Web
Analytics
TECUCI

Pasapoarte si eliberari permise auto la Tecuci


Eliberare permise  tecuci La sedinta CL de joi a fost prezent si subprefectul judetului Daniel Ovidiu Tudorache  care a dorit sa aduca vesti imbucuratoare populatiei tecucene. ” Primaria Tecuci a inaintat cereri catre Prefectura Galati si MAI in vederea eliberarii de pasapoarte in municipiul Tecuci. Incepand cu data de 6 aprilie 2011 acest lucru va fi posibil aici in Tecuci, in sensul ca localnicii vor putea in fiecare zi de luni sa-si depuna documentele necesare pentru eliberarea pasaportului. Eliberarea lor se va face dupa 14 zile, Instituia Prefectului Galati punand la dispozitie si o persoana desemnata a se ocupa de acest serviciu. Transportul plus spatiul vor fi suportate de judet. Astfel, in prima etapa in fiecare zi de luni a saptamanii cineva detasat de la Galati se va ocupa strict de pasapoarte. In plus, s-a luat in calcul si organizarea etapelor obinerii  permisului de conducere sala, traseul, a se realiza din acest an la Tecuci. Primaria va pune la dispozitie spatiul necesar si avem in vedere acest lucru cat de curand posibil”, a informat subprefectul.


One comment

  1. Noi suntem oameni, unii mai aproape de „sapiens” alţii mai aproape de „stupidus”. Este adevărat că şi cei inteligenţi se pot comporta prosteşte uneori, dar le trece repede. Cei proşti (ca trăsătură) au un comportament inteligent doar din greşeală, greşeală care se repetă rar. Cu proştii trebuie să fii foarte atent. Cei a căror prostie derivă dintr-o boală şi/sau au totuşi o înţelegere minimală a condiţiei lor, trebuie susţinuţi şi protejaţi pentru o calitate a vieţii cât mai bună.
    Cei erudiţi şi cu diplome trebuie să fie înfruntaţi, astfel încât impactul lor asupra mersului societăţii să fie minimal. Acest lucru se poate face doar într-o societate în care funcţionează meritocraţia. Lasă-l pe prost să fie fericit, dar nu îl aduce în poziţii de putere în societate. Unii aleg să-i ignore pe proştii cu diplomă/erudiţi, lăsându-i să se autoorganizeze. Mare greşeală!
    Aceştia nu au conştiinţa propriilor limite şi, fiind mulţi, se vor întoarce cu forţă să-şi implementeze propria viziune (sic!) asupra lumii şi societăţii; ideile mari ale civilizaţiei umane vor deveni astfel liliputane şi maltratate, spunea Pavelcu, căci doar aşa pot încăpea ele în mintea prostului.

Comments are closed.