Web
Analytics
TECUCI

Întrevedere suspendată la asezământul spitalicesc


Cladirea Spitalului Anton cincu din Tecuci La Spitalul municipal “Anton Cincu” Tecuci joi la amiaza trebuia sa soseasca dr. Valentin Boldea, sef al Directiei Judetene de Sanatate Publica Galati pentru a participa la sedinta organizata de Consiliul de Administratie al Spitalului tecucean. Cei drept in ultimele luni acest consiliu se pare ca nu a mai avut intruniri sau le-a tinut secrete intrucat daca ai nevoie de o informatie referitoare la actiuni spitalicicesti ti se spune ca nu-i de competenta dumnealor, raspunsurile trebuind a le cauta doar la director sau in alte surse unde raspunsul e cam acelasi. La convocarea de joi trebuiau dezbatute ocuparea si planificarea unui concurs pentru functia de director, analizarea si aprobarea bugetului pe anul in curs. Din pacate dr. Boldea nu a mai ajuns, informand ca are de facut o cursa in capitala, sedinta fiind planificata pentru data de 4 aprilie la orele 11.   NP – tecuci.eu


3 comments

 1. Pai cum, domnu director Teodoru, bate examenul de manager la usa si tu nu ti-ai putut aranja nimic, o scoatere de sub urmarire penala, acolo? Chiar nu te-ai lipit deloc?
  NASOL, EXTREM DE NASOL
  Hai sa-ti improspatam memoria putin: in 2006, tu dadeai concursul pentru locul de director la spital iar pe la usa era o doamna tot de la spitalul Tecuci care nu a fost primita la examen, ghici de ce? Fiindca avea dosar penal. Iar tu radeai de chestia asta si te distrai.
  VIITORUL SUNA BINE, NU-I ASA?

 2. Pentru cei interesati, pot sa va spun ca azi 4 aprilie a avut loc marea sedinta a consiliului de administratie la spitalul din Tecuci. Cu ocazia asta s-a stabilit in fine si metodologia pt. concursul de manager, altfel spus, ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care aspira la postul de director la spital. Si surpriza mare, candidatii nu trebuie sa aiba DOSAR PENAL.
  Ce ne facem domnu Dragos Teodoru? Ca am inteles ca pe dumneata te cam intreaba DNA de sanatate si cam visezi noaptea catusele???
  Probabil asta e motivul pt. care dr. Teodoru era cam verde la sedinta cu pricina si il cam treceau toate naduselile…
  Noi, prietenii lui, ii recomandam sa-si incerce totusi norocul si sa-si depuna dosarul la concursul de manager.Si mai ales sa dea plin de incredere o declaratie cum ca nu s-a inceput cercetarea penala impotriva sa. La cate pacate are el un mic fals ce mai conteaza !? Si apoi nu-i treaba nostra, e a parchetului.

 3. Atat timp cat toate demersurile se fac pentru a pastra in functie acelasi individ care a dus spitalul catre dezastru, aceste intalniri nu-si mai au rostul. Sa se autonumeasca IMPARAT peste imparatia de mare r…. numit spital si este de ajuns.

Comments are closed.