Web
Analytics
TECUCI

Primaria Tecuci a pierdut primul proces cu Romlux Lighting Company


  Astazi s-a pronuntat la Tribunalul BUCUREŞTI hotararea in actiunea de contencios administrativ cu  Romlux Lighting Company SA Targoviste, firma ce a executat iluminatul in Municipiul Tecuci. Aveti aici solutia pe scurt: Admite cererea, astfel cum a fost precizată. Somează pârâţii-debitori să plătească reclamantei-creditoare în termen de 30 zile de la comunicarea prezentei hotărâri suma de 613.094,07 de lei (6,1 miliarde lei vechi), reprezentând contravaloarea ratelor scadente aferente lunilor iunie-august 2012 şi noiembrie 2012 şi dobânzi şi penalităţi de întârziere în cuantum de 137.667,93 lei (1,37 miliarde lei vechi) calculate până la data de 13.05.2013 şi în continuare până la data plăţii şi suma de 56.294,83 lei (562 milioane lei vechi) reprezentând contravaloarea lucrărilor suplimentare executate şi dobânzi şi penalităţi de întârziere în cuantum de 14.647,15 lei (146 milioane lei vechi) calculate până la data de 13.05.2013 şi în continuare până la data plăţii. Obligă pârâţii-debitori să plătească reclamantei-creditoare suma de 44 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând contravaloarea taxei judiciare de timbru şi a timbrului judiciar. Cu drept de cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare pentru pârâţii-debitori. Pronunţată în şedinţă publică. Municipalitatea a fost reprezentata de avocat Dan Frâncu. Iată, în sfârşit, prima mare realizare a consiliului local şi al sau executiv. Felicitări!


6 comments

 1. Puteam pune pariu ca-l pierde.Un avocat cu experienta si mai in varsta decat el,spunea despre Frintu,acum 10 ani,ca e bun doar pt divorturi si oricat s-ar stradui,ii lipseste esenta.
  Si iata ca,dupa lungi batalii purtate de eminensa sa frinta,reuseste sa confirme gradul ridicat de incopetenta profesionala si calitatea indoielnica de onestitate ca persoana.Probabil ias va deschide o facultate de drept la Tepu unde,el va centra si tot el va da cu capul.
  Felicitari “tepucenilor” ce si-au ales glorioasa conducere.
  Daca si-au luat teapa la vot,ar fi decent sa reactioneze acum,dar mai putin decent.

 2. nu va mai legati de mult stimatul si iubitul nostru primar! el o sa le rezolve pe toate, si iubitul nostru primar va ajunge acolo unde trebuie, sedere placuta ii doresc! da il ia pe francu ca avocat isi asigura vre 3 ani de vacanta!

  1. “EL” stă bine in barca ce-o conduce, la “tribord” când se scufundă e primul care se salvează (ca şobolanii de pe corăbii ), se vor scufunda doar “vâslaşii” (am fost blînd de i-am numit aşa ca să nu le zic pe mune “p——“.
   Pentru toţi ce citessc acest comentariu sa aveti o zi(le) frumoasă(e).

 3. sunt curios daca “TEPELE(ANU)” va trimbita “SUCCESUL” in ziarul PRIMARIEI ,parca am citit pe undeva ca avocatul FRINCU va fi platit la finalizarea procesului cu numai putin de 60.000lei(600 de milioane bani vechi)de partea care va pierde. Va intra UAT-ul in “insolventa”? Firmele nou infintate (6 la numar) in care UAT-ul este actionar unic nu au voie sa inregistreze profit tot din dispozitia “LUMINATULUI DE TEPU” ca sa parem saraci ca ca vai de noi.
  UNDE O SA AJUNGEM CU ? DUMNEZEU STIE!

 4. Sper că veți contesta d-le avocat, nu? Ați fost foarte sigur de victorie în ședința de consiliu ca să pierdeți! Succes !

Comments are closed.