Web
Analytics
TECUCI

Stadiul lucrărilor la centura de sud-vest


 Santier Centura 2012_tecuci.eu Compania portugheză Soares da Costa, câştigătoarea licitaţiei pentru construirea centurii de sud-vest a Tecuciului, a subcontractat pentru realizarea lucrărilor firma gălăţeană Atlas. Şeful de şantier Dan Antimie a informat privind stadiul lucrărilor la centura ocolitoare care va face legătura între DN 24 şi DN 25 şi va avea cca. 7 km lungime (valoarea-11.4 mil. euro fără TVA): ”Am demolat o platformă de vreo 2000 de mp din beton am decapat încă vreo 2000-3000 mp iar săptămâna aceasta o să vină o firmă să bată nişte coloane. Fundaţiile stau pe coloane din beton armat şi o firmă specializată va fora şi va turna coloanele. Prin legea calităţii avem obligaţia ca să facem încercări înainte de turna coloanele. Facem 3, se fac probe… Lucrările au început în jurul datei de 10 iulie”. În acest moment se lucrează pe o rază de câteva sute de metri la unul din cele două capete ale centurii (în zona Romprest), DN 25.


3 comments

  1. nu ca eu nu asi fi de acord c licitatiile sau sistemul neoliberal, dar totusi de vin foartepaguboase, oameni subcontracteaza, si legea nu le interzice, pe de alta parte daka primaria ar angaja oameni , si in domeniul contructiilor in tecuci se gasesc cateva sute, si ar inchiria utilaje , cu 11 milioane de euro ar putea face o autostrada ocolitoare , in numai o vara. doar daka s-ar vrea acest lucru. dar este limpede ca nu se vrea. si centru v-a fi gata prin 2020.

  2. Mda! Mult asteptata firma portugheza castiga licitatia.Ea sucontracteaza o alta firma care sa se ocupe de lucrari! la randul ei aceasta firma sucontracteaza alta firma care sa toarne coloanele etc.
    Pina la urma cine construieste? sau sa fim cf cu continutul cien subconstruieste?

  3. Timp de 30 de zile au avansat doar 300m2??? e clar prin 2015 o sa avem centura ocolitoare ……….calvarul expropierilor banuiesc ca sta sa inceapa ……. penibil

Comments are closed.