Web
Analytics
TECUCI

Iepurilă şi recuzita de Paşti au subţiat bugetul cu peste un miliard de lei


Decoratiuni de Paste in municipiul Tecuci 2013  Primăria Tecuci a plătit firmei Mk Illumination Hunedoara suma de 58.070 lei  (adica 580 milioane lei vechi)  fără TVA pentru o achiziţie directă având ca obiect închiriere figurine luminoase tridimensionale Domnul Iepurilă, finalizată la data de 3 iunie, şi 41.500 lei (415 milioane lei vechi) fără TVA către Corvin Design Hunedoara având ca obiect închiriere accesorii electrice – accesorii de cablu izolate, încheiată la 4 iunie. Mk Illumination Hunedoara este de fapt o filială a firmei (fondată în ’96) ce are subsidiare în zeci de ţări şi sediul principal în Innsbruck – Austria. Din 2012, MK Illumination se mândrește cu titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României. Conform cotidianului ”Zi de Zi” Mk Illumination fondată în 2003 în România are un asociat-administrator, Horea Mihai Baba, şi un asociat persoană juridică, MK Beteiligungs GMBH din Austria. Horea Mihai Baba administrează şi a doua firmă menţionată Corvin Design. Singura persoană de care s-a sfiit primarul după ce a făcut achiziţia directă a fost ÎPS Casian Crăciun înainte de venirea căruia (23 aprilie – Sf. Gheorghe) a acoperit ouăle, iepuraşul care aduce astfel de daruri nefiind un simbol creştin.  Află mâine pe ce s-au cheltuit alte peste 200.000 lei (2 miliarde).


12 comments

 1. Latra putorile alea din primarie, ca nu mai au os de ros de la prostii ce lingeau tocurile usilor pe la primarie pt.o hartie, d-nu primar tine-o tot asa si pune-le la munca, scoate-le la maturat prin parc sa le iasa tot naduful, ca faci e rau, ca nu faci e tot rau, cainii latra , ursu trece.Bafta!

  1. cainii latra, ursul trece…iar prostii se bucura…mai ales daca au mintea scurta!

 2. Acum 1 luna incercam sa scriu pe ziarul premarului tepean si al wcpremarului din Tecuci un comentariu ce facea referire la cum a sarbatorit Ma(ga)ria Sa impreuna cu veteranii,de ziua lor.
  Intrebarea mea catre ei era ca,dupa ce si-au recitat unii altora poezii(premaru cica a recitat”Catelus cu parul cret” scrisa ,asa cum a spus el,de Jiji Becali),masa si dansu de la nu stiu care restaurant,CINE le-a platit si din banii cui?
  Apropo,cica cei de la Tancrad ar fi descoperit o olita cu verzisori in zona industriala,de aceea stau asa de mult la groapa aia din fata scolii 11.De mai bine de 1 luna,stau si gadila pamantul acolo de ai impresia ca nu vor sa-i trezeasca pe cei din China.
  Politia se face ca nu vede noroiul ce-l lasa pe asfaltul peticit deoarece asa pot avea de lucru si salvarea si atelierele auto.Si,cred ca le-a spus premu sa nu le dea amenda ca,asa era si la Tepu cand se juca el cu cercu pe ulita.

 3. Nona,esti razbunata!Astia sunt de 2 ori mai hoti dar ,in schimb, de 10 ori mai prosti!

  1. ai dreptate,ei au fost acuzati ca au cheltuit 500 milioane pe flori in toata zona centrala(care au tinut 30 sapt) de la o firma din Birlad iar astia au inchiriat(retine au INCHIRIAT)3 iepuri si citeva oua de plastic de la o firma din hunedoara pe 1 MILIARD pentru 2 saptamini!!!

 4. Cheltuirea banului public in Tecuci este facuta fara discernamant, fara viziune, fara responsabilitate. Imaginea conteaza in conceptia actualei administratii. Practic este o manipulare continua, ascunzand lipsa de activitate reala in beneficiul tecucenilor. Primim circ fara paine! Uitati-va in Parcul Central, cum a fost infiintat un Parc de Distractii imediat langa Catedrala. Pentru a combate aceasta afirmatie, au interpus ulterior un chiosc de inghetata. Asa a inteles actuala “conducere” – purtandu-se astfel, nu ca niste persoane alese sa fie in slujba cetatenilor, sa ne reprezinte interesele – sa rezolve acest conflict de ordin moral.
  Dupa 2 saptamani de prezentare a unor exponate, suntem mai saraci cu 99.570 lei!
  Ete obligatoriu sa oprim rispa, capusarea fondurilor publice, astfel putand sa avem bani pentru proiecte reale, viabile, necesare!
  Pentru asta, este necesara reactia cetatenilor,sa penalizeze, care sa demonstreze ca s-au saturat sa tot fie vecmaniti, sa plateasca pentru imbogatirea unora, sau pentru incompetenta!
  Daca nu, cei ce vom suporta vom fi noi, cetatenii, care vom plati din ce in ce mai mult si vom primi din ce in ce mai putin. Alegerea este a noastra!

  1. ce s-a intamplat la rampa rates srl, cu acel copil de 9 ani care a fost strivit de masina de gunoi?ce cauta acel copil in rampa? cine i-a permis accesul? ce fel se asigura securitatea in rampa? d- director???

 5. Bani pentru salariile insotitorilor persoanelor cu hamndicap,40 la numar, care au fost trimise in somaj, nu au mai fost. Bine in schimb ca sunt pentru asemenea porcarii.

 6. Banii ca banii, dar iepurila si ouale de staniol sunt de un prost gust total. Oribile!
  Orasul asta nu are o comisie sau cel putin un functionar care sa-si dea girul in ce priveste estetica achizitiilor sau modificarilor urbanistice?

 7. Austria?Innsbruk?Cam pe unde era primarul prin iarna ,nu? O vacanta anticipata platita cu oua…si totusi 58070 lei pentru niste oua colorate?Era unu’ mai demult care scria ca prin Brasov e plin de oua de astea -acum poate intelege si el ce sunt de fapt acele oua.

 8. Interesant! Am pe masa somatia de plata pentru impozitul pe cladire a mamei mele: 101 lei o casa de paianta si un teren aferent de aprox 350 mp. Prin urmare, cu o aritmetica simpla 990 de case au platit acest moft?
  Ma intreb, ca prostanacul, cate fese, seringi, pansamente, proteze ar fi putut inzestra amaratul de spital de la Tecuci de 1 miliard de lei?
  Dar, nu e prost cine cheltuie ci acel ce intreaba. Halal gospodar! Halal democratie.!

Comments are closed.