Web
Analytics
TECUCI

Show-uri auto cu cascadori profesionişti germani


Cascadorii_auto Sâmbătă şi duminică, începând cu orele 20, în parcarea supermarketului Kaufland se vor desfăşura 2 show-uri auto susţinute de o familie de cascadori profesionişti germani. Show-ul promite cascadorii pe 2 roţi, drifturi periculoase, maşini ce trec prin perdele de foc ş.a. În final un monster truck va strivi alte maşini sub roţile sale. Acţiunea face parte din turneele naţionale organizate anual de Mircea Robu, director Miro Circus Variete România. Biletele vor putea fi achiziţionate doar cu jumătate de oră înainte de startul evenimentului. Tot abia atunci amatorii vor afla preţul, care poate suferi modificări în funcţie de anumite criterii. Intrarea pentru copiii în vârstă de până la 3 ani este gratuită.


6 comments

  1. 50 de lei?doar sa fiu nebun sa dau banul asta.bravo geo,buna ideea ta

  2. Ea mai taceti voi din gura in loc sa deie sa se intre gratis ei pun sa platesti si e foarte scump .asa kaufland isi face, clienti dar este prea scump .

  3. Am inteles ca un bilet va fi 50 de lei. Mai degraba dau 20 de lei la vreun locatar din apropiere sa stau pe balconul lui la VIP :))

  4. kaufland in loc sa gazduiasca free pentru toti bani care ai castiga pe seama tecucenilor si a celor din loc, limitrofe ei fac castig pe seama asta ???…………rusinik

Comments are closed.