Web
Analytics
TECUCI

N-avem haine dar, ne dam cu ruj


parcare in orasul TecuciCand nu sunt nici de unele sa mai facem niste… parcari. Spitalul „Anton Cincu” e la apocalipsa, lipsind medicamentele atat de necesare, alimentele, condiitiile de lucru de acolo sunt trecute la „vor urma” de o buna perioada de timp. Consilierul Papuc vine cu idei pentru „imbunatatirea” situatiei: „In fata spitalului nu exista o parcare, unde lasam masinile cand mergem acolo, ar trebui sa facem ceva in acest sens, si asa nu au medicamente, macar parcare sa aiba spitalul”. Primarul i-a raspuns ca are dreptate: „Justa constatare, daca tot nu au medicamente ar exista varianta sa facem in curtea spitalului parcarea, unde exista mai demult farmacia. Vedem pe parcurs”.


One comment

  1. Corectă sesizarea consilierilor Diaconu şi Papuc. Spitalul nu are parcare!
    Dar decît să-şi bată capul cum şi unde o vor amplasa ( în locul fostei farmacii, în incinta sau înafara spitalului…)le fac eu o propunere : să iniţieze un proiect de hotărîre prin care să mute gardul spitalului astfel încît să cuprindă şi farmacia d-nei ex-directoare M.Ţ. , căci tot a spitalului este şi astfel aşezămîntul spitalicesc va intra în legalitate cu propria farmacie şi bolnavii nu vor mai fi rugaţi-obligaţi să-şi cumpere feşele şi seringile, părăsind astfel incinta spitalului în papuci. Apoi toate aleile şi parte din fosta şosea se vor marca corespunzător şi va fi adus TAXMAN dotat şi cu mult-trîmbiţatele caracatiţe şi cu banii obţinuţi se vor achiziţiona spray-uri pentru dl.director Teodoru cu instrucţiuni clare şi precise de folosire corectă.
    Apropo…domnilor consilieri,asta-i problema ce vă preocupă în legătură cu spitalul? Faceţi ceva cu UPU! Domniile voastre vă duceţi copiii acolo pentru o banală zgîrietură sau muşcătură de cîine pentru antitetanos? Îţi trebuie costum antitero ( asemănător cosmonauţilor) să deschizi uşa (??!!) şi să te aşezi pe patul de consultaţii.( mă refer la contaminarea cu diverse boli)
    Sînt curios astăzi cine nu mai poate veni la C.A.!

Comments are closed.