Web
Analytics
TECUCI

Lansarea oficială a candidatului USL la Primăria Tecuci


Lansare-Daniel-Tuchel_tecuci.eu  Daniel Ţuchel şi-a lansat oficial, joi seară, la sala Ion Petrovici, candidatura pentru funcţia de primar al Tecuciului. După două momente artistice susţinute de corul de copii Angelli – Casa de Cultură, şi cântăreţul de muzică latino Pepe, au urcat pe scenă: Daniel Ţuchel; Daniel Butunoi; liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Călin Popescu Tăriceanu, fost premier; preşedintele PNL Galaţi şi Ministrul Administraţiei Victor Paul Dobre; senatorul Gheorghe Saghian; dr. Nicolae Bacalbaşa, candidatul USL la şefia Consiliului Judeţean, şi vicepreşedintele PNL Galaţi Tania Bogdan. „În calitate de copreşedinte USL Tecuci am acceptat să îndeplinesc de mâine încolo funcţia de şef de campanie electorală. Asta înseamnă că timp de 30 de zile voi fi împreună cu dumneavoastră, colegii din PNL şi PSD, zi de zi, ceas de ceas pe străzile oraşului”, a anunţat Daniel Butunoi, căruia i-a revenit sarcina de a modera evenimentul.   Daniel Ţuchel, candidatul USL la Primăria Tecuci a declarat: “Mă simt deosebit de încântat să vă am astăzi alături de mine, să reprezint cea mai importantă forţă politică la Tecuci din 1990 încoace, USL. Lansare-canditatura-Daniel-Tuchel_tecuci.euÎn 8 ani de guvernare portocalie la Tecuci o treime din tecuceni au ales să părăsească oraşul nostru. Oamenii pleacă de sărăcie, de lipsa locurilor de muncă, de minciuni. Unde pleacă tecucenii? În UE. Tecuciul nu e în UE? De ce nu putem rămâne la noi acasă? De ce nu pleacă ei să rămânem noi? La Bucureşti am reuşit, sperăm să reuşim şi la Tecuci pe 10 iunie. Vă rog deopotrivă social-democraţi şi liberali să-mi fiţi aproape. Tecucenii vor să muncească în oraşul lor, vor apă, canalizare, vor să nu fie muşcaţi de câini, vor să-şi trateze părinţii în spitale şi nu cu medicamente de acasă aşa cum se întâmplă astăzi la Tecuci. Actualul primar al Tecuciului este complicele puterii, complice în ceea ce priveşte tăierea salariilor profesorilor, medicilor, funcţionarilor, poliţiştilor şi militarilor din Tecuci şi din toată România, este complice la tăierea pensiilor şi la umilirea bătrânilor din această ţară… Este complice la facturile mari pe care le plătim astăzi, iar banii noştri nu ştiu unde se duc la Târgovişte, Galaţi, în alte părţi pentru că nu am avut capacitatea administrativă să ne gestionăm utilităţile publice. Obligaţia unui primar adevărat este să apere interesele cetăţenilor în faţa abuzurilor, să semnaleze nemulţumirile oamenilor, să încerce să îndrepte lucrurile, să nu fie complice celor ce au făcut şi din Tecuci ca din întreaga ţară sursă de îmbogăţire personală într-un total dispreţ faţă de oameni. Un astfel de primar trebuie să plece dar mai întâi trebuie să-şi ceară scuze pentru ce a făcut populaţiei timp de 8 ani. Sunt pregătit, cu experienţa acumulată în 8 ani de administraţie de primar performant ca pe 11 iunie să trecem la treabă, alături de voi să dăm tecucenilor demnitatea de altădată”.

PePe-lansare-USL_tecuci.eu  Ceilalţi oameni politici veniţi să susţină candidatura lui Daniel Ţuchel au vorbit despre nevoia de schimbare şi îndepărtare a PDL-ului de la conducere.

În final pe scenă au urcat candidaţii USL Tecuci pentru funcţia de consilier judeţean Constantin Grosu, Lucian Costin (lista e completată de Daniel Butunoi) şi candidaţii la Consiliul Local Tecuci, evenimentul încheindu-se cu artificii şi o revărsare de baloane.

 


13 comments

 1. Pe langa „realizarile” enumerate anterior, nu am mai mentionat pe una – cea mai ingrozitoare!- despre care s-a pomenit la emisiunea „Se intampla acum”, realizata de Tudor Barbu, miercuri 8 mai, pe OTV. despre care sper ca nu e adevarata.

  Tudor Barbu anunta ca in cele cateva zile de cand e la putere guvernul USL, Ponta si Florin Georgescu au parafat privatizarea unor domenii strategice, pe care si tarile capitaliste cu vechime la pastreaza in proprietatea statului. Printre ele: Posta, Cetrala atomo-electrica de la Cernavoda, CFR, Hidroelectrica!
  Sper ca Tudor Barbu sa se fi inselat.

