Web
Analytics
TECUCI

MINI preturi, MAXI umilinta


Coada la deschiderea magazinului Minimax din Tecuci Deschiderea magazinului MiniMax Discount la parterul centrului comercial Unirea a agitat populatia paupera a Tecuciului.  Inca de la primele ore ale diminetii oamenii s-au calcat pe picioare pentru promotiile anuntate, respectiv joi 3 kg de zahar la 15 lei plus 3 gratuite si vineri o sticla de 2 kg ulei la 12,20 lei+ 2 kg gratis. Anuntul “comercial” inspirat: “oferta speciala in limita stocului disponibil” a scos din casa majoritatea pensionarilori care dupa doua ore de asteptat la cozi si blocarea strazii, au indurat mizeriile angajatilor firmei de paza. Fiecare a intrat smotocit in magazin, fiind impins de la spate de agentii de ordine, care “i-au introdus” precum oile in centrul comecial. Chinuitoare a fost si iesirea, clientii au trebuit sa astepte incolonati la casele de marcat timp indelungat. Cei drept unele persoane doreau reintrarea in magazin pentru a-si indestula proviziile cu cea de-a doua promotie dar lucrul acesta era inadmisibilsi aproape imposibil. Tecucenii nu s-au inghesuit si la alte produse din magazinul amintit deoarece, preturile produselor prezentate pe rafturi este egala cu cea din celelalte magazine din oras. Vor trece si aceste zile cu promotii tentante si plina de faptele vitejesti ale “corpului de garda” si a personalului propriu. Linistea se va instala si gardienii se vor plictisi de moarte intrucat nu vor mai avea turme pe care sa le impinga/ghionteasca ori clienti pe care sa-i umileasca. Asteptam deschiderea urmatorului market in Tecuci pentru un nou spectacol gratuit.

NP – tecuci.eu

——————————————————————————————————————-

[iframe: src=”http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60481477&section=1&video_section_id=1′ frameborder=”0″ width=”530″ height=”328″ scrolling=”no”]

BĂTĂLIA DIN SUPERMARKET. Cine e PATRONUL MILIARDAR al magazinelor în care S-AU SPART GEAMURI ŞI A INTERVENIT POLIŢIA după ce câteva mii de cumpărători s-au bătut pe ulei

Aglomeraţie, ţipete, îmbrânceli, geamuri sparte şi intervenţia forţelor de ordine, vineri dis-de-dimineaţă, în magazinele MiniMax din mai multe oraşe. Mii de oameni din Vaslui, Târgovişte, Arad, Mangalia şi Râşnov s-au înghesuit în supermarketuri, atraşi de promoţia la ulei de floarea soarelui, valabilă doar o zi: pentru fiecare pet de 2 litri de ulei cumpărat, magazinul oferă cadou încă unul identic, în valoare de 12,2 lei.
Unii chiar au leşinat sau au fost răniţi uşor în timpul incidentelor, aşa cum s-a întâmplat la Arad. Asta după ce stătuseră mai multe ore la coadă, începând chiar de la miezul nopţii.
Oferta este valabilă în 44 din cele 47 de unităţi ale lanţului comercial din cadrul Mercadia Holland BV, companie de retail controlată, potrivit Mediafax, de Dinu Patriciu. Începând cu această vară, magazinele MiniMax vor fi rebranduite sub numele Mac.ro, proces care presupune trecerea spre alimentele autohtone.
Omul de afaceri şi-a extins investiţiile în această zonă în vara anului trecut, când a achiziţionat MiniMax Discount, reţea pe care tot el o înfiinţase în urmă cu aproape opt ani. Patriciu s-a retras însă din afacere, pentru a se întoarce în business în august 2010, când a fost perfectată tranzacţia. Pe segmentul de retail, omul de afaceri mai deţine şi lanţul de magazine Mic.ro.
Promoţii în fiecare vineri din martie
Rugaţi să comenteze incidentele de astăzi, reprezentanţii Mercadia au decarat pentru gândul: “Motivaţia generală legată de intensificarea activităţilor promoţionale este orientarea centrală către client. Dorim să le oferim cât mai multe opţiuni şi oferte, de care să fie cât mai mulţumiţi”.
În fiecare vineri din luna martie, cele 44 de supermarketuri din toată ţara au avut oferte speciale de tipul “1+1”, la câte un anumit produs.
Pe 11 martie, oamenii s-au înghesuit să primească gratis o plasă de portocale de un kilogram, în valoare de 2 lei, oferită la fiecare pungă cumpărată. După o săptămână, a urmat promoţia la pachetul de 3 kg de zahăr, la preţul de 15 lei, iar cumpărătorii au câştigat încă 3 kilograme.
Campania va continua şi vinerea viitoare, însă conţinutul ofertei va fi comunicat începând de luni, în broşurile reţelei, ne-au explicat reprezentanţii Mercadia. La Târgovişte se ştie deja că promoţia se referă la detergenţi.
Lanţul comercial MiniMax nu este singurul de tip discount de pe piaţă. Pe lista magazinelor de acest tip mai figurează Lidl, care a preluat anul trecut reţeaua Plus, dar şi Profi şi Penny Market, printre altele.
Conceptul de supermarket bazat pe preţuri mici a avut din ce în ce mai mult succes pe timp de criză, în condiţiile scăderii veniturilor românilor, dar şi a puterii de cumpărare. În aceste condiţii, cota de piaţă a comerţului modern a crescut de la 33% în 2006 – la 45% în 2010, pe fondul expansiunii hipermarketurilor şi a magazinelor de tip discount, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare GfK România.

Sursa: gandul.info
Autor: de Simona SIMIONESCU


2 comments

  1. Vi s-a parut mare coada si imbulzeala de la MiniMax? Va inselati dragilor. Ganditi-va cati nu au avut habar ca se deschide acest magazin (de ex . eu) si cati mai traiesc din orgolii (desi si-ar fi dorit sa fie acolo). Aceasta este REALITATEA !

  2. Nu stii ce sa condamni mai intai: cinismul imbuibatului care face pomeni ca sa-l ierte Dumnezeu de pacatul umflarii buzunarului pe alte cai, sau renuntarea la demnitate si goana dupa pleasca a unora dintre cei care s-au imbulzit.
    Sau situatia mizerabila in care se afla Romania in care imbogatitii tranzitiei isi cumpara iahturi si avioane, iar poporul circula pe sosele pline de gropi sau cu tramvaie primite de pomana de la tari miloase care ne-au cumparat pe nimic petrolul, combinatele.

Comments are closed.