Web
Analytics
TECUCI

Întâlnire a primarului cu administratorii de blocuri, la restaurant


tacam   Primarul Daniel Ţuchel a avut joi, ora 17, o întâlnire cu administratorii de blocuri şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari din Tecuci la restaurantul „La Pietricele”. Au mai participat copreşedintele USL Daniel Butunoi şi directorul Volksbank. Scopul întâlnirii a fost potrivit primarului îmbunătăţirea relaţiilor dintre Primărie şi asociaţii, identificarea problemelor cu care acestea se confruntă. Primarul i-a felicitat pe administratorii proaspăt aleşi urându-le succes celor ce urmează să fie aleşi. Daniel Ţuchel le-a spus administratorilor şi preşedinţilor că vor fi dotaţi cu telefoane pentru o comunicare mai eficientă, calculatoare cu internet şi un soft unic pentru a ţine mai bine evidenţa. Primarul a menţionat că intenţionează în continuare să izoleze blocurile şi că a obţinut sprijin de 7.500.000 lei (75 mld.) de la Guvern, aşa că ar putea începe demersurile pentru anveloparea a 5 blocuri (conferinţă de presă 21 iulie: „Am făcut o vizită pe teren cu o echipă de proiectanţi din Brăila, am mers în arhiva unităţii în încercarea de a găsi proiectele blocurilor din municipiul nostru dar din păcate n-am găsit nimic. Va trebui să facem relevee pentru fiecare bloc pentru care dorim să începem anveloparea. Pentru început am convenit să facem 5 blocuri, probabil pe Gheorghe Petraşcu şi în zona Industrială”), doreşte igienizarea subsolurilor ş.a. Directorul Volksbank a precizat că ar dori să aibă o nouă o întâlnire cu administratorii şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari. În partea a doua diverşi administratori au luat cuvântul. Au fost şi discuţii mai aprinse. Unii administratori au adus acuze omologilor lor. A urmat masa de protocol.

*Pentru anveloparea blocurilor finanţarea arată astfel: 50% de la stat, 30% Primărie, 20% locatari. Primarul a explicat pentru tecuci.eu că printr-o hotătâre de consiliu se poate ca cei 20% să fie suportaţi tot de Primărie. Cei 7.500.000 lei pentru anveloparea blocurilor nu vor intra direct în bugetul local. Primăria va trebui să facă dovada achitării părţii ei pentru a primi sumele necesare. Conform primarului s-au făcut o parte din studiile premergătoare anvelopării.


12 comments

 1. Primarul Tuchel, nu a incetat nici un moment campania electorala.Ce e de mirare? Ori aceste doua intalniri,confirma acest fapt.Cine iau zilnic contact cu oamenii? Presedintii si administratorii de asociatii.Profesorii si directorii de scoli……Si apoi unde-si dau drumul mai usor oamenii gandurilor? ….La crasma. La treaba cu asociatiile se lucreaza de mult.Eu ma intreb insa, ce cauta domnii consilieri Andreut si Hulea, in prezidiul unor sedinte, la unele asociatii.In ce calitate?Oare nu seamana a abuz? Basca ca mai conduc si sedinta.
  Si ma mai intreb ceva. Oare ce rost mai are ca tinerii sa invete,daca in fruntea unei scoli poti ajunge cu liceul pedagogic si cu o facultate facuta la distanta ,exact ca pe vremea impuscatului? Originea muncitoreasca, de asta nu are ursul coada .

 2. Sindrofie electorala si darnicie tipic pesedita, de care s-a molipsit si PNL fiindca prinde la electorat si fiindca s-a molipsit in general.
  In timp ce Tecuciul este murdar, darapanat, neinformat, din banii tuturor cetatenilor sunt cadorisiti unii dintre ei, mai norocosi. De fapt, nu mai norocosi, ci piese importante in manipularea alegerilor si viitori tapi ispasitori daca vor fi ghinionisti.
  Asociatiile de locatari si presedintii lor reprezinta totusi grupuri restranse. Corect este ca banii publici, atunci cand sunt putini, sa fie folositi doar in scopuri publice. Orice alta destinatie este incorecta.

 3. Domnule Administrator comentariul meu dece a fost sters?o seara buna.va pupa tati.

  1. @tavi
   Nu am sters nici un comentariu cu acest pseudonim. Va rog sa repostati. Se poate sa fie o problema tehnica. Astazi au fost sincope repetate in furnizarea de internet. Actiunile nostre se poate sa nu fi fost finalizate corect. Am mai avut astazi o asemenea sesizare.

