Web
Analytics
TECUCI

Ordinea de zi a sedintei ordinare din 3-aug-2012


Sala Consiliu LocalConsiliul local al municipiului Tecuci este convocat în şedinţă ordinară vineri, ora 16. Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:
1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării înainte de termen a mandatului de consilier local al d-lui Matei Remus ;
2. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al d-lui Militici Gheorghe ;
3. Proiect de hotărâre privind numirea membrilor Consiliului de administratie la SC Pieţe-Zone Verzi SA Tecuci ;
4. Proiect de hotărâre privind numirea directorului general al SC Pieţe-Zone Verzi SA Tecuci ;
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statutului de funcţii ale SC Pieţe-Zone Verzi SA Tecuci;
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de depozitare deşeuri în rampa Rateş;
7. Proiect de hotărâre privind preluarea în domeniul public al municipiului Tecuci a transformatorului din cartierul Cernicari;
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici actualizaţi aferenţi proiectului ”Reabilitarea şi extinderea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Galaţi”;
9. Proiect de hotărâre privind retragerea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Tecuci d-lui Dănăilă V. Pazvante .


6 comments

 1. Cand e vorba de PDL-isti nu trebuie sa se tina cont de moralitate, democratie ori competenta…simplu fapt ca au facut parte din gasca de jegosi, au fost de acord cu toate marsaviile lor (si oricum la PDL parca s a rasturnat caruta cu golani,hoti si ticalosi) ii da tot dreptul domnului primar sa i schimbe;de asta l am ales, pt ca nu mai puteAm cu PDL ul,pt ca vroiam o schimbare….eu pt asta am votat USL, pt a nu mai auzi de PDL.

 2. USL-isti au declansat un razboi impotriva adversarilor nu numai la nivel central ci si pe plan local. Eu un razboi dur, cu nuante dictatoriale ale puterii instalate in Romania in urma cu mai bine de 3 luni.In loc sa se ocupe de tara, care e in pragul colapsului, USL-ul nu stie cum sa acapareze mai repede posturile din administratia centrala si locala si sa le de-a ciolane de ros acolitilor.In Tecuci au blocat orice activitate de aproape o luna, sub pretextul lipsei banilor si au inceput vanatoarea adversarilor politici. Retragerea titlului de cetatean de onoare dl. Vasile Danaila Pazvante se inscrie pe aceeiasi linie.Primarul spune ca titlul de cetatean de onoare nu s-a acordat in baza unui regulament si trebuie retras.Dar titluri au primit si alte personalitati, de-a lungul anilor, tot in acelasi mod .Acestea de ce nu sunt retrase?

  1. Tara e in pragul colapsului?cine a condus tara in ultimi 8 ani?…sau in 2 luni de cand e USL ul a ajuns in situatia asta?…daca tara e in pragul colapsului, d c toti pedelistii sunt plini de bani(BASESCU,UDREA,VIDEANU,BERCEANU,BLEJNAR,FALCA ETC)?…DACA TARA E IN PRAGUL COLAPSULUI SI 7.5 MILIOANE DE ROMANI NU MAI POT CU PDL, d c tin cu dintii d putere, d c nu se duc acasa sa si cheltuie banii..ca nu stiu daca o sa le ajunga viata asta sa o faca….?…si totusi, pazvante cetatean de onoare?…Pruteanu a fost?..daca da,atunci pazvante e egal cu Pruteanu?

   1. @andrei
    Cred ca perioada de raportare este gresita. Acesta trebuie sa fie de 22 de ani. Asta asa ca sa fim fairplay. Si atunci, va rugam sa ne spuneti, cine a fost mai mult la cârma ţării? Daca PDL este “marea problema” de ce se plangeau acum 8 ani de “greaua mostenire”? Si-apoi nu este copiluil PSD? Paractic si PSD si PDL sunt in egala masura vinovate de ceea ce spuneti DV: “Tara e in pragul colapsului….”. Si simt un oarecare joc la offside. PSD-ul se ascunde in spatele titulaturii de “USL”, punand in aceeasi oala si PNL-ul. Este cred incorect. Zic si eu: parerea mea…

    1. Si Ceausescu e de vina pt colapsul de acum,si daca ma gandesc bine si Cuza…traim in trecut….eu traiesc in prezent.Singurul lucru care conteaza este ca USL ul e impotriva PDL ului….Nutu camataru daca ar candida impotriva PDL ului, as vota fara regret Nutu camataru pt ca de la el stii la c sa te astepti, pe cand PDL isti,te mint in fata, afara e zi si ei vor sa te convinga ca e noapte si nu vezi tu bine….

Comments are closed.