Web
Analytics
TECUCI

Marş electoral urmat de o surpriză muzicală


Laurentiu Chirvasuta si Nicola  Aproximativ 100 de susţinători tecuceni ai vicepreşedintelui Senatului României, Laurenţiu Chirvăsuţă, candidat la alegerile parlamentare, l-au însoţit pe acesta vineri la amiază într-un marş electoral ce s-a derulat în zona centrală a oraşului. S-a dorit totodată transmiterea către locuitori a unui mesaj de susţinere a progresistului Laurenţiu Chirvăsuţă (UNPR), fiu al oraşului, candidat din partea USL la funcţia de deputat în Colegiul nr. 2, format din municipiul Tecuci şi comunele Cosmeşti, Cudalbi, Matca, şi Movileni. Marşul electoral a fost urmat de o surpriză muzicală pusă la cale de apropiaţii  candidatului. Artista Nicola, prietenă a lui Laurenţiu Chirvăsuţă, a sosit la Tecuci pentru a-i arăta susţinerea şi a oferi un recital, în parcul central.  NicolaCandidatul la fotoliul de deputat în Colegiul nr. 2 a afirmat:”Mă bucur că sunteţi atâţia lângă mine. Vă mulţumesc din suflet că aţi fost în toată croaziera pe care am făcut-o împreună. Suntem o echipă puternică, suntem echipa USL-ului, suntem tecuceni, fii ia acestui oraş, şi ne dorim tot binele pentru acest oraş. Vă mulţumesc şi vă aştept la vot să sprijiniţi echipa USL-ului pe 9 decembrie, respectiv duminică. Dumnezeu să ne ajute”.


5 comments

  1. Eu doresc doar sa va felicit pentru noua fata a site-ului si pentru modalitatea in care ati facut campanie electorala, in spatiile special destinate. Fie ca alegerile sa fie castigate de cei care merita si vor sa faca ceva pentru tara, nu doar pentru ei insisi, ca de oportunisti e plina lumea! 🙂

    1. Iată cum se manifestă calitatea unui bun cititor de presă… Vă mulţumim pentru aprecieri!

  2. Pazvante pleaca din Tecuci.Azi a inceput sa isi faca bagajele.Si-a luat pitrele de la Casa Binelui. Primarul isi freaca mainile de bucurie.Se mai bucura si cativa afaceristi locali, care pandesc demult momentul si vor sa puna labele pe parc.

    1. …”sa puna labele pe parc” si sa-l faca praf, dupa mai bine de 60 de ani de la amenajarea acelui loc, ca parc. Te pomenesti ca ar dori acum, noile autoritati, cu chip de struto-camila, sa refaca Foisorul de Foc din perioada interbelica. Probabil ca din noul sau „turn de fildes” se va privi cu fericire si incintare, in panorama, cum orasul arde in flacarile de URA si dispret, aruncate de autoritati. Cu siguranta vom citi pe placutele de la intrare „AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA”. Pare cunoscut sloganul.

  3. Neam „de arme” cu Robert Turcescu & comp.,tovarăşul colonel Chirvăsuţă,avansat la apelul de seară,traseit şi el ca aproape toţi ceilalţi candidaţi din zona Tecuciului,îşi iţeşte capul vopsit,atât cu Londacolor cât şi în culorile politice ale traseului pe care l-a urmat de-a lungul anilor…acum,la sfârşit de campanie…că,de fapt,nici nu ar fi trebuit altfel…prea stă USL ul bine în sondaje ca să se mai şi manifeste prea zgomotos…ceilalţi doi căpitani,pârliţi sau nu,de-adevăratelea,de data asta…Ţuchel şi Butunoiu,se mulţumesc şi ei cu afişajul electoral pe geamurile Primăriei,cu bannerele care împânzesc oraşul şi afişele lipite pe toate gardurile şi pe contoarele de gaze…de nu vom mai scăpa de ei încă patru ani de acum încolo…prea au folosit un clei super ! Mulţumesc din inimă partidului care mi-a dăruit un ceas…şi domnului Butunoiu că…i-a ataşat şi baterii…nu ştiu dacă costă peste sau sub 100 000 lei vechi,dar „nu se mănâncă”,nici nu „se bea”,aşa că,ce aveţi de comentat…?! Oricum,începând de duminică 09 12 2012,eu,în persoană,renunţ definitiv….sau până atunci când legile proaste vor fi schimbate…la a mai acorda încredere jnapanilor pseudopolitici care ne sunt băgaţi cu anasâna pe gât şi pe buletinele de vot…aceeaşi indivizi,puşi pe căpătuială,trecuţi prin toate partidele ca raţa prin apă,indivizi care „au dus ţară de râpă” şi se laudă şi se bat cu cărămida în piept,care mai de care ,cu ce a făcut şi a dres el şi gaşca lui în ultimii 4 anii…! Mai bine s-ar lăuda cu ce şmecherii au mânărit bugetele naţional şi cele locale,în folosul lor şi al grupurilor de interese pe care le reprezintă…părerea mea…ar fi mai plauzibil… şi mai adevărat…şi mai cinstit…zic şi eu aşa…

Comments are closed.