Web
Analytics
TECUCI

Reabilitarea cimitirului Eternitatea continuă


Reabilitarea cimitirului Tecuci   Lucrările de reabilitare şi modernizare a cimitirului Eternitatea au reînceput săptămâna trecută. Directorul SC Pieţe-Zone Verzi SA, Maricel Cazacu, ne-a explicat ce operaţiuni implică acest proces. Se doreşte pavarea aleilor din spatele Bisericii Sf. Ilie, celor care duc către Monumentul Eroilor, a platoului aferent etc. Este vorbă de o zonă de aproximativ 900 mp. De asemenea sunt tăiaţi arborii putrezi care pot pune în pericol monumentele funerare şi se lucrează la amenajarea peisagistică, a spaţiilor verzi, prin curăţare, plantare de flori (150 de trandafiri, plante ornamentale). Urmează amplasarea de bănci şi pe aleile secundare, de jardiniere şi schimbarea coşurilor de gunoi. Un alt deziderat este extinderea iluminatului public dar momentan există câteva probleme tehnice care trebuie soluţionate. Directorul a mai spus că cimitirul va fi împrejmuit cu gard în zona locuinţelor sociale. SC Pieţe Zone Verzi SA doreşte să anagajeze şi 4 paznici pentru a stopa actele de vandalism din cimitir. Directorul ne-a mai dat o veste bună, săptămână viitoare este posibila  semnrea contractului cu firma Tancrad, castigatoarea licitatiei, pentru miniparcul de distracţii ce va fi realizat pe vechiul amplasament al fostei Grădini Zoo.  O contestatie a fot facuta la acesta licitatie, drept urmare, acesta parafare se amana pentru o vreme.


2 comments

  1. LUCRARILE SE EXECUTA CU BANII DE LA PROSTI CARE AU PLATIT CATE 2600 LEI IN AVANS DE 1,5 ANI PENTRU CONSTRUCTIA UNEI BORDURI SI A UNEI CRUCI.ASA SA NE MAI SCUTEASCA DE PROSTII CA SUNT FALSI SI HOTI

  2. Ati dormit 7 ani, v-ati imbogatit intre timp, si acum cand se apropie alegerile incepeti sa mai faceti si voi cate ceva pdl-acilor..oricum mai sus de 4% n-o sa mai aveti, sper..

Comments are closed.