Web
Analytics
TECUCI

”Staţiunea” Tecuci: derdeluş pentru mici şi mariAu trecut una, două, trei, ba chiar mai multe zile şi derdeluşul încă persistă. Atenţia celor care se încumetă să ia oraşul la pas trebuie să fie sporită iar mişcarea picioarelor lentă ca să nu dea cu şezutul de pământ. Astăzi nu am văzut decât 10 persoane cu veste cu inscripţia Ecotec care îndepărtau zăpada şi gheaţa pe strada Ştefan cel Mare. Cam atât a însemnat implicarea autorităţilor la ceas de amiază din ce am putut observa. Închei redând măsurile dintr-un comunicat al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Tecuci din 12 decembrie: “Îndepărtaţi zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiţi sau pe care le folosiţi (spaţii comerciale, agenţii economice, instituţii publice etc.) pentru asigurarea traficului pietonal”; “preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de locatari să asigure mobilizarea locatarilor în vederea îndepărtării zăpezii de pe aleile dintre blocuri şi din parcări”.


13 comments

 1. Fraților, ce să mai zic de trotuarele din oraș dacă eu nici la mine în curte sau în poartă nu am fost în stare să dau zăpada și mai nou stratul de ghiață? Abia mai pot deschide poarta. Mare putoare ce sunt și am terminat o școală chiar bine cotată! Și ca mine târgu-i plin de putori licențiate!

  1. Dar cu lopata de zăpadă în mână și dacă se poate să începem din curtea mea.

 2. toate comentariile: nota 10. Asa ne trebuie.Daca nu stii sa apreciezi ce ai si crezi in cioara de pe gard! Mai mare mizerie ca acum nu a fost niciodata in “orasul trandafirilor” Dar tapeanu nu stie ca asa era Tecuciul in anii de dinainte de -eram sa zic Hr,-Revolutie- si asa arata si pe vremea de dinainte de 10 iunie 2012! Dar acum…. ti-e rusine sa mai iesi in centru cand iti vine vre-o ruda sau prieten din alta parte. Iar de parc ,ce sa mai zic, dadea la lopata Pazvante si cu oamenii lui la 4 dimineata de ziceai ca esti in Austria !

 3. E clar, fostii edili erau mult mai seriosi.
  Niciodata nu a fost orasul atat de neglijat. Nu e problema de pricepere, ci de respect.
  Sau poate se gandeste edilul ca a risipit prea multi bani cu cumpararea voturilor din Tecuci si ca acum trebuie sa ni-i scoata pe nas.

 4. chiar credeti ca e plecat in concediu?asteapta sa mai colecteze ceva bani de la taxe si impozite sa dea banii la profesori si primarie ca a cheltuit prea mult cu “revelionul” si a avut de facut plati lui Gegi srl si Kligor.apare el cand il suna aia de la Tepu care il santajeaza…care a facut treaba murdara la primaria Tepu…contabila.

 5. Pai nu prea este timp bre pentru dat zapada la o parte. Abia s-a reusit sa fie demisa directoarea de la Ecotec -d-na Blejeru. Daca datul afara dureaza asa mult cine este vinovat? Daca oamenii aveau bun simt si isi dadeau demisiile ca tucheliada sa se poata instala peste tot cu grauntele ei atunci orasul era astazi alb ca lacrima omizii. Stati linistiti o sa-l instaleze pe noul director (asta este directoras) grasutul PSD ist Mircea Iulian (care mama lui vinde boarfe in piata industriala pe taraba) si absolvit si el un Danubius ceva pe la scoala 10 iar orasul tecuci va deveni un municipiu superboreal.

  1. Gresit! Daca era Danubius era bine. Spiru Haret este corect!Iar parintii vind si fructe!

 6. Cineva a scris pe site ca primarul e plecat sa schieze in Austria. Bine ca ne-a lasat pe noi sa facem patinaj prin oras.Acum serios vorbind primarul asta in 6 luni a fost mai mult plecat; cand in Turcia, cand in Londra, ba la mare, ba la munte, mai un Bucuresti, la Tepu mai mereu, numai de treburile orasului nu s-a ocupat. Rusine sa ai fie !Mai bine sa ramana acolo, sa ne alegem un primar serios, nu un mincinos si excroc ca asta.

  1. Daca angajatii din subordine nu au voie sa plece in concediu in decembrie si ianuarie, macar primul ţep al orasului sa plece! Poate ramâne acolo!!!

  2. De ce sunteti rautacios, domnule “Tecucean” ? Prefer sa va spun doar tecucean nu si tepuit. Trebuie eliminat acest … “ţepuit” . Chiar daca edilul pleaca oricind doreste dumnealui in concedii, in delegatii, in campare la tara, dumnealui isi lasa intotdeauna inlocuitori de nadejde. Domn si doamne….chiar domnisoare. Domn(ul) Radovei care se vrea a fi o copie, si este dar una proasta, il “inlocuieste” cu mare mindrie pe edil, numai ca in loc sa faca ceva concret, toata ziua sta la discutii interminabile la mobil si numai cit duce cu vorba pe cei ce vin de solicita sau sesiseaza cite ceva. Credeti, domnule “Tecucean” ca avind astfel de preocupari, mai ramine timp si de mers pe jos ca sa se convinga si edilii nostri ca Patinoarul din Galati e nimic fata de trotuarele din oras ? Daca arterele principale sunt asa, cum or fi strazile din cartiere ? Poate ne spun edilii, dupa ce le vor parcurge…PE JOS. Poate asa ajung si cu fundurile de pamint sau cu ceva oase rupte, asa cum au patit multi tecuceni.

Comments are closed.