 4. Domnule Marian Topriceanu sursele dumneavoatra de informatie nu au spus adevarul in totalitate(sau nu l-au inteles):
  1)sa stiti ca eu nu perii pe nimeni.
  2)a fost o intalnire amicala(ca prima intalnire).
  3)nu au fost discutii contradictorii(glume intre vechi prieteni-cine a muscat momeala e treba lui).
  4)cu procentul de 20% sunteti in afara subiectului.
  o sera buna.va pupa tati.

  1. Deci dumneata cand ai atacai pe cei care au negociat contractul la apa acum 2 ani, de fapt un contract similar cu cel pe care asociatiile il aveau semnat cu Primaria Tecuci,faceai glume.Gluma era si chestia cu ”trompetele” care au semnat contractul la apa.Gluma era si cand ai ridicat la fileu dl. primar problema semnarii contracteleor la apa, care expira la 1 octombrie.Dar va asigur eu ca nu o sa mai fie gluma cand la usa dumitale si-a primarului o sa vina 15.000 de tecuceni, cati se spune ca locuiesc la blocuri, care au sa ramana fara apa.

   1. Nenea gica (sau dorel)poate este alt tavi si facem confuzie.
    o seara buna .te pupa tati.

 5. Se spune ca masa a fost oferita de seful de la Volksbank.Scopul sa ai determine pe presedinti si administratori, sub pretextul unor facilitati sa asi mute conturile si depozitele bancare ,la aceasta banca.E bun de facut o investigatie pe acesta tema.

 6. Domnul primar il acuza pe DL. Pohrib de la radio ca sta inchis in turnul lui si latra zi si noapte. Nu latra domnule, spune adevarul. Si nici nu trebuie sa iasa din studio ca ai dam noi informatiile. Pe deasupra si corecte. Nu minciuni cum debitati dumneavoastra. Pai domnule Pohrib iata o informatie bomba, buna pentru o ancheta radio. Domnul primar s-a aratat surprins ca nu a luat nimeni atitudine impotriva tiganilor si nu i-a dat afara din oras, in cei doua zeci de ani de la revolutie. In momentul cand dl. Daniel Butunoi la tras de maneca si i-a cerut sa se opreasca, domnul primar a avut urmatoarea replica; „Ce ma inregistreaza cineva si ma da la Pohrib? nu are decat”. Marfa si pentru Consiliul National al discriminari.

 7. Se spune ca de la greci sa nu pimesti daruri, asa si cu primarul, aceasta masa a fost otravita. In subteranele usl-ului, politruci lucreaza de zor, fac intruniri cu locatarii din asociatii, fac liste cu presedinti, administratori si membri de comitet, la asociatiile trecute pe lista neagra. Au dat tabele activistilor pentru strangerea de semnaturi impotriva unor administratori, asa cum se intampla la asociatia nr. 3, cu dl. Florescu Constantin. Dealtfel acesta a si fost atacat in sedinta si numit „trompeta” de unii presedinti si administratori uselisti, pusi de conducerea de partid. Se spune ca pe lista mai sunt vreo 6 asociatii, baieti lucreaza nu gluma. Scandal e si la politia locala, la Casa de Cultura, si Muzeu. Ei nu stiu ca tot ce se discuta se afla. Cei care vor amanunte despre ce se intampla la sedintele PSD, pot veni in parc la rotonda fanfarei, unde sunt mesele de sah. Acolo vin psd-isti si dau pe goarna tot ce se discuta la sedinte. Pentru-ca nu toti sunt de acord cu apucaturile bolsevice ale conducerii.

 8. Primarul vrea sa creeze un sistem de comuncare si raportare, asemenea softului folosit de Dragnea? De unde vor veni banii aparaturii, abonamente, etc?
  De ce trebuie sa comunice mai ieficient si mai ales cu cine? Cu primarul? Sunt subordonati? Parca vorbeam de asociatii de proprietari! Noua Republica Tecuci va cere domnule primar, sa comunicati contribuabililor destinatia banilor!
  Credem ca acei administratori de proprietari cu care v-ati intalnit nu vor incalca legea pentru „o masa calda”.

Comments are closed.