Web
Analytics
TECUCI

S-a încheiat a II-a ediţie ”Dance Art”


Dance art la Tecuci Sub umbrela concursului naţional “Dance Art”, aflat la cea de-a II-a ediţie, s-au reunit sâmbătă, începând cu ora 10, la Teatrul de Vară,  30 de formaţii din Galaţi, Brăila, Vrancea şi Vaslui. Competiţia a fost organizată de Clubul Copiilor Tecuci cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, o contribuţie importantă având-o profesorul Şcolii Nr. 11, Doina Taciu. În cadrul concursului au existat următoarele secţiuni de dans: aerobic, modern, sportiv, fantezie coregrafică, competiţia cuprinzând 4 categorii de vârstă: 4-6 ani, 7-10 ani, 11-14 ani şi 14-18 ani. Participanţii, de la cei mai mici, preşcolarii, până la cei care se apropie de vârsta majoratului, au performat dansuri pline de dinamism, care le-au epuizat resursele de energie, dar au oferit şi reprezentaţii ce au evidenţiat calităţi precum graţia şi supleţea. La finele celor 3 ore de competiţie, juriul, format din: profesor Nicolae Mantu, director artistic la Teatrul ”Nae Leonard” din Galaţi, Eugenia Olariu, inspectorul şcolar , Iulia Radu, coregraf al teatrului muzical gălăţean şi Olimpiu Zăgrean, directorul Clubului Copiilor Tecuci, a dat verdictul. Până la înmânarea distincţiilor, un grup de tineri artişti de la Clubul Copiilor Tecuci au interpretat o serie de melodii. Primele premii au fost decernate profesorilor, care au primit statuete şi diplome de participare, pentru ca mai apoi să fie acordate  distincţii formaţiilor de la: Palatul Copiilor Focşani – instructor Violeta Necula (3 menţiuni, 1 premiu III, 1 premiu II), Clubul Copiilor Bârlad – Niculina Arteni (1 menţiune, 1 premiu III), Palatul Copiilor Brăila – Steliana Ioan (1 premiu III), Clubul Copiilor Odobeşti – Livia Oprea (1 loc III, 1 loc II), Şcoala Nr. 5 – Nicoleta Cucoaneş (1 loc II şi 1 loc I ), Clubul Copiilor  Râmnicu Sărat – Victoriţa Morogan (1 loc I), Grupul Şcolar Cudalbi – ”Allegria” – Mioara Botezatu (1 loc I), Casa de Cultură Tecuci – Mariana Enache (1 loc II) şi Clubul Copiilor Tecuci – Doina Taciu (3 premii I, 1 menţiune). În ceea ce priveşte acordarea premiilor s-a ţinut cont de categoria de vârstă şi de secţiunea de dans.

Dance Art la TecuciDance Art la TecuciDance Art la TecuciConcursul Dance Art la Tecuci 2011


One comment

  1. Trebuie spus ca jurizarea a provocat nemultumiri pentru unii participanti. La minute bune dupa incheierea festivitati, fetitele de la Braila pangeau in hohote ca nu au obtinut si ele un premiu 1, desi spuneau ca al meritau.Nici parinti si nici profesori de la Clubul Copiilor Braila nu au putut sa le linisteasca , decat in momentul in care dupa ce s-au intors de la organizatori, la care s-au dus pentru explicatii au fost anuntate ca au primit un premiu special.
    Nemultumite au fost si fetitele de la Matca, din grupul ”Flora’s” care nu au primit nici un premiu, desi cu nici o luna in urma, ocupasera locul 2 la Cosmesti .Dupa interventia doamnei invatatoare Balan Anisoara si aceste fetite au primit un premiu special.

Comments are closed.