Web
Analytics
TECUCI

Noul Consiliu Local, la prima şedinţă extraordinară


Sedinta CL_protecuci.ro  Consiliul Local Tecuci a fost convocat în şedinţă extraordinară, vineri, ora 14. S-au prezentat toţi cei 19 consilieri. Pe ordinea de zi s-au aflat două proiecte, ambele aprobate în unanimitate. Primul a vizat rectificarea bugetului local. Având în vedere Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 823/30.05.2012, privind alocarea către administraţiile locale a unor sume din fondul de rezervă bugetară al CJ Galaţi, pentru înlăturarea efectelor calamităţilor naturale produse de căderile masive de zăpadă şi de viscol, UAT Tecuci a primit 150.000 lei. Banii au fost repartizaţi la capitolul „străzi”, titlul 20 „bunuri şi servicii”, alin. 20.01.30 „alte bunuri şi servicii pentru funcţionare”. Prin aprobarea celui de-al doilea proiect a fost împuternicit noul primar, Daniel Ţuchel, în vederea reprezentării intereselor Consiliului Local Tecuci în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară – Serviciul Regional Apă Galaţi. Prin HCL nr. 14/12.02.2008 a fost aprobată asocierea Consiliului Local Tecuci în vederea constituirii ADI – Serviciul Regional Apă Galaţi şi de asemeni s-au aprobat Actul Constitutiv şi Statutul Asociaţiei.


10 comments

 1. Acum daca tot ne-am apucat de scris hai sa-ti explic ,in principiu ai dreptate sintem jefuiti de stat prin Apele romane care au montat un apomentru la captare iar noi platim ca prostii tot ce extragem din pamant dat de la Dumnezeu.Nu pot sa fac proiect de hotarire si oricum tine de guvern.in rest nu uita sa fii mai tolerant caci toti am fost incepatori ca soferi sau in alta calitate.

 2. 1) treaba cu apa canal praf in ochii fraierilor
  2) cainii maidanezi („terminati” in 3 saptamani) praf in ochii fraierilor
  3) deunazi era unul care dadea cu atomizorul contra tantarilor pe malul tecucelului dar de sus de pe mal iar pana la apa sunt aprox. 4-6 m iar iarba pe mal are 1m munca in zadar si bani irositi de pomana.
  Va pupa tati!

 3. Aveti dreptate baieti comentariul era sarcastic si ii viza pe fraierii care au votat dupa ce au crezut aceste prostii. Singura solutie pentru ei este sa consume jumatate din cantitatea de apa de pana acum. Am scris o fraza la misto dar stiu la fel de bine cum funtioneaza sistemul, investitia la Tecuci este de 20 mil euro iar primarul actual impreuna cu consiliul majoritar [PSD+PNL] au doua optiuni: sa retraga Tecuciul din ADI [piezind 20 mil euro] sau sa mareasca pretul la apa. Stia foarte bine si in campanie pentru ca si consilierii PSD+PNL din vechiul consiliu au votat asocierea. Asa ca nu am sa fac ciocu mic si sa nu ai impresia ca esti singurul destept din oras.

  1. Deci a fost vorba tot de ceva la mişto, sau la ‘şto. Numai că investiţia de 20 de milioane de euro este ca şi cum ai spune că din faţa primăriei Tecuci, se vor lansa rachete pe lună. Nu m-ar mira ca unii chiar să şi să creadă. Şi cum am impresia că sunt singurul prost din oraş, am nişte întrebări. De ce crezi că noi cetăţenii trebuie să plătim apa ca lichid?! O aduce vreun guvernant de la măsa de acasă?! De ce nu ar fi distribuţia de apă a noastră a cetăţenilor, şi să avem numai costuri de întreţinere a reţelei şi salariile celor ce o întreţin?! Când te apuci să faci proiectul de hotărâre pentru consiliul local ca să cerem asta ?! Când vei face proiectul de hotărâre, prin care să se interzică circulaţia maşinilor de şcoală pe străzile cu trafic intens?! Că mie unul nu-mi convine să stau cu 10km/h în spatele maşinii de şcoală, pe banii mei. Sau cumva eşti full de bani şi nu te deranjează?!

