Web
Analytics
TECUCI

29 comments

 1. Basescu este un kk pe istoria postdecembrista. Este dificil saltul din speluncile Anvers-ului la Cotroceni. N-as putea oferi o alta solutie, dar ca de obicei, votam cu raul mai mic. DA!

 2. Ne batem pentru un chior si ca chiorii nu vedem ce se intampla decat langa botnita in care s-a trantit ceva de rumegat. Pacat ! Vor trebui sa treaca iarasi ani ca sa vedem ce se intampla acum, ce se greseste acum, ce ni se face acum, ca si alta data …

  1. Amice, afla ca nu toti avem botnite, exista si oameni care se simt liberi, care-si permit sa-l sustina si pe cel aflat momentan la ananghie.
   Iar tainul vine de la putere, dupa cum bine stii.
   E culmea ca te dai cu agresorii, dar le faci celorlalti teoria tainului. Pofta buna!

 3. @ Lucid
  Nu pleaca ‘mnealor din partid pentru ca isi pierd locurile din Consiliul Local si ,, ca sa ramana fara coletzi este peste putinta” intelegi mata cum devine chestia ? Peste vreo 3 ani ies din barlog ( nu conteaza din partea carui partid deoarece au antecedente) si in campania electorala pentru primarie ne vor ferici dinnou cu inteligenta lor devastatoare. Poate vom avea ocazia alta data sa ne aducem aminte cum au actionat cand erau in opozitie pe vremea lui Lazar si mai ales ce avantaje directe si personale au obtinut de la acesta.In rest, au trecut trei zile si afisele sunt tot acolo, nu le vad consilierii, nu le vede politia dar sunt strasnic pazite de politia locala. Bravos natiune, halal tupeu!

  1. Daca le pazeste politia, m-am limistit. Sunt pe maini bune. Politia noatra nu se joaca atunci cand are de aparat marete idealuri.

 4. Dragi tecuceni de cateva zile pe scena orasului se joaca piesa de teatru “asociatiatia de proprietari”, actori principali Hulea A, Aconitoaie L , comitetul asociatie X, figuranti toti proprietarii de apartamente in cazul nostru al Asociatiei de proprietari nr. 6B nu mai putin de 209 persoane (proprietari). Se convoaca sedinta pe data de 29.06.2012 la ora 15 (ora la care majoritatea sunt la servici sau persoanele pensionare isi fac siesta) nu se intruneste cvorum si se reprogrameaza o alta sedinta pentru data de 16.07.2012 ora 18, sedinta ce a avut loc in sala primariei Tecuci, pana aici totul e conform legii. Noi locatarii majoritari nu am stiut ca in acest timp s-a facut o lista de propuneri pentru alegerea unui alt comitet, persoane care au fost contactate pe rand de dl.Hulea pentru exprimarea acordului de a face parte din acest comitet. A venit si ziua mult asteptata, ziua sedintei, m-am prezentat cu temele facute, am studiat legea, stiam foarte bine cum trebuie sa se desfasoare dar acolo soc, Dl Hulea ii permitea numai cui stia dumnealui ca trebuie sa vorbeasca a condus sedinta dupa bunul plac pentru ca avea un interes foarte mare sa aduca ca si administrator, persoana “potrivita”, mai fratilor “pleaca ai nostri, vin ai nostri?”…se incalca art.27 (d) din Lege nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari,”Art. 27. – Adunarea generala a proprietarilor membri ai asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:
  …d) mandateaza comitetul executiv reprezentat de presedintele asociatiei de proprietari pentru angajarea si eliberarea din functie a persoanei care ocupa functia de administrator imobile sau a altor angajati ori prestatori, in scopul administrarii si bunei functionari a cladiri;”,Poate domnii ,actorii principali nu stiu care este semnificatia sintagmei “Adunarea generala a proprietarilor “,va rugam respectuos mai studiati legea . O alta problema este ca in adunarea generala s-a luat o hotarare si comitetul executiv nu o duce la indeplinire astfel incalcand Legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari -Art. 30. (1) Comitetul executiv, reprezentat de presedintele asociatiei de proprietari, are urmatoarele atributii:
  a) duce la indeplinire hotararile adunarii generale si urmareste respectarea prevederilor legale…..dragi vecini care faceti parte din acel faimos comitet executiv va rugam respectuos sa studiati legea.Nu creD ca domnul primar stie ce se intampla si “catelusii ” isi fac treaba dupa bunul plac,nu inteleg ce cauta dl.Andriuta ( consilier local) la adunarea noastra generala ,statea la prezidiu,din cate stim noi domnul locuieste in cartierul Balcescu nu pe str.Gh.Petrascu si nici nu face parte din Asociatia de proprietari nr.6 B.

