Web
Analytics
TECUCI

Si-a violat fiica de 11 ani


Maricel Buric Micuţa a fost violată timp de aproape doi ani şi cu toate că le-a povestit cunoscuţilor ce i se întâmplă, nu a fost crezută. Violatorul, Maricel Buric, a refuzat să facă vreo declaraţie la Poliţie sau în instanţă, iar anchetatorii s-au bazat pe declaraţiile martorilor şi celelalte mijloace de probă pentru a dovedi că bărbatul se face [intlink id=”6468″ type=”post”]vinovat [/intlink]de viol şi incest.  „La Parchet nu a spus nimic. În [intlink id=”8882″ type=”post”]instanţă[/intlink], preşedintele completului de judecată i-a oferit şansa să spună ceva, dar nu a făcut-o”, ne-a declarat avocatul Emanuel Rizea, care l-a reprezentat pe suspect.  Fetiţa a fost internată în 2009 într-un centru de plasament, fiind la acel moment într-o stare fizică şi psihică foarte gravă. Întreba permanent cu cine va dormi, pentru că la cea mai mică greşeală tatăl său o lovea cu pumnul în cap. Tatăl, Maricel Buric, în vârstă de 43 de ani, este o persoană agresivă. Acesta şi fiica lui locuiau fără forme legale în Tecuci, fără lumină, fără apă, într-o mizerie cruntă. Bărbatul mai are o fată, acum majoră, despre care vecinii spun că ar fi fost şi ea [intlink id=”11008″ type=”post”]abuzată[/intlink].Minora a fost retrasă după numai un an de la şcoală. Ea a fost reînscrisă în clasa a doua la vârsta de zece ani, la insistenţele profesorilor.
Mariana Vizitiu, învăţătoare la şcoala copilei, a povestit drama prin care a trecut minora: „Vocabularul şi comportamentul ei nu era al unui copil preocupat de şcoală. Era dezinteresată la ore, nu avea răbdare 45 de minute. A frecventat şcoala în urmă cu doi ani mai mult. În cartier se cunoaşte cazul că ar fi întreţinut relaţii [intlink id=”11041″ type=”post”]sexuale [/intlink]şi cu prima fiică. S-a auzit din vecini. Copiii vorbesc. Cazul a fost semnalat acum doi ani de prima învăţătoare. Fetiţa mi-a povestit mie pe îndelete tot ce a păţit, cum a fost atinsă de tată şi ce îi făcea”.
Minora a fost preluată de angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi.
Tribunalul Galaţi şi apoi Curtea de Apel l-au condamnat pe Maricel Buric la 15 ani de închisoare pentru viol şi incest.

Sursa si foto: adevarul.ro


2 comments

  1. daca asi avea o putere iasi pune si pe ei la acea suferinta prin care trec astfel de fetize , mai pe scurt ia-si omorsa sa le fie rusine!sunt niste bolnavi (cu capul…)

Comments are closed.