Web
Analytics
TECUCI

Serviciul Pasapoarte, o certitudine


pasaport electronic Incepand de miercuri in fostul birou al sectiei Tamponari al Politiei Rutiere s-a inceput deratizarea. Cativa muncitori au inceput cu “spor” a face curatenie intrucat noul lacas va fi noul sediu al serviciului Eliberari Pasapoarte. Serviciul va deservi atat tecucenii cat si localnicii comunelor invecinate in obtinerea unui pasaport, nemaifiind pusi pe drumuri 80 km pana la judet. Despre inceperea activitatii, aflam de la conducerea Evidenta Populatiei, ca deschiderea va avea loc imediat dupa curatenia de rigoare, sperandu-se ca inainte de sarbatorile pascale, in maximum o sapamana,  biroul sa fie functional. La demersurile infiintarii acestui servici in Tecuci au depus eforturi atat primarul Finkelstain cat si senatorul Chirvasuta. Era un serviciu necesar in urbea noastra, Prefectura galateana contribuind din plin la realizarea visului, anuntand si ca functionarul acestui serviciu va fi galatean, programul de lucru fiind in fiecare luni a saptamanii.


4 comments

 1. Acest serviciu a mai existat la nivelul municipiului. Tot pedelistii ne-au “ajutat” sa nu-l mai avem. Acum vin cu surle si trambite si ne anunta ca aduc la nivel de municipiu serviciul de pasapoarte. Nu le este rusine? Chiar ne iau drept prostii satului? De cand sunt la guvernare au stricat si putinul bun care ramasese. Unde esti tu Doamne? Chiar ti-ai intors fata de la noi?

 2. Rusine nene doru pt cum vorbesti;
  Nu esti tecucean si ne cam faci de ras pe unde colinzi…
  Stirea era faptul ca niciunde in romania, cu exceptia judetului, nu functioneaza acest serviciu datorita lipsei infrastructurii specifice;
  Sa te ierte cine trebuie ca nu stii ceea ce spui;

  1. @Mihai
   Si asta nu e totul… A invatat , dupa cum “se exprimeaza”, ceva carte. Ne intrebam, de ce atata carte, ca sa se poata exprima cat se poate de obscen? Mai mult, trimite in comentarii, amenintari, injurii si expresii nedemne de un “personaj scolit”. Le pastrez pentru vremurile in care, cred, o sa doreasca sa aceada la putere. Cred ca asta doreste amintind deseori de “o noua ordine locala dupa 2012”. Se pare ca nu mai vede viitorul orbit fiind de trecut.
   „Drumul spre iad e pavat cu intenţii bune” (nefinalizate).

 3. A ajuns un lucru normal, pe care nişte oameni cu creier l-ar fi făcut de mult, să fie o ştire.Băăă troglodiţilor ce e aşa ieşit din comun să existe birou de eliberat paşapoarte în Tecuci.Era ştire dacă se făcea la Pocreaca.Au ajuns serviciile comunitare să fie făcute cu tam tam, adică de nimic nu sunt în stare cei din administraţie, decât dacă primesc ordin de la partid.Cred că nici în faţa nevestei nu au vreun cuvânt de spus.Sictir.

Comments are closed.