  1. Din cate inteleg, sunteti proprietari, stapanii apartamentelor d-stra. Ce cauta Hulea aici? De ce sa va organizeze ei?
   Ati facut ce trebuia: ati studiat legea, v-ati pregatit pentru o intrunire democratica, iar el v-a aruncat cu 22 ani inapoi. Ei sunt alaturea cu drumul.
   Oamenii astia au ramas cu nostalgia perioadei de dupa anii ’90, cand inca persistau mentalitatile comuniste, cand activistii de partid dictau in intreprinderi,sindicate etc.
   In alte locuri din tara oamenii din partide s-au mai desteptat, au inteles timpul in care traim. Stiu sa faca distinctia dintre atributiile unui consilier ales si comportamentul de mic dictator local al lui tovarasu’ activist pcr.

   1. Dorim sa dezvoltam sectiunea de forum de discutii, reclamatii, petitii si sugestii. Acceseaza pentru acesta FORUMUL
    Comentariile raman doar pe marginea subiectelor publicate. Va multumim!

  2. Dorim sa dezvoltam sectiunea de forum de discutii, reclamatii, petitii si sugestii. Acceseaza pentru acesta FORUMUL Va multumim!

 5. Demiterea precipitata a lui Basescu nu este pentru linistea si binele romanilor, asa cum incearca sa ne convinga initiatorii ei. Dupa cum vedeti, la Cotroceni, in Parlament si la Guvern este o mare agitatie, care nu numai ca se rasfrange acum asupra romanilor, dar poate avea urmari grele pentru viitorul lor.
  In mai multe randuri, Basescu a propus noii puteri un troc: sa renunte la doi ani de mandat, in schimbul unor modificari ale Constitutiei, realmente benefice pentru Romania, dar nu si pentru odioasa clasa politica.
  USL a refuzat. Cum sa reduci numarul parlamentarilor? Cum sa scurtezi durata mandatului prezidential? Cum sa aduci clarifiari in prevederile Constitutiei, cand e atat de usor sa profiti de neclaritatile ei sau sa o incalci?
  Totusi, Basescu trebuia inlaturat. O multime de corupti si de hoti din avutul public tremura pe gramezile lor de bani de frica ANI, DNA a caror functionare energica din ultima vreme se datora oamenilor numiti de Basescu. DNA, ANI trebuie sa redevina forme fara fond!
  Sa recunoastem ca si nerabdarea lui Crin de a ajunge la Cotroceni a contribuit. Si nu numai nerabdarea, dar si faptul ca a simtit ca PSD ii va trage teapa daca asteapta 2014.
  Se mai afirma (evident, cu precautie) ca o putere straina, vecina nu a uitat ca Romania i-a fost candva teritoriu ocupat, si cum Basescu este un adept convins al orientarii spre UE si NATO, s-au gasit persoane binevoitoare, dispuse sa-l inlocuiasca. Se stie despre niste vizite secrete si alte legaturi ale unor lideri USL.

