Web
Analytics
TECUCI

Inaugurarea oficială a zonei Promenada Mall Brăila


Au mai rămas doar câteva zile până la inaugurarea oficială a zonei de food&entertainment din Promenada Mall Brăila, moment ce va marca transformarea complexului comercial în principalul centru de divertisment şi cumpărături din sud-estul României. Vineri, 1 aprilie, cu începere de la ora 18.00, dezvoltatorii Promenada Mall Brăila vor dezvălui publicului noua aripă a centrului comercial, în cadrul unui eveniment de amploare destinat publicului din cele şase judeţe incluse în zona de acoperire a mall-ului. Locuitorii din Brăila, Galaţi, Buzău, Vrancea, Tulcea, Ialomiţa şi nu numai sunt aşteptaţi vinerea aceasta pentru a lua parte la un eveniment inedit, ce îşi propune ca, pentru o noapte, să transforme Promenada Mall Brăila într-un spaţiu plin de culoare şi energie.
La ora 18.00, Ţara Minunilor va descinde în galeria comercială, iar clovni, magicieni şi statui vivante vor poposi la Promenada Mall Brăila pentru a-i întâmpina pe toţi participanţii la eveniment. Vizitatorii Promenada Mall Brăila din seara de vineri, 1 aprilie, vor avea ocazia să fie primii care păşesc în noile magazine şi restaurante ale centrului comercial, ori care să se bucure de multiplele opţiuni de divertisment ale mall-ului, printre care se numără un spaţiu generos de joacă pentru copii, un patinoar interior permanent, săli de bowling şi billiard.
MC Vali Bărbulescu, gazda evenimentului, va prezenta publicului surprizele pregătite de Promenada Mall Brăila, ce vor include momente spectaculoase de patinaj artistic, precum şi concertele electrizante asigurate de două dintre trupele preferate ale românilor: Voltaj şi Fly Project.
Pe toată durata evenimentului, vizitatorii mall-ului vor beneficia, pe lângă cumpărături, divertisment şi concerte, de acces gratuit pe patinoarul din interiorul galeriei comerciale, singurul patinoar indoor permanent din afara Bucureştiului.
Despre European Retail Park Brăila:
European Retail Park este cel mai mare proiect regional de retail din sud-estul României, cu o zonă totală de acoperire de peste 1 milion de persoane. Centrul comercial este aplasat pe o suprafaţă totală de aproximativ 126.000 m.p., având o suprafaţă construită de aproximativ 70.000 m.p. Centrul comercial Promenada Mall Brăila reprezintă componenta principală a parcului comercial European Retail Park Brăila, alături de alţi trei mari operatori: Altex, Carrefour şi Bricostore. European Retail Park Brăila este amplasat pe Drumul European 577, la 10 minute de centrul oraşului Brăila şi la 15 minute distanţă de Galaţi.
Despre Promenada Mall Brăila:
Promenada Mall Brăila se integrează perfect în peisajul oraşelor Brăila-Galaţi şi din împrejurimi, fiind locul unde tinerii, familiile şi oamenii de afaceri deopotrivă pot socializa, îşi pot petrece timpul liber, bucurându-se de o pauză de la rutina zilnică. Reunind o mare varietate de mărci de îmbrăcăminte de prim rang, diferite opţiuni de divertisment, restaurante şi alte servicii, Promenada a fost creată pentru a veni în întâmpinarea preferinţelor tuturor celor ce caută un loc pentru relaxare şi bună-dispoziţie.