Web
Analytics
TECUCI

La multi ani, romane!


AFR_filiala Tecuci Ati vazut in ziua de 1 Decembrie oameni zambind mai mult decat altadata si v-ati gandit care ar putea fi motivul?! Il stim noi. Au fost surprinsi de gestul unor doamne inimoase, sensibile, generoase si dornice de a face viata semenilor  un pic mai frumoasa.   Asociatia Femeilor din  Romania, filialaTecuci, de curand infiintata in orasul nostru a demarat  prima actiune cu ocazia zilei nationale a Romaniei.   Le-au amintit romanilor  prinsi in grijile cotidiene ca sentimentul de patriotism si dragoste de tara, poate sa-ti starneasca emotii, sentimentul placut de apartenenta la un popor mandru si demn, oferindu-le simbolul national  insotit de urarea de  „La multi ani!” fericiti tecucenilor. Efectul acestui gest se vede pe chipul celor surprinsi in fotografii.

AFR filiala tecuci pagina de Facebook

AFR filiala Tecuci_2012Tricolor_2012AFR_ziua Nationala_2012


2 comments

  1. Stimate BIBI, poate cu actuala administratie locala nu vom face primavara in Tecuci ! Iar noi(si noi suntem ceva mai multi…), daca ne vom alatura celor 7 doamne (Omagiile mele !), sigur vom face primavara. Daca (ne)simtim ca romani…

  2. “Cu o floare nu se face primavara” ! Sperati, dumneavoastra, cele 7 doamne, reprezentante ale femeilor din România, să faceţi primăvară în Tecuci ??

Comments are closed.