Web
Analytics
TECUCI

Pe întuneric, după luni de risipă şi huzur


Tabara sinistrati Tecuci Datorita insistentelor permanente administratia tecuceana vine cu o informatie de ultima ora. “Prin HCL din 27. 05. 2010 s-a aprobat inchiderea taberei de sinistrati , incepand cu 1 septembrie 2010, tabara organizata ca urmare a efectelor produse de inundatiile din septembrie 2007. In acelasi timp, conform art. 2 din hotararea amintita, s-a stipulat ca incepand cu aceeasi data, persoanele care vor continua sa locuiasca in locatia din str. Ghe. Petrascu, nr. 64, vor achita, din veniturile proprii, utilitatile de care se deservesc. Deoarece pana la acesta data, locatarii au refuzat sa achite contravaloarea utilitatilor , in data de 5 aprilie a.c. s-a procedat la sistarea energiei electrice pana la achitarea sumelor restante sau evacuarea din modul si actionarea in judecata pentru recuperarea debitelor”, informeaza primaria tecuceana. Ce nu intelegem este faptul de ce a trebuit sa se astepte intratat incat sa se ajunga la suma de 128. 684,22 lei numai la consum energie. De unde se pot recupera acesti bani daca ai nostri sinistrati nu au nici un venit? Nu era mai comod sa se sisteze din timp, conform hotararii emise de CL dupa neonorarea primei luni de neplata,  pentru a nu se ajunge in acest stadiu?

NP-tecuci


2 comments

  1. Cam tarziu luata decizia sau la momentul potrivit deoarece pot fi rebransati la anul in preajma alegerilor cand ar putea fi de folos voturile lor.

  2. Bine că cei din cadrul biroului de servicii sociale din cadrul primăriei Tecuci au servici.Că doar de aia vin la primărie, ca să ia şi ei un salariu şi ca să se simtă fuduli.Cădea în sarcina lor să monitorizeze astfel de cazuri.Dar din fudulie cred, le-a fost jenă să se adreseze primarului cu soluţiile găsite de ei.Până în 1989 românii aşteptau să dea ordin partidul, ei nu gândeau, că, cică să nu se pună rău cu partidul.Dar acum în capitalism să-ţi mai fie frică de şef, şi să nu vii cu idei, e de râs.Bănuiesc cum trebuie să se simtă un primar al unei localităţi, când numai el trebuie să ia hotărâri în orice situaţie locală, care ar trebui rezolvată de către cei care sunt îndrituiţi să aibă activităţi în acel domeniu.Băi funcţionarii ăştia din primărie, vă aşteaptă câmpul nelucrat, plecaţi bă acasă, dacă nu sunteţi în stare să luaţi hotărâri de unii singuri.Şi să nu credeţi că după parlamentarele din 2012, legea funcţionarului public nu va fi schimbată.Adică cei care vin la aservici ca să aibă servici, să fie daţi afară.

Comments are closed.