Web
Analytics
TECUCI

Mai puţine autorizaţii de transport persoane în regim taxi


Taximetru  Consiliul local a aprobat reducerea numărului maxim de autorizaţii pentru transportul public de persoane în regim de taxi, în municipiul Tecuci,de la 187 la 140, având în vedere că populaţia municipiului Tecuci este în număr de 34871 de locuitori, potrivit comunicatului de presă emis la 5 iulie 2013 de Institutul Naţional de Statistică privind rezultatele definitive ale recensământului, iar numărul maxim de autorizaţii conform legii este de 4 la 1000 de locuitori. Reducerea numărului de autorizaţii de transport persoane în regim taxi se va face treptat prin: neredistribuirea autorizaţiilor depuse la registratura UAT Tecuci (renunţare benevolă) de către operatorii de transport sau persoane fizice autorizate; suspendarea autorizaţiilor potrivit prevederilor art. 14, pct. 4 din Legea 38/2003 modificată şi completată de Legea 265/2007, retragerea autorizaţiilor taxi, potrivit prevederilor art. 14, pct. 5 din Legea 38/2003 modificată şi completată de Legea 265/2007.


2 comments

 1. Ce-o sa mai faca saracu’ domn Boltar … adica Hodorogea … fost pdl-ist ,acum vopsit…de unde o sa-si mai ia spagile de acordare de licente?Vai,vai…ce ne-am mai hodorogit…

 2. Poate politia din Tecuci,ar trebui sa-i verifice mai mult pe taximetristi.
  De exemplu,taxiul Logan matrix,cu nr. de inmatriculare B29JDL,in seara zilei de 23.07.2013,condusa de un tanar slabut,dupa ce a consumat bauturi alcoolice(bere la bidon de 2L) in vestitele garsoniere fabricate de Cacescu,s-a urcat linistit la volanul masinii ce presteaza srvicii publice si a plecat in alta parte sa-si bea amarul,probabil.
  ATENTIE tecuceni in ce taxiuri va urcati!Preveniti inainte sa se intample o tragedie!
  Nu sunt toti la fel,dar….ATENTIE!
  Bineinteles,innainte de a se urca la volan,tanarul respectiv le-a dat un sfat la 3 copilandri de 4-5 anisori ce se certau intre ei,sa-si dea unul altuia picioare in cap sa rezolve problemele.Asta ptr ca aburii alcoolului il facea pe el isusi un zmeu.
  Dar politia circulatie din Tecuci ar trebui sa stea mai mult pe strazile orasului si sa-i vada pe „smecheri” parcand in locuri contrar legii,pe taximetristi intorcand pe linie continua,etc,etc…
  Nu e suficient sa postezi radarul la iesirile din oras si sa opresti doar pe cei ce au masinile inmatriculate in alte judete.Ar trebui sa verifice si „jmecherii” cu carute inmatriculate in alte tari carora permanent nu le functioneaza luminile.
  LEGEA E ACEEASI PTR TOTI,SAU NU?

Comments are closed.