Web
Analytics
TECUCI

Micile detalii care fac diferenţa


Afis_revelion  Scena_revelion

 

 

 

 

 

Am sesizat ca pe afisul de prezentare este mentionat ca organizator Primaria Tecuci si Consiliul Local Tecuci iar in spatele scenei, este trecut ca organizator Primarul Municipiului Tecuci. Am participat timp de 45 de minute la acest spectacol “GRANDIOS”. In acet interval numele actualului primar a fost rostit de 8 ori. Nu ma straduiaesc astazi sa prelucrez video pentru a proba ce afirm. Am concluzionat ca se continua campania electorala pe banii nostrii si am plecat de la eveniment. Gusturile mele in materie de muzica si spectacole sunt invechite. Nu am vazut unde e “marele spectacol muzical”. Oricum, pe surse din primarie am aflat ca s-au platit aproximativ 100 de mii de euro pentru acest eveniment. Sa intelegem din anunt ca suma a fost achitata de primar? O fi mult? O fi putin? O sa revin cu amanunte.


13 comments

 1. Stati linistiti! Domnul primar nu ne citeste. Aud ca-si face bagajele sa plece la schi, in Austria. Sigur e obosit ! Sau poate s-a hotarat sa-si caute rudele de neam german… sau poate, ma gandesc si eu, pe la inchetura contractelor astora s-o fi prelins…usor…sssst! st!
  Daaaa, zau! Eu unul nici nu mai stiu al catelea concediu este pentru acest mare om, sau tap, sau… duca-se si nu mai vie, decat cand l-om chema noi!
  Ce-i drept unii, ce-aveau si ei concedii din anul 2011 nu le putura lua… ca doar nu era vina lui Tuchel ca nu si-au luat ei concediile…
  In decembrie si mai grea treaba ! La ce le trebuiau salariatilor concediu ? Im ? Suneti voi? Asa ca, prin ordin de la primarie, ca doar nu de la primar, nu s-au permis nici concediile ramase pe anul 2012… Cica in februarie…tot ca el …in Aust-eritate…asta daca mai raman cu slujbele dupa urmatoarea sedinta “de dupa zapada lunecata”
  Manca-l-ar tuchelii pe el, de destept, frumos si bogat… pe banii nostri de-acu !

 2. A fost un spectacol prost, o șușanea bună doar penru Căminul cultural din Țepu…
  Bani cheltuiți fără noimă din ambițiile megalomanice ale primarului.
  Alo, domnilor consilieri, chiar toți votați așa la comanda țepeanului? Ați fost aleși de tecuceni cu credința că nu veți deveni o masă amorfă bună doar de ridicat mâna la ordinul căpitanului.
  Așteptăm un comunicat de presă cu justificarea banilor aruncați în această cacealma artistică: câți bani, de unde, cui, cât…etc.!

  1. Daca nu vor rapunde Primarul , nici consilierii locali si nici jurnalistii, sigur vor raspunde “hainele” preotesti care s-au pretat (josnic) la a se alatura pe scena, unde se desfasurase si inca nu se terminase, un spectacol festivo-artistico-monden (vezi modern), cu slujba de Te Deum de final de an. Doamne, fereste !!! Multi dintre cei prezenti la spectacol si-au facut cruce dar nu din evlavie ci de uimire . Si totul ( vezi circul politico-popesc) s-a incheiat cu pupaturi, imbratisari si urari…. de la multi ani… si alaturarea brat la brat (vezi mai bine shoulder by shoulder) cu Primarul Tuchel. Oare …, cu ce i-o fi momit Primarul Tuchel pe … “cucernicii parinti” ? Nu credem ca momeala a fost “Doamne miluieste …!” Mai sigur a fost “Doamne daruieste…!”, acum si in viitor ! Bogdaprosti!

 3. Primarul e deranjat de domnul Samir fiindca domnul Samir dezvaluie toate furaciunile si falsurile care le face gashca cu acolitii sai. Il felict pe domnul consilier pentru corectitudinea de care da dovada, iar despre amenzile dumnealui probabil ca domnul primar s-a angajat deja ca odata cu domnul consilier Oanca sa stranga toate cele 60 de miliarde din amenzi si nu sa le stearga pe ale preferebililor pe usa din dos.