  Bineinteles, va decide poporul. La popor alearga politicienii de cate ori au nevoie. Poporul va capata din nou importanta. Capata povesti despre casele si despre banii lui Basescu, capata tombola, circ, clovni, zane, afise la primarie.
  Fosti militari care nu au participat niciodata la un razboi, dar pretind pensii de 20 de ori mai mari decat poporul, au acum razboiul lor: ii recumosti de la o posta, prin Tecuci si pretutindeni, pe acesti pensionari ferchesi, odihniti, ghiftuiti, imprastiimd zvonuri, impuind urechile fraierilor care vor sa-i asculte cu minciuni despre inamicul public. (Care, printre altele, a aindraznit sa se agate si de privilegiile lor)

 6. Nulitatea politică, lipsa de credibilitate şi de stil a celor două partide din opoziţie, în mod deosebit a celor doi pseudolideri USL ne condamnă pe noi, românii, la lipsa unei alternative electorale credibile. ÎNSĂ, politica asmuţirii, a întărâtării unora împotriva altora, a generat starea de fapt din politica românească de astăzi, caracterizată prin ură, aici într-o ţară cu o religie a iubirii. Nimic nu trebuie să ne mai mire în ţara politicienilor ipocriţi, în care unii pun pumnul în gura democraţiei iar alţii scâncesc că democraţia este atacată la lumina zilei, în plin continent democratic, iar Constituţia este terfelită şi folosită pe post de hârtie de uz curent.

  În lipsa unor alternative serioase, credibile, a unei opoziţii la fel de credibile ca acele alternative inexistente, speranţa exponenţilor teoriei conform căreia iubirea fără de margini a gloatelor faţă de Liderul Maximus se va manifesta către acesta şi numai către acesta,a generat în România ,starea pe care o trăim astăzi şi care,s-ar putea să se transforme către finele anului viitor într-o realitate incredibilă chiar pt. aceia care propăvăduiesc această teorie, a SALVATORULUI MESIANIC, scuzată să-mi fie greşeala gramaticală. Paroxismul viitoarei şi adevăratei crize economice mondiale, corelate şi cu întâmplările deja petrecute în cele 2 mari imperii ale lumii, îndeosebi în cel cu care ne învecinăm atât de aproape, sunt semnalele şi vor constitui catalizatorii acestor întâmplări nefericite din viitorul foarte apropiat.
  În spatele, aurei autocreate de MESIA MIORITIC, “…cu un ochi sclipind de afecţiune, care lăcrimează la comandă şi celălalt sticlind de calcul…”, singur împotriva tuturor românilor, EL a început pârjolirea a tot ceea ce îi este potrivnic, chiar dacă îi este apropiat… Fratricidul la care suntem îndemnaţi şi spre care suntem conduşi în ultimii ani, ne va aduce (procesul a început deja…) în situaţia de a marca graniţe, de a ne delimita unii de ceilalţi, de a ne învrăjbi unii împotriva celorlalţi. Să ne ferească Bunul Dumnezeu de situaţia nefastă în care am putea să ne macelărim unii pe alţii! Exemplul fostei Iugoslavii este atât de aproape… Falia care a fost deschisă se transformă, încet, încet, în prapastie. Duşmăniile politice vor accentua celelalte duşmănii, astfel încât, ne vom revolta unii împotriva celorlaţi în propria ţară, în propriul oraş, în propriul grup de prieteni, în propria familie. Asta, în loc să fim uniţi în faţa necazurilor, lipsurilor şi primejdiilor viitoare. Politicienii, fac totul pentru a ne desparte! Ni se induce ideea că pensionarii sunt nişte cancere care mănâncă banii celor activi; hocheiştii maghiari îl burduşesc cu prosoape pe singurul român din echipă; personalul medical şi cel didactic sunt clasaţi ca nepricepuţi, netoţi şi buni de aruncat afară din ţară; românii sunt asmuţiţi împotriva rommilor şi invers; infractorii sunt asmuţiţi împotriva justiţiei; revoluţionarii (cei adevăraţi, nu impostorii) sunt marginalizaţi şi aruncaţi in derizoriu, etc, etc, etc. Înţelegem că dorinţa de a-i umili şi batjocori pe CEILALŢI ar avea şi o sorginte paranoică, dar hotarul dintre umilinţă şi suprimarea fizică a CELORLALŢI nu este prea bine conturat… aşadar, pericolul există! De dragul unui conducator suprem, ca singura variantă împotriva imensei crize politice prin care trecem, noi românii, cele câteva milioane bune câţi am mai rămas, ne înregimentăm uşor, uşor, în adevărate lagăre ale neputinţei. În schimb, cârcotim… cu LUCIDITATE… Oare numai atât ne-a mai rămas?! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Vaclav Havel! Ales om, ales popor! Şi când te gândeşti cât de aproape sunt de noi cehii… Şi cât de departe sunt nord-coreenii… Mergeti la referendum si spuneti-va punctul de vedere !

