Web
Analytics
TECUCI

Situatie dramatica… de peste un miliard


Tabara sinistrati tecuci In ultima sedinta ordinara consilierul Vasile Diaconu a repus pe tapet situatia sinistratilor tecuceni adapostiti in tabara. Primarul a raspuns ca se va lua masura evacuarii la toti cei care au la energie de plata sume destul de mari. Din ceea ce cunoastem din  septembrie 2010 de cand trebuiau sa-si plateasca utilitatile doar 3 persoane au facut-o, insa au platit energia consumata doar pentru luna septembrie. Datoriile au crescut vertiginos intrucat pe timpul iernii s-au folosit calorifere electrice si sinistratii au consumat fara restrictii. La momentul actual aflam ca Primaria le-a achitat facturile lunare catre Electrica, suma pe perioada septembrie 2010 – februarie 2011 ridicandu-se la 128. 600 lei ( 1.280.000.000 lei vechi. Wooooaaauu… cate zerouri…). Cat timp vor mai fi tolerati si la ce cheltuieli va mai fi angajata Primaria? Vom trai si vom vedea. Deja este foarte mult, nemailuind in calcul datoriile acumulate de sinistrati la alte utilitati…  Ce destinatii credeti ca puteau avea aceste sume? (Care pot fi considerate aproape ca niste pomeni electorale… alfel nu ne explicam de ce se tergiverseaza luarea unei decizii.)

NP – tecuci.eu


2 comments

  1. Chiar nu intelegeti ca se doreste pastrata o cat mai mare masa de manevra de natura electorala…De asta nu s-au facut acele reduceri de personal dintre functionarii primariei, ba pe deasupra se tot fac angajari. Cum se face ca pe vremea lui Lazar erau in jur de 70-80 angajati iar acum 300-400, asta in cazul reducerii populatiei…

  2. Cu acesti bani puteau sa le plateasca niste salarii pentru o munca prestata de acesti concetateni ai nostri, transformati in paraziti. Dar pentru asta trebuia ca edilii, consilierii sa-si puna putin mintile le traba, iar functionarii si sa-si deplase fapturile pe teren.

    Mai interesant ar fi de aflat ce explicatii dau edilii pentru aceasta “marinimie”?
    Daca se dovedeste ca sunt bani risipiti fara noima, ii restituie edilii din propriile buzunare?

Comments are closed.