Web
Analytics
TECUCI

Lecţie de prietenie!


Valerica Radu_tecuci.eu  Zi specială pentru toţi copiii care au aşteptat daruri de la Moş Nicolae, iar aşteptările le-au fost răsplătite pe masură. Specială şi pentru noi, oamenii mari, care ne umplem de bucurie, văzând chipurile micuţe atât de fericite.  De la cel mai mic ţânc pana la cei mai mărişori, copiii au fost răsfăţaţi pe 6 decembrie cu dulciuri, dar nici jucăriile n-au lipsit.  Moş Nicolae, care dă startul sărbătorilor de iarnă, ne învaţă să fim mai buni unii cu alţii, ne face să ne gândim mai mult la cei de lângă noi, ne învaţă să dăruim. Urmând exemplul lui, copiii de la Grădiniţa nr.15 împreună cu doamnele lor educatoare Felicia Iancu si Aurora Popa au mers în vizită la colegii lor de la Grădiniţa “Dumbrava Minunată” incărcaţi de daruri.  Năsucurile îngheţate de frigul pătruzător de afară s-au încălzit rapid cu un ceai cald oferit cu drag de d-na educatoare Valerica Radu, “mama” micuţilor de la Grădiniţa din “Dumbravă”, dar şi datorita atmosferei de sărbătoare pe care o degajă sala de grupă, decorată special pentru sărbătorile de iarnă.
Glasurile copiilor s-au dezgheţat imediat, rupând cu uşurinţă barierele timidităţii si au inceput a sporovăi împreună, au intonat cântece şi au spus poezii.
Dar cum timpul trece cu repeziciune a venit momentul de a descoperi ce se ascunde în cutiile frumos ornate cu desene realizate cu drag de oaspeţi.
Bucuria micuţilor, la vederea jucăriilor descoperite, le-a transfigurat  chipurile angelice răspândind  atâta emoţie în jur încât întreaga încăpere s-a umplut de o intensă energie pozitivă.
Părinţii care ne-au sprijinit în desfăşurarea acţiunii au dat frâu liber emotiilor şi colţurile ochilor s-au umplut de cristale limpezi şi fierbinţi, pe care le ascundeau prin gesturi stângace. Toata lumea a fost mulţumită şi au răsunat promisiuni de a strănge cercul prieteniei şi  de a  realiza în viitor  şi alte activităţi în comun, despre care veţi afla cu siguranţă.
Să aveţi parte de un Moş Crăciun darnic si liniştit!

Autoare: Felicia Iancu, Valerica Radu