 7. @mos parere

  Sunt de acord cu tot ce sustineti. Inclusiv cu intrebarea despre consilierii Basalic si Finkelsain.
  Ce faceti, vitejilor, ati ochit o alta barca?

 8. Cum poate fi interpretat decat ca un ABUZ GROSOLAN?
  Si tot ce se face prin abuz, nu poate fi de bun augur.

  Este clar ca Basescu a facut multe greseli. Dar felul in care este inlaturat spune mult despre cei care vor sa preia puterea . Pe langa ei, Basescu e mic copil.
  Acestia au calcat cu atata tupeu si ferocitate peste legi si etape, incat au scandalizat toate mintile normale din Romania si toata Europa, cu exceptia Moscovei.
  Tupeul de a pune in usa primariei un asemenea afis arata ca inceputurile timide de a respecta suveranitatea legii, facute in 22 de ani, au esuat si ca faradelegea reincepe sa se instapaneasca.
  Un comentator vorbea laudativ de o epoca pe care a numit-o Tuchel-Mazare. Asa o fi, daca spune el. Poate ca poporul coplesit de necazuri, mereu sub puterea fostului si actualului aparat de propaganda, nu se mai staduieste sa inteleaga cine este sfatuitorul ascuns sub blana de oaie. Poate ca isi va urma imboldul elementar de a se razbuna si Basescu va fi inlocuit.

  Sa ne bucuram ca scapam de Basescu, atunci cand vedem o astfel de alternativa?

 9. Daca cetatenii Tecuciului doresc sa inlocuiasca un despot (Basescu) cu altii mai mici dar mai multi (acest afis care sfideaza regulile democratice e graitor pentru noua oranduire despotica), atunci e ok…

