Web
Analytics
TECUCI

Start lucrarilor de reabilitare


Sediul Politiei Municipale din TecuciCladirea din strada Maior Genoiu nr. 3 B, unde functioneaza Politia Municipala, nu a mai beneficiat de cosmetizari in ultimii ani, reabilitarea fiind necesara. In iarna CL a decis ca trebuie luate masuri de “intinerire” a imobilului, iar prin atribuirea contractului de achizitie publica “Reabilitarea imobilului din strada Maior Genoiu, nr.3 B” s-a organizat licitatie publica pentru firma constructoare. “Ofertantul castigator a fost SC Romsit Construct SRL Galati cu propunerea financiara de 295. 166 lei fara TVA” informeaza purtatorul de cuvant Carmen Munteanu. Lucrarile au fost deja incepute spre finalul lunii martie, finalizarile fiind prognozate la finele lunii mai a.c.. Tot atunci biroul Politiei Rutiere va fi mutat in lacasul ce va fi reabilitat. NP – tecuci.eu


2 comments

  1. Mai bine in reabilitam pe militienii existenti in aceea cladire. Poate ca tecucenii ar fi mai receptivi cand vine vorba de Politie daca cei care isi fac veacul pe acolo ar lasa deoparte “cumetriile” si ar face cercetari asa cum scrie la carte. Ne-am saturat de politistii care nu fac nimic dar tipa ca au salarii mici. Sa ii punem sa deseneze floricele pe asfalt? Nu este o idee rea. Bine ca nu ati sugerat sa scrie ceva ca o dadeau in bara. La desenat s-ar putea sa se priceapa, la scris corect, din punct de vedere gramatical, mai greu. Deh, este grea matematica limbii romane!

  2. Şi dacă în mileniul III, poliţia este a cetăţenilor, cum Ceauşescu care ne vroia săraci şi sclavi, acum în capitalism anunţ pe acestă cale pe edilii locali care nu ştiu în ce secol trăim, că noi cetăţenii, majoritatea avem autoturism.Deci ne deplasăm cu autoturismul şi când ajungem undeva, trebuie să parcăm.Aşa că această reabilitare poate face şi nişte locuri de parcare în faţa clădirii, că tot pe această cale anunţ idioţii, că iarba nu prea dă oxigen ci copacii.Deci se poate asfalta, şi pentru cei cu nostalgii de la el de la ţară, se poate vopsi asfaltul verde şi să se deseneze nişte “flocirele”(sic).Şi poate nu s-a uitat că reabilitare înseamnă şi reabilitare termică.Iar suma de bani alocată, este foarte, foarte mică.Nu-i nimic, se va reabilita poate mai bine, după 2012. Până atunci funcţionarii de acolo, mai pot suferi un an, dacă tot au lucrat până acum în condiţiile lui Ceauşescu.

Comments are closed.