Web
Analytics
TECUCI

Neglijaţii câini comunitari bagă tecucenii în spital


muscata-de-caine-tecuci  Câinii comunitari au împânzit oraşul şi reprezintă un real pericol pentru trecători, mai ales pentru bătrânii şi copiii aflaţi în imposibilitatea de a se apăra. De la secţia de triaj a Spitalului Municipal am aflat că au fost zile când s-au prezentat la unitatea spitalicească chiar 2-3 persoane muşcate de câini. Sâmbătă seară (ora 19), o bătrână de 76 de ani, Ana Ioniţă, a căzut victimă câinilor care mişună pe drumurile aferente străzii Costache Racoviţă, trăgând şi o sperietură zdravănă. Duminică dimineaţă, bătrână a acceptat să fie transportată la spital de către nepoţii ei, iar la amiază a fost operată, fiindu-i curăţată infecţia. Bătrâna a rămas în cursul săptămânii în Spital sub tratament antibiotic. “Nu am nimic împotriva acestor animale. Nu ele sunt de vină ci oamenii/ conducerea că nu ia măsuri. La spital sunt foarte multe persoane muşcate de câini. Câinii sunt o ameninţare reală. Voi depune plângere la Poliţie şi Primărie”, ne-a declarat unul dintre nepoţi. Dureros nu e numai atacul câinilor ci şi faptul că tecucenii păţiţi trebuie să plătească spitalizarea din buzunarul propriu.


5 comments

  1. Vedeti !! Si din acest motiv nu umbla pe jos edilii nostri : ca sa nu fie atacati. Si nu de dulaii maidanezi …

  2. Un subiect de meditatie pentru lingaii primarului; in ultima saptamana a campaniei electorale, Tecuciul a fost invadat de uriase panouri pe care aparea dl. Tuchel cu o casca pe cap, si care avea sloganul ” voi ma votati, eu muncesc”. Pe aceste panouri erau trecute cele mai dementiale promisiuni. Una dintre ele, era aceea ca in 3 luni ne va scapa de cainii comunitari. Au trecut 6 luni, dar din Tecuci nu a disparut nici un caine, dimpotriva numarul lor a crescut.Din cauza lipsei de mancare acestia sunt tot mai violenti si ataca oamenii. In acest timp primarul a plecat la schi in Austria.Ca sa nu mai spun ca nimeni nu la vazut dupa alegeri niciodata prin oras cu casca pe cap.De altfel el nici nu prea sta in Tecuci, a mai putut fi vazut doar in campania electorala pentru Parlament si la Revelion cu o palarie de mafiot pe cap, in rest sta mai mult in strainatate. Romania si Tecuciul ai pute.

  3. Era mai indicat ca banii alocati pentru Revelion cu marele concert si banii cheltuiti ca sa faca usi de mall la intrarea in Primarie (pentru a se ingreuna intrarea -primaria fiind o institutie pentru folosirea ei in mod practic nu ca sa vii in vizita precum la mall)sa fie alocati pentru strangerea cainilor de pe strada asa cum s-a promis mincinos in marea campanie electorala locala usl isto -tuchelista. Acuma saracul domnu negru care nu visa in scoala lui postliceala de subingineri mecanici ca va ajunge director de spital la tecuci va trebui sa o trateze pe doamna muscata de cainii maidanezi.

  4. Chiar era nevoie sa se ajunga aici?Cei de „sus” ar fi trebuit sa rezolve problema cainilor maidanezi de mult.
    Oare chiar am ajuns in asa hal incat nu mai putem iesi pe strada de frica maidanezilor?Am fost martora la zeci de atacuri ale cainilor strazii…atacau in haita,femei,barbati,copii,nu avea importanta.Este strigator la cer!

Comments are closed.