 10. Un amic ,hâtru al dracu, spunea zilele trecute :
  Căpitanul Buf. Ce i-am dat noi, ce ne-a dat el
  “Cu un picior în groapa istoriei şi cu celălalt pe gîtul USL, Traian Băsescu s-a înălţat, poate pentru ultima oară, peste capul românilor. De acolo, de la înălţimea momentului său politic, mare cît un catarg de petrolier, poate privi în jos. România seamănă cu „Biruinţa“ tinereţii sale, dar e, de fapt, înfrîngerea de acum. Suspendat între metafizică şi referendum, fostul preşedinte îşi vede bilanţul prin lentila unui fund de pahar.
  Nu întreba ce face ţara ta pentru tine, întreabă cît faci tu pe spinarea ei. Aşa filosofează acest Kennedy al nostru, născut la Murfatlar şi împuşcat zi de zi, de persoane cunoscute, cu o carabină Chivas. Ce a făcut ţara pentru Traian Băsescu? Ce i-a dat, cît i-a dat, cum i-a dat şi ce a primit în schimb? Întrebări care lipsesc din formularul din 29 iulie, dar care pot primi răspunsuri acum.
  Cine reuşea să fugă o sută de metri şi să ducă la capăt o ecuaţie de gradul doi se putea considera admis la Institutul de Marină „Mircea cel Bătrîn“. Asta se întîmpla în anii ‘70, cînd studentul Traian Băsescu urca la bordul unei flote ce urma să dispară, cu tot cu dosarul său de colaborator al fostei Securităţi. Traian a primit aici haine gratuite, o casă, o carieră şi posibilitatea de a aranja carierele altora. Imediat ce a trecut în apele internaţionale, a primit în dar contrabanda. În argoul de navigaţie: buful. În anii ‘80, un simplu marinar făcea, din blugi, cafea, ţigări, whiskey şi carpete, vreo 70.000 de lei pe voiaj, adică o Dacie. Un şef de echipaj făcea dublu, un secund – triplu. Un comandant de navă harnic putea să bată jumătate de milion de lei. Contrabanda se practica prin complicitatea bine organizată a întregului echipaj, cu modificarea reperelor navei, cu construirea unor pereţi falşi, cu dezafectarea unor motoare, în fine, cu transformarea vaporului într-un cărăuş de baxuri. Dacă Mircea Băsescu, mai sărac cu buful decît frate-su, realiza, în ‘89, un cîştig de peste 600.000 de dolari, putem spune că Traian a absolvit dictatura ceauşistă cu calificativul „putred“. Dar a ştiut să fie recunoscător: de sub povara acelor sume astronomice şi clandestine a ţîşnit discursul de condamnare a comunismului, citit cu lacrimi în ochi şi noduri în gît, aşa cum păţeşti cînd ororile regimului totalitar te dau peste cap.
  Ce i-a mai dat ţara lui Traian Băsescu, pe lîngă bogăţie? Păi, o nouă carieră în democraţie. A fost de cinci ori ministru la Transporturi, deşi, pentru a face o flotă să dispară, două mandate ajungeau. A primit de două ori Primăria Bucureştiului şi, cînd a cerut, pe deasupra, un Consiliu Municipal şi nişte gheaţă, i s-au dat. A primit o casă de protocol, dar i s-a mai dat, chiar cu propria mînă, încă una, pe Mihăileanu. A primit un preţ avantajos de la Căşuneanu pe un teren cumpărat de opt ori mai ieftin, tot de la el. A mai primit o casă la Corbeanca, un apartament la Popoviciu şi cîteva vînzări anterioare din care să poată achita ceea ce nici un tribunal din lume n-ar achita. I-a mai picat un mandat de europarlamentar pentru familie, să-l dea el cui vrea, cîteva telefoane, să le dea el cui vrea, şi o mulţime de alte lucruri invizibile, pe care doar comisiile rogatorii le pot descîlci. În fine, a primit de trei ori preşedinţia ţării, iar ăsta e un lucru cu adevărat înduioşător, de vreme ce face atîta lume să plîngă. A primit, aşadar, multe. Ţara a fost generoasă. Poporul a avut mînă largă. Statul nu s-a uitat la bani.
  Întrebarea e:
  Traian Băsescu, la rîndul lui, a dat ceva în schimb? Şi dacă nu, atunci ce mai aşteaptă? ”
  Mîine-poimîine e 29 iulie şi poporul ar putea să-l realeagă…

  1. Felicitari pt minunata prezentare de la Facere pina la Sfirsit !!! Normal stim al cui sfirsit (Politic binenteles)

  2. Parerologule, indemnandu-ne sa scapam de Basescu pentru a avea liniste, ne agresezi pur si simplu cu o cavalcada de injurii, cu minciunile grosolane pe care le-ai promit de la superiorul tau din ierarhia dezinformarii.
   Pe deoparte, am vazut ca vreti sa folositi primaria pentru propaganda.
   Credeti ca poporul se va cumpara cu minciuni si cu distractii. Aproape toate televiziunile au aratat ordinul lui Dragnea catre organizatiile locale de a organiza tombole si “circ cu zane si clovni”.
   Raspandaci cu vechi state securiste povestesc tot felul de porcarii, probabil fabricate centralizat, despre dusmanul vostru.

   Ce fel de liniste vom avea din partea unei puteri care se bazeaza pe asemenea metode securiste, care amintesc de anii de dupa 1944?