  1. Pare ca parerile pe care le parerologesti in comentarii sunt ,intr-adevar ale unui revoltat…ceea ce pare ca ar fi bine…parera mea…Sintagmele”gusteri,sobolani politici, imbogatiti…” suna frumos…si sunt si adevarate …pe deasupra…parerea mea…dar de elicopterele,bombardierele, submarinele si iahturile lui Dan Diaconescu,ce parere ai…? Exista vreo speranta sa facem si noi,mujicii „parale” din promisiunile lui DD vis-a-vis de cei 20 000 de euroi…? Intreb si eu,asa….

   1. Nu apreciez postul, in general. Intamplator, imi atrage atentia cate o tema de discutie. Proprietatile lui DD sunt aberante si in contradictie cu ce pareri politice sustine.

   2. Stimate domn…va dati cu parerea pe acest site de foarte mult timp…din pacate doar gura este de dumneavoastra…Pareti impartial si dupa dumneavoastra niciun candidat nu ar fi potrivit pentru primaria Tecuci. Unul e taran, altu n-a facut nimic. Reflectati la o intrebare : Taran gospodar sau orasean lenes? Si apoi veti sti ce sa faceti cu votul…Poate ar fi fost mai indicat sa iesiti in fata cu o eventuala candidatura pe postul de primar daca nici unul nu e bun… Daca vreti sa ramaneti la stadiul de pareri…v-ati gandit ca poate nu intereseaza pe nimeni parerile dumneavoastra? Macar de ar fi fost pertinente si bine argumentate..insa faceti doar atacuri subtile la persoana. Numai bine.

    1. Ce sigur sunteti… „v-ati gandit ca poate nu intereseaza pe nimeni parerile dumneavoastra?”.
     De exemplu, pe mine ma intereseaza… Si-apoi aici am creat un spatiu de discutii si dat cu parerea…
     In ce consta atacul la persoana? Vreti sa fiti mai clar?

    2. Eu apreciez comentariul dumneavoastra…pe bune…aveti si dumneavoastra un punct de vedere si volens-nolens v-ati inscris in „linia” acestei categorii „Tecuciul electoral”…ati comentat,v-ati „dat cu parerea”…pe scurt,ati părerologit… deci, ce era de demonstrat, ati demonstrat…singur,singurel.
     De ce spun ca apreciez părerea dumneavoastră ? Deoarece,fiecare tecucean are dreptul la o părere,la o opinie,la un punct de vedere,oricât ar interesa SAU NU acestea pe ceilalţi cetăţeni ai orăşelului nostru…ca să verificaţi că nu „doar gura ” este de
     mine,v-aş invita să daţi un click pe „Părerologul de Tecuci” şi să mergeţi mai departe căutând Adevărată lege a lustraţiei… veţi observa argumentele pentru care eu propun ca intreaga clasă politică românească nascută după ’89 trebuie lustrată „in corpore”… fără excepţiile invocate de dumneavoastră…în speţă „ţăranul gospodar sau orăşeanul leneş…” ,şi ei fac parte din aceeaşi categorie de pseudopoliticieni care se reinventeză singuri de 22 de ani încoace,şi prostec pe oameni de cap pentru a fi votaţi,revotaţi şi iar votaţi…şi uite că,faptul că un cetăţean ,precum dumneavoastră ,îşi exprimă indignarea faţă de un punct de vedere,o părere,o opinei,diferite ….confirmă faptul că demersul acestor indivizi autointitulaţi politicieni tecuceni,de a atrage adepţi,reuşeşte…asta este PĂREREA MEA…zic şi eu aşa…PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ am citit-o şi o respect…că doar atât ne-a mai rămas din avuţia naţională de după ’89…dreptul de a avea şi de a exprima o părere personală cu VOCE TARE ŞI LA VEDERE…restul,aparţine politicienilor şi celor care îi secondează…fie pe post de flaşnete electorale… fie de susţinători…mai mult sau mai puţin abili…zic şi eu,aşa…şi repet PĂREREA MEA…

 2. „La Bucureşti am reuşit, sperăm să reuşim şi la Tecuci pe 10 iunie. ”
  Ce-au reusit la Bucuresti? Sa aduca la ministerul invatamantului un plagiator care ne-a facut de rasul comunitatii academice mondiale, dupa ce au incercat mai intai sa o instaleze pe o maestra in diplome false si incompabilitati?
  Sa incerce sa puna la Ministerul Transparentei pe cineva care minte pe fata ca nu este judecat pentru conflict de interese?
  Sa puna la Externe pe un admirator al lui Putin, suspect de a fi fost turnator la Secu?
  Sa dea pensionarilor banii inapoi cu tzaraita, gata devalorizati, iar salariatilor sa le reintregeasca salariile la pastele cailor, dupa ce au facut atata tam-tam ca vor face dreptate??? Asta in timp ce pensiile nesimtite vor fi repede refacute, ca si primele ilegale al functionarilor publici?
  Sa prabuseasca leul la valoarea istorica atinsa astazi, generand inflatie?!!

  Halal realizari la Bucuresti, in doar cateva zile!