 4. Da. Da majoritatea documentelor semnate cu semnatura de chisoi aplicata de marea doamna Rugina Iuliana. Dar nu va intrebati ce facea cu documentele documentele doamna Rugina inainate de a avea semnatura de chisoi? Pai ce facea?semna dumneaei documentele in locul Primarului dar cu semnatura dumneaei si apoi aplica stampila institutiei peste semnatura dumneaei desi sub semnatura scria Tuchel. De asta ce ziceti nu miroase cam a falsificarea documenetelor oficiale? Ei poate documentele astea vor ajunge vreodata pe la parchet.

 5. Trebuiesc sanctionati cei care au pozitionat locul de lansare a artificiilor ! Astfel, la miezul noptii, toti tecucenii de fata au intors fundul spre domnul primar…

 6. Bebe-liunea tecuceana, in cap cu focuri de artificii, are in Tuchel doua aspecte naturale: suge cat poate si practica fara nici o jena si fara retinere spârcâiala-n gura noastra. La noua luni cat implineste SUGOIUL se foloseste de oricine ii poate fi “premergator” si tranteste la pamant pe oricine si orice ii iese in cale. Are deja o poezie invatata “regula” sau legea, dar nu-si respecta sau uita de orice discutie cu care te-a dus in eroare. Nu doar ca nu are cuvant, la el fiecare cuvant e o DRACIE.

 7. Asta e singurul mic detaliu observat? Dar de faptul ca pe afis trupa Fun Factory era formata din 2 baieti si 2 fete, iar pe scena o fata a devenit subit baiat ce mai spuneti? Dar ca sa o spunem pe aia dreapta, stiati ca cei de pe scena nu au fost “originalii” Fun Factory? Ia interesati-va…

 8. Nu au fost bani pentru steaguri de 1 Decembrie, nu s-a organizat atunci nici un eveniment. Sunt punctate doar acele evenimente care pot crea imagine cu iz electoral. Clar continua campania electorala. O campanie pe banii nostri, care altminteri sunt cheltuiti cu “chibzuinta” cand este vorba de investitii. Ramane sa vedem tinta actualului primar: europarlamentare, consiliu judetean, parlamentare viitoare, sau ce s-ar mai putea adauga.
  Pana atunci, nu trebuie sa permitem aceasta, si sa amintim d-lui Primar, ca in CV domniei sale, ar da bine si cateva realizari!
  Tinem aproape!

  1. Nu au organizat/nu au fost prezenți la Zilele Tecuciului (1 septembrie), Ziua Armatei Române, Ziua Natională a României sau comemorarea eroilor Revoluției din Decembrie 1989… Trist, foarte trist…Aplaudacii se înghesuie în schimb să iasă în față la asemenea șușe ,,artistice”, niște paranghelii țucheliste cu iz electoral…am văzut/auzit și eu odele închinate marelui cârmaci…jenant, chiar jalnic și rușinos.Poate presa va cere informații clare cât a costat ,,țuchelionul tecucean” (model prost copiatt după ,,vanghelion”), din ce surse au fost plătiți, cine a primit…? Contribuabilul are dreptul să știe costurile, nu are doar obligațiii! Felicitări domnule Buchir pentru opiniile exprimate.

 9. Cum pentru acest spectacol s-au emis documente? Hm…, curios. Dl. Tuchel uns cu toate alifiile nu semneaza niciodata, el da ordin si semneaza altii. De ce? Simplu, sa nu poata fi acuzat. Nici usturoi nu a mancat, nici gura nu îi miroase. Un consilier PSD, nu îi dau numele, se plangea ca îi este frica sa mai voteze în consiliu local, deoarece este anuntat cu ora jumate, doua înainte de sedinta, la comisii nu se mai discuta nimic, se semneaza avizele asa, la botul calului, ulterior apar alte documente despre care habar nu au. I-am spus sa sesizeze conducerea locala s-au judeteana si mi-a spus ca a facut-o, dar i sa recomandat sa stea linistit ca nu o sa pateasca nimeni nimic.

 10. Nu stiu cati au observat ca, dupa rugaciunea fetelor bisericesti, tecucenii au pasit in noul an pe ritmurile melodiei -Highway to hell-. Nu stiu altii cum sunt dar… mie mi-a lasat un gust amar….

 11. Primarul nu o sa recunoasca nici daca l-ar ghilotina, pentru ca aproape 99% din documentel emise sunt stampilate cu semnatura de chisoi “a la dra.Iuliana Rugina- viitoare secretara de CL”, asa ca nu este nimic original. Fara urme, fara urme…. …

Comments are closed.