Web
Analytics
TECUCI

INSOLIT: Protest la sediile Parchetului şi Poliţiei Tecuci – video


Ionel-Roset-protest_tecuci.eu  Ionel Gioni Roşeţ (38 ani), martor în dosarul traficanţilor de permise auto în care este implicat Pintilie Ion zis “Ţăranul”, condamnat la 16 luni de închisoare, a protestat alături de alte persoane între orele 15 şi 17 la sediile Parchetului şi Poliţiei Tecuci. Echipa tecuci.eu a fost solicitată să participe ca entitate Media la acest protest pentru care s-a primit aprobare din partea autorităţilor locale. Ionel Roşeţ spune că ulterior condamnării lui Pintilie Ion, în data de 6 iunie mai exact a fost ameninţat de consilierul local Vasile Dănăilă Pazvante (acuzaţii negate de consilier în presa naţională) şi lovit de Chiriţă Constantin zis “Puiu” iar pe 9 iunie a fost fugărit cu ranga de doi membri ai clanului Bontea. Roşeţ s-a arătat nemulţumit că procurorii tecuceni au dat neînceperea urmăririi penale iar poliţiştii nu i-au înregistrat plângerile şi nu au făcut cercetări la faţa locului. Miercuri la amiază Ionel Gioni Roşeţ, dotat cu o portavoce şi mai multe pancarte a protestat în primă fază pe trotuarul de lângă Parcul Central în apropierea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci. Prim Procurorul Neculai Jalbă a fost acuzat de Ionel Roşeţ şi mama sa, prezentă la protest, că a agresat-o când a venit să solicite introducerea fiului ei într-un program de protecţie a martorilor. Roşet a adus acuze şi altor magistraţi de la Parchet, poliţişti din Tecuci şi Galaţi menţionând că a strâns probe/documente care-i incriminează. Lui Ionel Roşeţ i s-au alăturat câţiva protestatari care s-au aflat în situaţii similare. Protestul a continuat la sediul Poliţiei Municipale. Personalul ambelor instituţii nu a avut nicio reacţie. Vineri între orele 15 şi 17 va avea loc un nou protest urmând acelaşi traseu.  Organizatorii roaga pe cei nemultumiti de institutiile amintite, si doresc sa li se alature la protestul de vineri, sa-i contacteze la telefon 0734-266551 sau pe e-mail ionelgioniroset@yahoo.it

Articole similare:  AICIAICI


9 comments

 1. Exista o rezolvare pentru tanara generatie, plecati fratilor din tara dar nu la munca pe o anumita perioada , emigrati cu totii si nu va mai intoarce-ti niciodata. Viitorul tarisoarei noastre va fi foarte sumbru, in timp o sa ne pierdem identitatea asculta-ti sfatul meu…..ganditi va rog

 2. Este arhicunoscut faptul ca cel mai corupt, dar si cel mai slab pregatit d.p.d.v profesional din randul magistratilor tecuceni este procurorul Jalba N. Cunosc destui studenti la drept, anul 4 care l-ar “bate” lejer la capitolul cunostinte (juridice, evident) pe acest domn… si totusi… n-am auzit sa fi luat cineva vreodata vreo masura impotriva sa! Dimpotriva!

 3. Norocul nostru că s-a inventat IT-ul unde ai posibilitatea să dai la “Răsboiu” orice.Adicătelea toată lumea ştie de existenţa îmbârligăturilor şi a pilelor şi a relaţiilor şi a cumetriilor şi a confreriilor de interes personal, care au existat până în decembrie 1989, când românii le foloseau pentru procurarea hranei sau a unui tv color, ori a unui frigider, ori a unei case de la stat, iar odată cu “rivuluţia” acestea sau dizolvat. Din contră, acestea s-au dezvoltat şi mai mult, ca o hidră, mai ales că în capitalismul ăsta de kko fiecare vrea să fie J.P.Morgan. Societatea românească a descoperit că dacă ieşi în stradă cu două doctorate şi două masterate legate de gât, nu dă doi bani pe tine ca om, mai ales când a văzut la televizor cum se iau acestea. Dar dacă ai o vilă de neam prost şi o maşină de o sută de mii de euro se uită la tine ca la Dumnezeu şi aşteaptă să-i arunci şi lui un os. Ceea ce este logic. Pentru că bizonul nu are ce face cu ştiinţa ta de carte, că nu se poate băga în oală la fiert sau nu se poate da pe gât ca o duşcă, aşa că preferă banul. Eu sfătuiesc tânăra generaţie să tragă de fiare la greu şi să înveţe ceva “bataie”, că deja s-a ajuns în ţara asta să nu mai conteze lege, dreptate, adevăr. Te bazezi pe tine, îţi faci singur dreptate şi cu asta basta. E singura soluţie în România, şi după cum se observă cam peste tot în lume. De cinci ani aud de şpaga de 250 de euro care se dă la examenul auto, că altfel cică nu se ia pormisul. Care te bagi de la un ziar, să mergem să întrebăm orice tânăr din Tecuci, dacă ştie cât este şpaga pentru obţinerea permisului ?! Şi permisele în zona Tecuci sunt traficate de peste 15 (cincisprezece) ani. Crede cineva în această ţară, că o mafie aşa de bine cimentată se distruge cu reclamaţii la miliţie(un moment să mă pot opri din hohotele de râs) sau la Parchet?!

