Web
Analytics
TECUCI

PNL-iştilor li se pregăteşte o surpriză… muzicală


Anastasia Lazariuc In apropierea sarbatorilor pascale, politicienii s-au gandit ca ar trebui sa intreprinda oarece activitati de divertisment. In fiecare an organizatiile politice de diferite culori au venit cu ceva inedit pentru a-si bucura membrii si a intra in atmosfera sarbatorilor importante.  Primul pas este facut de presedintele organizatiei tecucene PNL, Daniel Tuchel, care informeaza: ” Pentru membrii formatiunii noastre, vom organiza un spectacol. Invitat la acest eveniment va fi artista Anastasia Lazariuc, ce va incanta publicul cu piese din repertoriul sau. Spectacolul va avea loc in duminica Floriilor, pe 17 aprilie”.  Sursa foto: anastasialazariuc.ro


3 comments

  1. Nu stiu cum se face dar se incearca o impunere a d-lui Tuchel. Vad ca are cativa raspandaci care tot il imping de la spate.Se mai observa ca omul arunca cu bani, numai sa iasa in evidenta. Dupa cum spunea si votantul, sper ca tecucenii sa nu voteze iarasi pe cineva care nu are buletin de Tecuci. Sa nu facem aceeasi greseala cand am votat la parlamentare un galatean-Mircea Toader, care in afara ca tot apare pe la tv sa apere pe Udrea, Boc si Basescu, nu a facut mai nimic pt urbea asta.Normal ca ne trebuie un tecucean, pe care putem sa-l tragem la raspundere daca nu face ca Tecuciul sa aiba in sfarsit un primar pentru tecuceni si numai si numai pentru ei. In rest, toate cele bune!

  2. D-le Tuchel lasane cu activitatile tale expirate si dute la Tepu si fati campanie ca acolo cu 600 de voturi vei fi iarasi primar , chiar nu intelegi ca tecuciul nu te vrea ca primar , singurul care te doreste ca si contra candidat este EDI.F, SI PDL-ul , pe noi nu ne reprezinti si vezi ca confunzi tecuciul cu tepu nu te baza pe negocieri politice ca nu vor fi , Tecucenii au dreptul la un primar care sai reprezinte nu de masini de spalat banii lui DOBRE , chiar nu aveti puterea de a inlatura acest MONSTRU , atat timp cat la conducerea PNL se va afla acest MONSTRU (DOBRE)nu ve-ti avea nici-o sansa in alegeri , oare noi tecucenii suntem asa de prosti incat din 43 de mii de locuitori sa nu gasim un candidat tre sa apelam la un cetatean din com tepu ,apropo d-le Tuchel ,am si eu o intrebare la Tepu la nunti formatia tot in copac si in remorca canta? eu am o prietena care a facut parte din echipa de sondaj a d-lui Tuchel si m-a facut fericit sa aflu rezultatul sondajului DANIEL TUCHEL are aproape 7 % oricum totusi e cam mult dar cu echipa pe care o are era ceva normal oricum e tanar si are tot timpul sa creasca in sondaje acum cand e si vecin cu EDI , inteligenta mutare d-le Tuchel la cati banii ti-au ramas doar de la sala de sport e cam micuta casa , locuitorii comunei Tepu stiu unde le-ai investii banii, aud si eu prin oras ca ai monopolizat totul in Tepu repet inca o data nu confunda Tecuciul cu Tepu.

Comments are closed.