Vorbesc despre cei care lucram la aceste institutii) De ce pe strada Republicii nu se plateste parcare? Sa nu fie deranjati clientii de la Colt de rai? Domnul primar plateste parcarea pentru orele pe care le sta la servici?

 2. …………cînd am spus ,,ordinul se execută…,,m-am referit la noi,cei care comentăm.A se citi ,,reguli,, în loc de ,,ordin,,…. reguli fireşti impuse de către cel care deţine site-ul.Eu le-am înţeles….alţii…NO COMMENT! PĂCAT!

 3. Apropo de întrebarea de la finalul articolului……90% ar spune ,,fraieri,, dar eu zic să fim băieţi educaţi şi diplomaţi şi să-i numim ,,bun-platnici,,.

 4. ADMIN,
  Se pare că sînt singurul care a înţeles şi respectă ,,regulile,,( decenţă,conţinut,comentariu pe articol)…sau, vorba puştiului meu,regulile sînt făcute pentru a fi încălcate!???
  Eugenia pe cine ,,taxează,, aici?-pe subiect în niciun caz.
  Ai spus că urmăreşti comentariile pe articole şi vei posta numai ce este pe subiect, spus cu decenţă.Totul a luat-o razna şi s-a ajuns la un concurs de ,,care demască pe care,,.Ai mai spus că apreciezi pe cei care au înţeles menirea acestui site.
  S-a ajuns într-un stadiu al hemoragiei de neoprit.Fac apel la tine şi am rugămintea să-ţi respecţi propriile ,,legi,, şi să ,,penalizezi,, toate persoanele ,,vinovate,, începînd cu Burebista, continuînd cu Citadinul(clona lui Dino)şi Dino.
  ,,Ordinul se execută nu se discută,,……pentru cei care am făcut armată înainte de 1989.

  1. @Atena
   Trebuie sa recunosc ca, am ezitat indelung inainte de a aproba comentariul “virulent”. Dar, pentru a nu crea impresia de “cenzurat” (taiat), am exclus doar afirmatiile indecente, calomnioase si cele ce nu pot fi probate. Dar, asta nu se va mai intampla in viitor. Daca nu coborati tonul si nu “imblanziti” discursul nu mai aprob astfel de comentarii. Am avut doar o singura nedumerire: in campania electorala or sa le vorbeasca pe acelasi ton si in aceeasi termeni tecucenilor?

 5. Buna DINO felicitari pentru modul de a gandi si pentru faptul ca ai curajul sa vorbesti deschis,din punctul meu de vedere cred ca intelectualii sunt cei care intra pe net , unii chiar lasa si cate un comentariu ,eu unul ai respect deoarece si ei sunt deacord cu DANIEL BUTUNOI afirm asta deoarece intelectualii consta ca au incredere in el urmarind rezultatul sondajului , eu personal il cunos pe D.BUTUNOI si chiar consider ca este un tip bine crescut si educat , are so o pregarire din cate stiu are ACADEMIA MILITARA asta denota ca a fost ofiter si nici decum ajutant cum spune Burebista lasa-l sa se agite ca din APA MINERALA VA DEVENI , APA PLATA , vis a vis de afirmatiile tale fata de TRDATORI ai dreptae . o seara placuta .

Comments are closed.