   1. domnule, radicalismul dvs. stangist ma ingrijoreaja pentru ca aduce a patologic. Eram intr-o zi prin oras si mergeam pe trotuar, in fata mea era o babuta care abia se tara. Nu m-am gandit nicio clipa sa incerc sa o dau de-o parte, sa o trantesc la pamant sau sa fac o cerere la primar sa-i interzica accesul pe strada ci am depasit-o atunci cand am putut cu toate ca era extrem de cald si ma si grabeam.
    Incercati cu antidepresive dar numai dupa ce consultati un medic de specialitate!

    1. Stimate domnule @gigi, dacă tăceai filozof rămâneai.Dar ai vrut să epatezi cu fudulia pe care o posezi cu mândrie. Sunt convins că vă funcţionează mintea de sar scântei. Respectaţi normele PSI pe unde mergeţi! Propun să mergem împreună la un medic psihiatric, sunteţi de acord ?! V-a început deja creierul să aibă sincope, să facă divagaţii singurel. Dacă divagaţiile le conştientizaţi, e mult mai grav. Logica a dispărut din el de ceva timp. Pentru că altfel nu ar fi folosit el cuvinte, ca radicalism şi stângism, dacă era controlat de stăpân, recte dumneavoastră. Nu punea semnul egal între mersul pe trotuar, care este gratuit şi condusul maşinii pe şosea care este pe bani. Concluzia logică(puneţi pe cineva să vă explice), ar fi că s-ar putea să faceţi parte din şoferii ăia care fac pagubă în buzunarul celorlalţi participanţi la trafic, aceştia din urmă consumând benzină când sunt siliţi să meargă precum căruţa prin localitate. Receptează această realitate tehnică. Din această cauză ai un consum în afara oraşului şi altul în oraş. Mergând după ca într-un convoi funerar, consumi mai multă benzină. Fii raţional măcar puţin.

 4. eu stiam ca urmeaza sa se mareasca pretul la apa in curand (iulie sau august), nu sa se micsoreze.

  cred ca dl. primar s-a referit in campania electorala, mai degraba la modalitatile de facturare la blocuri pt. reducerea facturilor, in necunoastere fiind (cred) de sistemul de consum al apei la cumun.
  ori eu cred ca a fost o promisiune pur electorala, demagogie = cred ca e cuvantul care defineste ce a facut dl. tuchel in campania electorala.

  nu este el de vina, CI NAIVITATEA ELECTORATULUI.

 5. sa vedem cum ne reprezinta dl primar si de la 1 iulie sa faca ce a promis ,pretul apei la jumatate.

  1. Domnule @diogene îmi pară rău să constat că ţi-ai luat un nick care presupune o înţelegere mai abordată a realităţii înconjurătoare. Dar bănuiesc că ai făcut o probă la tastatură şi ai scris şi mata o frază, aşa la şto…(sic). În primul rând dacă ai timp de lecturare citeşte mata aici: http://www.apa-canal.ro/carte_de_vizita/
   Poate îmi dezvălui şi mie unde scrie că un primar poate comanda preţul la ceva într-o SOCIETATE COMERCIALĂ ? Poate oi fi eu chior sau stau prost cu cititul. Şi hai să te luminez şi pe mata, ce a devenit primarul după această şedinţă. Va reprezenta municipiul Tecuci în ADI. Această ADI este o nouă abureală pentru prostirea omului de rând, şi o vacă cu un uger mult mai mare, adică nu mai e pe o comună, e pe judeţ, bună de muls pentru cei ce vor câştiga licitaţii la executarea proiectelor de dezvoltare a distribuţiei de apă, pe bani europeni. Că una-i o investiţie de 200.000 de euro şi altă gâscă când investiţia este de 30 de milioane de euro. Mai ales când te doare sufletul de cetăţeni. Bănuiesc că eşti convins că licitaţiile le vor câştiga cine trebuie. Aşa că sfatul meu sincer, este să pui bani deoparte, pentru că dacă tot se scumpeşte curentul cu 5% de la 1 iulie, adică de azi, nu trăi cu impresia că pompele de apă merg la manivelă şi aceste costuri nu se vor duce şi în factura de apă a matale. Aşa că ciocu mic şi joc de gleznă şi nu mai pune botul la abureli de politicieni. Ai luat plasă acum, asta este, aşteaptă anul de graţie 2016. Dar cum văd că matale eşti aşa entuziast, ca să nu te întristezi, ţin să te anunţ că legislaţia permite ca cetăţenii să poată să-şi aleagă al primar şi alţi consilieri când vor „muşchii lor”. Că aşa este în democraţie.

 6. Dnu Profesor Chivu, de matematică, şi dânsul pe acolo, Felicitări !

Comments are closed.