Web
Analytics
TECUCI

Romania, te iubim! La multi ani, Romania!


Manifestari dedicate zilei de 1Decembrie  Joi, 29.11.2012, desi de dimineata ziua parea mohorata, soarele a zambit cu multa caldura la vederea micutilor români  porniti din trei colturi ale orasului spre Casa de Cultura, fiind primii care au deschis lantul de manifestari dedicate  zilei de 1 Decembrie. Astfel prescolarii de la Gradinita “Dumbrava Minunata” Tecuci condusi de educator Valerica Radu, prescolarii de la Gradinita nr.15 “Ion Creanga” sub indrumarea educatorilor Aurora Popa si Felicia Iancu si prescolarii de la Gradinita nr.3 condusi de educator Luminita Caliman au impartit stegulete tricolore, urandu-le “La multi ani !” tecucenilor de ziua lor nationala, au intonat cantece si au strigat, de a rasunat centrul orasului,  “Romania, te iubim!”, “La multi ani, Romania!”.

Devenita o traditie, aceasta manifestare a fost insufletita de prezenta distinseiManifestari dedicate  zilei de 1 Decembrie la Biblioteca doamne Ecaterina Cioroi, care de patru ani sustine moral si financiar acesti copii, spre a intari ideea proiectului de parteneriat “CRED in oameni, in bine, in frumos!”.

Copiii au impartasit trecatorilor entuziasmul lor, acestia minunandu-se de inflacararea micilor romani – mici de stat dar atat de mari in trairi, in daruire,  plini de speranta si iubire.

Manifestari dedicate  zilei de 1Decembrie la Casa de cultura  “Mereu impreuna!” conform proiectului de parteneriat ce exista intre gradinitele amintite si institutiile reprezentative ale comunitatii locale, alaturi de copii au fost prezenti si reprezentanti ai Primariei, Casei de Cultura si Bibliotecii Municipale “Stefan Petica”, unde poate fi admirata expozitia cu lucrari dedicate zilei nationale a Romaniei, in care copiii au redat simtamitele lor sincere si profunde pentru simbolurile nationale.

Pagina de Facebook gradinitei poate fi accesate AICI

Autoare: Valerica Radu si Felicia Iancu


One comment

  1. de la acesti „mari” romani am primit astazi, in parcul central, un tricolor cu bold pentru agatat in piept si un „La multi ani” sincer si prietenos. la multi ani romani!

Comments are closed.