Web
Analytics
TECUCI

ILEGALITATE? Cine a dat aprobare ”mini-bâlciului” din parcul central


Mini-balci-parc-central_protecuci.ro  La începutul săptămânii, mai multe utilaje distractive au fost amplasate în Parcul Central, chiar în apropierea catedralei Sf. Gheorghe. Deţinătorul acestora Constantin Oltean din Tecuci (Cuza-Vodă) ne-a explicat că de ani de zile merge în bâlciuri în oraşele din ţară. Iarna aceasta utilajele s-au aflat în Parcul de pe bulevard iar acum au fost mutate în cel central posibil chiar până la 1 iunie, de Ziua Copilului. Din curiozitate am încercat să aflăm dacă au şi vreo aprobare pentru că desfăşoară o activitatea comercială. Prima informaţie sau mai degraba supozitie venită de la Primărie a fost că deţinătorul utilajelor a vorbit probabil cu Vasile Dănăilă Pazvante …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro


13 comments

 1. Ok.Balciu asta e o porcarie,in parcul central,si asa este altul vis a vis ,un balci in primaria asta ,eu daca ies in parc cu ,copilul meu,la plimbare,este atrasa de rahaturile alea,si in loc sa dau banii pe ceva uril,ii dau „romanului” aluia din cuza voda,ca e el cine stie ce ca*at mare cu primaru……………in fine,Domnule primar,sunteti un neserios,multumesc din suflet pentru gropile din orasul asta,si va promit solemn ca la prima bucsa cazuta,va parchez masina in birou..

 2. Anul trecut pe vremea asta, de Paste, fiecare dintre voi ati primit din partea primarului Tuchel cate un cozonac, o sticla de vin Sange de taur, oua, bomboane, dar acuma ati uitat. Atunci a fost bun. Acuma nu mai este bun.

  1. Bine ai zis. O sa le ajunga 4 ani.Dupa aia le mai da o sticla… tot sange de taur…un ou… si 4 ani iar nu il mai vedem, ca asa e in politica.

  2. Tu ai primit sange de taur si cozonaci, si apoi nu trebuie sa iti bati joc de oameni in halul asta, este logic ca multi au crezut in Tuchel(este un lucru normal si logic in psihologia colectiva ca orice colectiv uman spera in mai bine pe viito si au incredere in schimbari si spera ca le v-a fi mai bine) oameni se bucura daca le dai ceva, dar foarte multi au fost dezamagiti dupa ce au vazut ce mare tepar este acest primar. Asfalt zero, fonduri disparute, intransparenta si respect zero pentru tecuceni. Asta e primarul tau si al altor uselisti care manac din palma tepeanului. Se vede ca tu si el nu aveti nici un respect pentru oameni.

 3. Probabil „Conitza” Arhitect şi-a dat acordul, dacă nu cumva chiar aprobarea pentru Expoziţia de cîrnaţi, ouă, brînză, blănuri, ciorapi şi chiloţi, din faţa Casei de Cultură, sediul fostei Primării a Tecuciului, clădire de patrimoniu, şi nu numai ea ci şi alte două, trei la mai puţin de 50 de metri distanţă. În Postul Paştelui 2013, Tecuciul are parte de tîrg de cîrnaţi, chiloţi şi urechi de iepuri. Iar Catedrala se pregăteşte să-şi întîmpine Hramul, ca şi oraşul, de altfel, cu carusel şi tombole cu pumni percutanţi, cu topogane gonflabile şi cine mai ştie ce mai apare mîine. Bravo Edilului nostru ! Bravo Arhitectului Municipiului! Bravo celor care au grijă de cum trebuie să arate şi cum trebuie să fie gestionat domeniul public al oraşului ! Bravo, nu în ultimul rînd, reprezentanţilor Protopopiatului Tecuci pentru neluarea de atitudine la tot ce se întîmplă acum , în plin centru oraşului, în preajma Paştelui Ortodox şi în prezilele Sărbătorii oraşului, la 23 aprilie! „Felicitări” , „felicitări”, tuturor !!

  1. minune,astazi in timpul vizitei preafericitului iepurii au fugit,ouale s-au ascuns in niste cirpe si totul a fost minunat.chiar santem prosti!!!!

   1. Era de aşteptat acest lucru. Altfel… ÎPS Casian l-ar fi tras de urechi, nu pe Iepurilă ci pe Edilul Şef .

 4. halal primar mai avem,niciodata TECUCIUL nu a fost mai daramat ca acum,primarul isi bate joc de banii nostri si se joaca cu nervii nostri,ce credeti ca trebuie sa facem?

 5. paine si circ ,daca a-ti ales numarati ouale(cum spunea un clasic)nu gropile

 6. dar cu gropile din astfalt? Noi credem ca daca vrea ar putea sa acopere toate gropile din asfalt. Dar nu vrea. Stiti de ce? Pentru ca asteapta sa se expire contractul cu Tancrad ca sa nu mai dea lucrarea de plombare catre Tancrad fiindca ei nu sar…. cu nimic. Deci, dupa expirarea contractului cu tancrad oare cui ii va fi atribuita lucrarea de plombare in tot orasul? Galbenus? Valoarea actuala a contractului cu tancrad va fi dublata?

 7. Tecuciul devine din ce in ce „mai european”…bâlciul ne mai lipsea…şi asta ,chiar în centrul urbei…să ne dăm în bărci şi lanţuri…ar fi tacâmul complet…Trăiască ouălele…primarului…care ne scoate din iarnă…iar oraşul râmăne tern,trist şi fără personalitate… OFF,OFF,OFFFF ŞI AUU, AUU, AUUU ! Părerea mea…

 8. Cine spunea ca primarul nostru nu face nimic?Ati vazut ouale din centru? Ce mai spuneti acum?A facut sau n-a facut ceva?

Comments are closed.