 11. Înainte de a acuza pe cineva anume… de ceva anume… vă întreb şi eu, aşa, pentru a vă afla PĂREREA: dumneavoastră “v-aţi săturat de scandal, vreţi o viaţă normală?” Dacă răspunsul este “DA!”, atunci, care-i problema? Uşile de la Primăria Tecuciului vă oferă răspunsul… După cum afirmam şi anterior, USL-ul a fost creat ca reacţie firească de autoapărare a organismului viu numit România, la “agresiunile” politico-sociale, economică, culturală şi de alte naturi, la care acest organism a fost supus de către PDL în frunte cu dibaciul său cârmaci… Credeţi că Tecuciul poate face excepţie… de la această reacţie? Urticaria politică ne-a cuprins şi pe noi şi ne vom tot scărpina până când, fie vom scăpa de mâncărime, fie mâncărimea se va transforma într-o boală psihică… părerea mea, zic şi eu…

 12. si nu uitati el afacut tot ce afacut la tepu (si bune si mai putin bune) cind la guvernare era pdl-pnl dupa aia praful de pe toba .

 13. fara cuvinte.ne meritam soarta.cine seamana ploaie culege furtuna.vai mama noastra.

 14. D-lor era si este nevoie de un Radu Mazare, un Tuchel Daniel, si multi altii care sa aiba Tupeul de a face lucruri de care nu se tem, si isi pot asuma raspunderea pt ce fac. Daca va impiedecati de afisul Da-l afara pe Basescu! ei eu va pot spune ca la CT sa strigat JOS BASESCU (si era Full de jandarmi si politisti )

  1. tu esti ala bun la toate (inbstalator .zugrav etc.)si mai ales pupincurist?

 15. Parchetul nu ar trebui sa se autosesizeze?
  Infractiune nene, iar noi ne dam cu parerea.
  Bine ar fi, sa fie si mai rau, asta e mult dorita schimbare, de la bun simnt la nesimtire. Simplu….TU VOTEZI IAR EU NU TE RESPECT.
  TUCHEL un primar performant doar prin tupeu.

 16. Să ne fie cu iertare domnule admin, dar ca să nu fim acuzați de calomnie, ar trebui un cadru mai larg în poză! Înțelegem că ați dorit să se vadă bine scrisul de pe afișe, dar geamul pe care sunt lipite pot fi de oriunde, din orașul nostru, ori vreo comună din județul Galați, sau pot fi din Arad, ori de la Călărași.
  Dacă totuși este adevărat că au fost lipite pe ușile Primăriei noastre, orice tecucean poate merge să le dezlipească fără probleme, căci ei sunt proprietarii clădirii, domnul primar este un chiriaș căruia-i plătim tot noi, contribuabilii, chiria și utilitățile, ba-i mai dăm și salariu lunar timp de patru ani! Am mai spus-o și cu altă ocazie, jurământul de credință l-a depus față de toți cetățenii acestui oraș, nu numai față de cei 11.ooo care l-au votat. Eu sunt convins că mulți psd-iști nu-i împărtășesc dorința lui Țuchel de a-l demite pe Băsescu și numai pentru ”a nu ține toate ouăle în același coș”, vor vota pentru întoarcerea lui Băsescu la Cotroceni! Este părerea mea, s-ar putea să mă înșel, dar cunosc foarte bine ”dragostea” din interiorul USL Tecuci.

  1. „Traian Băsescu este un exemplar politic degradat, degenerat şi va fi pensionat”. Madam…pensioneaza-te!

 17. eu stiu ca primaria ( Unitatea Teritorial Administrativa- UAT ) este apolitica, pentru ca este compusa din primar, viceprimar, consilieri locali,functionari si personal contractuali. Toti acesti slujbasi ( ai cetatenilor din Tecuci) au orientari politice diferite, pentru ca ghici ce, Constitutia Romaniei ne garanteaza libertatea optiunii politice. Ceea ce a facut tuchel reprezinta politica made in Tepu, unde nimeni nu i se opunea fatis. Insul confunda primarie cu mosia lu-tasu, unde face ce il duce capul fara sa raspunda pentru faptele sale. Cred ca exista un paragraf de lege care penalizeaza un astfel de comportament. Ceea ce ma intriga este faptul ca cei din opozitie ( pro-Basescu) si ma refer la consilierii locali Flinkenstain si Basalic nu fac absolut nimic. Care e treaba baieti au inceput sa puta scheletii din dulapurile primariei si v-ati dat la fund ?

Comments are closed.