Web
Analytics
TECUCI

Primăria vrea să cumpere fostele spaţii comerciale ale lui Pazvante


   Societatea Vivas SRL Tecuci, deţine un imobil alcătuit din 6 clădiri cu destinaţia de spaţii comerciale, situate în intravilanul municipiului (Parc Central) – str. Republicii nr. 2, construite pe domeniul public al municipiului. Potrivit proiectului aflat pe ordinea de zi a şedinţei de îndată a Consiliului Local, societatea e în insolvenţă iar una dintre soluţiile de gestionare eficientă a domeniului public este achiziţionarea de către Unitatea Administrativ Teritorială Tecuci a clădirilor. Din raportul de evaluare înregistrat la Primăria Municipiului Tecuci sub nr. 11780/22.04.2013, întocmit de expert evaluator Vasile Irimia, valoarea totală a bunurilor este de 325.700 lei. Proiectul de consiliu mai prevedea câteva aspecte. Preţul de cumpărarea nu va depăşi suma de 325.700 lei. Modalitatea de plată a preţului va fi stabilită prin contractul de vânzare-cumpărare. Taxele notariale şi de publicitate imobiliară vor fi achitate de cumpărător. Construcţiile ce fac obiectul prezentei hotărâri se vor înregistra în evidenţele UAT Tecuci, la valoarea prevăzută în contractul de vânzare-cumpărare, ca bunuri imobile aparţinând domeniului public de interes local. Pentru negocierea şi semnarea contractului pentru şi în numele UAT va fi împuternicit primarul. Proiectul nu a fost aprobat în cadrul şedinţei deoarece conform legii măcar 13 (două treimi) din totalul de 19 consilieri trebuie să fie de acord. USL-iştilor le mai trebuie pentru aprobarea proiectului într-o şedinţă viitoare un singur vot de la unul din consilierii: Mişu Scorţa, Florin Vasiliu, Ghiorghi Militici, Livia Petraşcu, Ani Dumbravă, Tudor Spiridon şi Samir Oancă.

Proiectului i-a fost adus un amendament astfel că achiziţionarea se va face de către o comisie formată din consilierii locali Ghiţă Andriuţă, Constantin Bulhac, Cristi Negruţ, completată marţi cu Tudor Spiridon.


One comment

  1. Domnule Tuchel ati sticat parcul central! La alegi ati spus ca vreti ca domnul Pazvante sa elibereze parcul din cauza “datoriilor”, el (Pazvante) a parasit parcul si ce sa ales de el??? PRAFUL!!!!
    Nimeni nu mai are grija de flori, de iarba, de cascada, intr-un cuvant va doare in fund! Ati mai pus si trambulinele alea langa Catedrala! Iarba e calcata in picioare de c… de la toflea…. nu asa arata parcul nostru, al tecucenilor. Si acum vreti sa va faceti patron pe parc??? De cand ati ajuns primar nu ati facut nimic bun in orasul asta… daca se mai poate numi oras ca e o tiganealaaaaa…

Comments are closed.