Web
Analytics
TECUCI

Mostenire pentru viitorii consilieri


Sediul Primariei din Municipiul Tecuci 2010 Cladirea Primariei Tecuci arata deja efectele trecerii prin decenii. “Am avut o propunere mai veche privind reabilitarea acestei sali de sedinte. In general, cred ca e timpul sa ne gandim si la reabilitarea cladirii Primariei in sine. Consider ca felul in care arata acum [intlink id=”575″ type=”post”]Primaria [/intlink]este o emblema care nu ne caracterizeaza. Cel putin daca te uiti la geamuri, care sunt coscovite si vai de ele; cred ca trebuie gasite solutii. Si comunele stau mai bine; am reabilitat cladirea aceea pe care am inchiriat-o Universitatii “Dunarea de Jos” pe o suma modica, am facut sediu pentru Politia Comunitara, am cumparat si cladirea pentru Serviciu taxe-impozite, dar cred ca si Primaria merita sa ne uitam cu atentie la ea, si in primul rand CL. Eu n-am vazut pe nicaieri pe unde am fost ca in sediile CL [intlink id=”363″ type=”post”]consilierii [/intlink]sa stea cu materialele pe brate, care cad pe jos. Si sala de sedinte este importanta, dar in general trebuie sa vedem si de reabilitarea termica a intregii cladiri, si de acoperis, si de ferestre” a sesizat consilier Vasile Diaconu. Primarul a raspuns ca este de acelasi principiul, dar s-a uitat de Primarie in promovarea celorlalte servicii catre cetatenii orasului. “Cred ca ar trebui sa vina si randul Primariei, doar ca lucrarile ar costa destul de mult si din acest motiv am sa incep cu sala CL, aceea idee pe care am agreat-o, de a imparti sala in doua si de a face in spate o sala speciala pentru sedinte. Nu cred ca ne-ar costa foarte mult sa schimbam tamplaria la intre in  perimetru, vom face un perete despartitor, acustica, mobilierul, tot ceeea ce inseamna o sala adecvata, 4 randuri de scaune care vor fi luate din spate si vor fi aduse mai spre scena, nediminandu-se astfel foarte mult numarul de locuri aferent salii. La prima rectificare de buget vom incerca sa prindem bani si pentru asta, macar sa lasam in 2012 o sala pentru CL la nivelul importantei acestei [intlink id=”780″ type=”post”]institutii[/intlink]. Intradevar si pe mine ma doare, am fost in alte sedii, la Onesti, unde aveau sali impresionante din toate punctele de vedere, ca dimensiune si functionalitate, cu mobilier de stejar masiv, acustica de ultim nivel, ceva impresionant. Nu zic ca trebuie la nivelul asta, dar macar o sala adecvata. O sa am in vedere acest lucru si as vrea ca pana la anul viitor cand ne incheiem cu totii mandatul , sa o avem gata” a explicat edilul [intlink id=”578″ type=”post”]Finkelstain[/intlink].


2 comments

  1. N-ai citat bine, Doru! Ultimul paragraf cuprinde ceea ce ai sesizat tu : ,,…pînă la anul viitor cînd ne incheiem cu toţii mandatul…,,
    Dar stai liniştit, că nu asta transmite actualul şi viitorul primar al Tecuciului. Cine are ,,vechime ,,electorală ştie exact ce transmite dînsul.Uite ce a făcut în primii doi ani ai celui de-al doilea mandat ( şi-a calculat exact paşii!) şi acesta este doar începutul. Cheia este la C.J. ! Atenţie !
    Este interesant cine îi aruncă mingea la fileu! Acelaşi consilier Diaconu, omniprezent şi omnipotent.

  2. Deci vom avea primar de altă culoare în Tecuci.Asta se înţelege clar din cele declarate de domnul Finkelstain, citez “La prima rectificare de buget vom incerca sa prindem bani si pentru asta, macar sa lasam in 2012 o sala pentru CL la nivelul importantei acestei institutii.” Chiar aşa domnule primar, va luat gura pe dinainte?! Păcat.

Comments are closed.