  1. Pdl-acule, esti disperat? V-ati transformat in Alianta Pentru Prosti, tocmai pt a prosti lumea…Acum va e rusine cu PDL? Sa nu va prind in campanie electorala…

   1. Nu tinem sa aprobam acest tip de comentariu, care nu spune nimic. Acesta nu este un gard pe care oricine poate comenta orice si oricum. Daca nu aveti nimic de spus… nu comentati.

 3. Mai, ce colectie de gusteri s-au deplasat la Tecuci ca sa-l recomande pe Tukel! Nu mai aveti scapare, tecuceni, floarea sobolanimii politice galatene s-a pus pe capul vostru, va plang de mila nu atat pentru cat v-au saracit ceilalti, cum declara, dar pentru cat le-a mai ramas lor de hapait.
  Ce tupeu la imbogatitii astia, care au facut averi din exploatarea politica a situatiei de dupa Revolutie, sa-i arate cu degetul pe ceilalti!

 4. Apropo de gestionarea utilităților publice și că banii tecucenilor se duc la Târgoviște (externalizarea iluminatului public) și Galați (externalizarea serviciului apă-canal)… mai ușor domnule președinte PNL Tecuci. În solidar cu președintele PSD Tecuci puteați face front comun în Consiliul Local Tecuci, respectiv prin consilierii locali, câte patru de căciulă (partid) și să blocați proiectele de hotărâri de CL referitoare la serviciile și utilitățile orașului nostru. Degeaba i-ați exclus din partid pe Diaconu și Tiron, nu ați făcut decât să-i aruncați în brațele primarului. De consilierii PSD, ce să mai vorbim? Câte-ș patru au votat tot timpul cu portocalii! Așa că… de ce aruncăm acum cu pietre?
  Iar treaba cu ”la București am reușit, sperăm să reușim și la Tecuci, pe 10 iunie!” nu confundați lucrurile! Una-i Parlamentul și schimbarea majorității care impune automat căderea unui guvern și instaurarea altuia și alta-s alegerile, cele care dau legitimitate, reprezentativitate!
  Da, i-adevărat, tecucenii vor schimbare, dar nu încercați să vă apărați (interesele) atacând! Nu veniți în fața noastră cu portretul moral al celor care au păstorit orașul nostru opt ani și care au făcut totuși ceva în urbe, dar spun gurile rele că prea puțin și prea târziu… niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea, iar de ”urecheat” vor fi taxați exact o singură dată, pe 10 iunie, la vot! Tot ce au făcut bun, sau rău în oraș o știm noi, tecucenii, foarte bine și i-am criticat sau lăudat la timpul respectiv! Tocmai pentru că am auzit și văzut ce ați realizat în Țepu ne îndreptățește să avem alte așteptări de la domnia voastră ca și candidat din partea ”celei mai importante forțe politice la Tecuci din 1990 încoace!” Pentru a ne determina să vă votăm avem nevoie de alt tip de mesaj, venit de la ”un primar performant cu 8 ani de experiență în administrație!” Dar aveți grijă că familia tecuceană în care doriți să intrați este de douăzeci de ori mai numeroasă decât cea a țepenilor… ”famelie mare,deh! remunerație după buget mică”! Aveți grijă ce vă doriți, că s-ar putea să vi se-mplinească,a pățit-o și Ponta!
  Oricum, spectacolul de aseară a fost la înălțime, din piesă (”D-ale carnavalului”) nu au lipsit Pampon, Crăcănel, Catindatul și Mița.
  Așteptăm cu nerăbdare și lansarea celorlalți candidați!

 5. Parafrazând-ul pe geniul nostru, „…e uşor a scrie versuri când nimic nu ai a spune…”, auzind discursurile celor ce plâng de mila cetăţenilor, se poate spune: e uşor a da din gură, dacă cei ce te ascultă, nu au aşa minte multă. Dacă doar cu constatări ale realităţii şi cu „nu ne vindem ţara” se vrea transmiterea unui mesaj către societate, înseamnă că societatea e formată din mult „stupid people”. Să-mi demonstreze un candidat, că legea românească permite mie ca patron, să dau salarii cât vrea muşchiul meu, ca în vest. Că e uşor de a da 1.000 de euro pe lună la un muncitor. Dar nu ne explică nici un candidat ce presupune acest lucru. Şi atât timp cât societatea românească este organizată în mod tribal, adică din grupuri de indivizi organizaţi pe bază cumetrii, încuscriri, rubedenii şi găşti, nimic nu se va schimba în România. Atunci când se va lucra în sensul schimbării percepţiei semenului de lângă tine, ca egal al tău şi participant la viaţa în comun, doar atunci se va putea vorbi despre o nouă mentalitate. Atât timp cât există falii între diferite grupuri de oameni, la care unii sapă din greu, nu se va schimba nimic. Şi dacă există oameni care cad pe spate la „Obligaţia unui primar adevărat este să apere interesele cetăţenilor în faţa abuzurilor, să semnaleze nemulţumirile oamenilor, să încerce să îndrepte lucrurile, să nu fie complice celor ce au făcut şi din Tecuci ca din întreaga ţară sursă de îmbogăţire personală într-un total dispreţ faţă de oameni.”, înseamnă clar că nimic nu mai e de făcut.

Comments are closed.