Web
Analytics
TECUCI

Şedinţa ordinară de luni, 31 decembrie


 Şedinţa ordinară de luni, 31 decembrie, a fost precedată de o şedinţă AGA cu următoarele puncte pe ordinea de zi: proiect privind demolarea construcţiilor de la fostul Parc Zoo (Primarul:” Pentru a nu mai avea costuri de întreţinere, avem acolo 3 paznici, dorim desfiinţarea construcţiilor şi valorificarea materialelor. Ne propunem ca anul viitor să obţinem bani pe fondul de mediu şi să încercăm să revigorăm fostul parc zoo”), proiect privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, proiect privind stabilirea tarifelor practicate de SC Pieţe-Zone Verzi pe 2013 (rămân valabile cele de anul trecut plus reducerile stabilite pentru pieţari la ultima şedinţă), proiect privind transformarea compartimentului Piaţă şi Cimitir în servicii în cadrul societăţii. Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare la care au participat 15 consilieri s-au aflat aceste proiecte:
1 Proiect privind constatarea încetării înainte de termen a mandatului consilierului Eduard Finkelştain
2 Proiect privind constatarea încetării înainte de termen a mandatului consilierului Cristinel Basalic
3 Proiect privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pe 2013
4 Proiect referitor la aprobarea regulamentului privind procedura şi competenţele de acordare a facilităţilor fiscale la plata impozitelor şi taxelor locale pentru persoane fizice şi juridice în 2013
5 Proiect privind rectificarea bugetului SC Pieţe Zone-Verzi SA
6 Proiect privind rectificarea  bugetului local pe 2012 pentru închiderea financiară
7 Proiect privind aprobarea planului de ocupare a funcţiilor publice centralizat pe ordonatorul principal de credite pe 2013
8 Proiect privind aprobarea planului de ocupare a funcţiilor publice din aparatul de specialitate al primarului pe 2013
9 Proiect privind aprobarea planului de ocupare al SCLEP pe 2013
10 Proiect privind aprobarea planului de ocupare a funcţiilor la Serviciul Asistenţă Socială
11 Proiect privind aprobarea planului de ocupare a funcţiilor publice la Poliţia Locală
12 Proiect privind aprobarea organigramei şi numirea directorului general (Iulian Mircea) al SC Ecotec SRL

Înainte de a fi supusă la vot ordinea de zi consilierul Florin Vasiliu a spus:”Sunt de acord cu punctele dar era bine dacă primeam şi noi toate materialele”. Materialele primite de consilieri sunt cele ataşate mai jos.

O parte a acestei sedinte o puteti vedea AICI


9 comments

  1. interlop=))))…mafiot=))))…ma prapadesc de ras…o sageata pe scurt…!si mai sunt multi altii…

    1. Pai uite propun ca luni de la ora 16, timp de o ora,sa protestam, pasnic, pe trotuarul de langa Parchet, pentru ai impulsiona pe procurori sa finalizeze dosarele in care este implicat primarul mafiot- furturi de trenuri la Tepu, firme inselate, evaziune fiscala, fals in acte publice etc- si deschiderea unor dosare noi pentru incalcarea legi in calitatea pe care o detine de primar al Tecuciului; abuz in serviciu, fals in acte publice etc.

  2. Aceștia sunt țuchelii cu care defilează USL… Oribilă schimbare!Oare nu are nimeni curajul (mai puțin ordonanța Radovei)să-i spună acestui primară că face niște greșeli uluitoare… Butunoi a plecat la parlament..PSD doarme iar ,,il comandante” distruge tot…vezi și Parcul central-la Pazvante- imagini dezolante… Ce cacealma au mai luat tecucenii!

  3. Nu am inteles, acest mafiot a fost numit directorul ECOTEC? Doamne Dumnezeule in ce lume traim !

    1. pai conducatorul de prosti are nevoie ca datoriile se achita greu. ca pana la urma daca isi scapa ceva prin buzunare si doctorul docent jurist iulianus absolvent de mare facultate internationala, sa ia si el ca doar nu ciordeste de la mama de acasa.

  4. un interlop, bisnitar de masini „aduse” din germania, un papagal cu gura mare doar in targ dar un papitoi cand vorbeste muica-sa. uraste de moarte evreii si tiganii. e un „defect” de familie, maica-sa tipand cand o tinea gura vara trecuta impotriva evreilor, atacand astfel pe fostul primar. in plus, desi se da mare jurist (cu o facultate facuta pe banuti)e un analfabet plin de el.intrebati-l pe frate-sau cum a fost „sapat” de iulica. un neica nimeni care a trait doare pe spatele mamicii care vinde pe piata. aaa, s-a jucat si el de-a afaceristul, facandu-i mamica o firmulita ca sa poata vinde mere in piata centrala.

Comments are closed.