Web
Analytics
TECUCI

Nicio schimbare în zona instituţiilor culturale


restructurare  De ceva timp se vehiculează că în zona instituţiilor culturale vor exista schimbări importante. I-am solicitat lămuriri despre acest fapt primarului municipiului şi conform spuselor acestuia cel puţin în perioada imediat următoare nu vor exista modificări. “Nu am pus în discuţie restructurarea acestor instituţii deocamdată, nici măcar nu am reuşit să ajung decât în una din ele respectiv la Muzeu. Altele sunt priorităţile noastre în momentul de faţă, aparatul propriu, modul în care oamenii din aparatul de specialitate al primarului merg şi relaţionează cu cetăţenii. Legat de schimbarea directorilor nici acest lucru nu pot să vi-l confirm”.  sursa foto: zf.ro


4 comments

 1. Impetuosu nostru primar ar fi vrut sa-i zboare pe cei trei din minutul unu al guvernarii sale deoarece respectivele functii erau de mult promise latrailor de partid. Asa cum au toti USL-isti si primarul Tecuciului are o mare problema cu respecterea legii sau mai-bine-zis ii impiedica in realizarea planurilor lor de a guverna un oras sau o tara dupa vointa muschilor (stiti zicala : ,, muschii mei minte nu are” ? ). Pentru a-i schimba din functii pe cei trei este nevoie de numirea unei comisii ( de catre Ministerul Culturii ) care sa anuleze mandatele, care au o valabilitate de 4 ani, in urma unor deficiente grave de management. Dupa stiinta mea toti trei au obtinut calificativul Foarte Bun pe anul 2011 iar din iunie, de cand tuchel (rog pe admin sa lase acest nume scris cu litere mici pentru ca individul mai are mult pana a ajunge la conditia de OM ) ne-a scos la lumina, cele trei institutii culturale si-au desfasurat activitatea in aceeasi parametrii, poate cu un plus pentru ca directorilor a inceput sa le fie frica de ,,schimbarea in bine” propusa de tuchel in campania electorala. Poate ar trebui amintit ca toate proiectele cu bani europeni ( inclusiv reabilitarea muzeului ) au fost stopate pentru ca trebuie sa castige contractele de executare a lucrarilor firmele de partid iar tecuceni mai pot astepta.Ori pica ca o manusa sa-i pui in carca directului de la muzeu ca s-a intarziat proiectul cu toate ca omul, pe care sincer sa fiu nu prea il simpatizez, nu are nici o vina si nu face parte nici macar din echipa de implementare a proiectului.
  Primarul in atare situatie are doua solutii sa-i schimbe pe cei trei cu orice riscuri, care inseamna procese cu rezultate incerte, despagubiri si plangeri penale pentru abuz in serviciu sau sa astepte sfarsitul anului sa le trantesca un calificativ nesatisfacator si sa aiba sorti de izbanda mai mari. Se pare ca nu ratiunea a invins ci frica, dar sa nu ne grabim cu concluziile ca odata se trezeste orgoliul in dansul si o ia oblu pe campiile recent arate.

  1. Mancatul de kk a devenit sport national !
   Domnule, spune omul ca situatia sefilor institutiilor culturale “nu constituie o prioritate”, iar noi, nu !, ca a spus ca-i shimba !
   mos parere pare mai calculat, dar lui cristi, nici nu merita sa-i las vre-un comentariu …

 2. Voi mai credeti minciunile actualului primar?In sedintele USL-ului s-au discutat si aspectele schimbari actualilor directori ai Muzeului, Biblioteci si Casei de Cultura,asa cum s-a discutat si schimbarea directorilor de scoli si licee.Se stie si cine vor fi noi directori.Inca nu s-a stabilit data cand se vor produce noile modificari.

 3. D-le Primar foarte bine ca faceti schimbari, este nevoie in multe locuri, dar imi permit un sfat: acolo unde viata a confirmat ca merg bine lucrurile, lasati-le sa mearga bine mai departe, nu orice schimbare, facuta de dragul schimbarii poate produce efecte pozitive… Ce este bine facut ajutati sa sa mearga mai departe pentru viata culturala a orasului si nu va lasati influentat de mediul politic…

Comments are closed.