 4. Cand v-a dat pazvante sa puneti pe masa de Sfintele Pasti, ati plecat capul…dute frate si cauta-ti de treaba…

  1. loosere cui ia dat pazvante masa de paste ??? esti prea redus pentru aceasta discutie …hai pas ca vad ca esti unul dintre aia care isi fac ” cariera ” prin parc pe la pazvante de dimineata pina seara gen puiu,haplea etc

   1. Mai doru, sau cum te cheama, toti, sub un anume pseudonim comentam si nu stim ce! Tu, ar fi bine sa taci, eu eram de fata cand a “omenit-o” pazvante pe asa numita sotie a sa, ca se plangeau ca nu au, imi scapa numele acum dar o sa-mi aduc aminte, eu sunt plecat de ceva vreme si stiu ce fel de specie de animal domestic este acest…
    Nu ii tin partea lui pazvante! Nevestele lui Bin Laden au fost subiect de dispută între americani şi pakistanezi…mai stii!…o fi si nevasta lui …[CENZURAT]… asta subiect de discutie intre pazvante si amintitii.
    Hitler în “Mein Kampf ” afirmă că e mai bine să fii prost decât bolnav sau schilod. Esti baiat destept tu…

 5. Bravo Giani ia atitudine ,mafia in politie a atins cote alarmante, incepind de la mafia politiei rutiere pina la mafia politiei locale .

  1. Asa este acuma vre-o 3 sapt Mcv local venea pe centura din zona Satu nou spre lukoil -via Tisita ,eu mergeam cu motociclul si culmea ma duceam sa imi verific un om …. ce face si unde e. Ok linga ferma lui G viz a vis de aviatie e un drum la dreapta ce da in pista de la fosta aviatie,eu am facut brusc la dreapta ca intracolo imi era destinatia,iara Mcw-ul a venit dupa mine ,cu scopul de a ma verifica de asigurare ,culmea aveam actele in regula si la mine,fiind pe un drum de cimp si-au dat seama intelectuali …. ca nu au ce sa imi zica eu urmarind cu ochiul in oglinda ce fac,neoprind si continuind sa merg incet. Au dat frumos inapoi si au plecat,eu am iesit apoi prin fostul poligon ,undeva in apropiere de Gara de N ei acolo m-au oprit cu Girofar sa moara mama si ce crezi Actele la control. M-am facut ca nu am inteles cum se numeste mi-a zis ca ce sint surd sa dau casca jos ,actele ok poftim,ok in regula si acuma Intrebare de Militian ,De ce am fugit acolo pe centura ! e uite de asta merge baba la razboi si mosu face totosi …”

  2. Dl MM de la ce o fi venid,de la Mita Musamalizata mai pe scurt .cred k esti unul din personajele sub acoperire;;si deja aberezi pazvande a pus masa da e adevarat dar numai pentru clanul BONTEA..daca nu ai informatii nu iti da cu parerea..folosesti citate si faci comparatii dar daca sa zicem sotia ta era in locul sotiei lui Geany si lua putina bataie ,,putina iti cadea bine la ficati?..care nu aveti ce face comentati doar din auzite ..Bravo si multe laude Geany mergi in continuare stii cum e zicala;;Binele invinge raul iar prostii pe limba lor pier!!

Comments are closed.