Web
Analytics
TECUCI

Idei inedite pentru o cladire dezafectata


Liceul Agricol din cartierul Balcescu, orasul Tecuci Fostul Liceu Agroindustrial din cartierul Balcescu a fost lasat pe mana devastatorilor si hotilor municipiului, in doar cativa ani din fosta unitate scolara dotata cu cantina, clase si internat ramanand doar un schelet. S-a furat orice bucata de material din care se puteau scoate bani sau orice sursa de lemnarie  folosita pentru incalzirea casei. In sedinta de joi seara consilierul Vasile Diaconu a reamintit starea jalnica in care se afla imobilul, primarul Finkelstain venind  cu solutia : “In mare parte cladirea este distrusa, trebuie sa facem demersuri pentru a intra in administrarea CL. Trebuie gasita o destinatie acolo, ideea unui centru de batrani ar fi ideala intrucat e o zona linistita, in plus dispune de cantina, dormitoare”. Ideea a fost imbratisata si de consilierul Petru Papuc, care insa a venit cu o alta propunere: “Ar fi mai bine sa mutam tabara de sinistrati la fostul Liceu Agricol din Balcescu, am putea transforma cladirile existente in garsoniere,  si-ar avea sinistratii destinatia loc finala”. Intr-un final a ramas ca primarul sa gandeasca la varianta cea mai utila.

NP – tecuci.eu


4 comments

 1. Foarte buna propunerea Atena.
  Astfel se va elibera de limuzine strada 1 Decembrie in zona centrala iar politicienii locali vor putea vedea realitatile crude ale orasului nostru.

 2. Excelenta propunere, Atena!
  Si astfel, plimbarile noastre prin centrul urbei vor fi mult mai relaxate. Ba chiar ne vom putea educa si limbajul, rascolit de fiecare data cand trecem pe langa un sediu de partid…

 3. Geniala propunerea lui Atena!
  Propunerea ar trebui facuta oficial.
  Acum, cand mai au putin pana la alegeri, poate fi un test.
  Sa vedem care partide au bun simt si respect pentru avutul public, si care nu!

 4. După ce face dl. primar toate demersurile necesare pentru ca acea clădire să intre în administrarea CL , o să-i propun să închirieze acele încăperi tuturor partidelor politice din oraş, pentru a-şi desfăşura activitatea cît mai departe de centrul oraşului şi marele cîştig ar fi al tecucenilor ,căci astfel vor avea teatru de vară ( partidul verde), casa căsătoriilor (PSD) şi o nouă grădiniţă (PNL şi PDL)……Nu vedeţi că toate clădirile aflate sau preluate de CL au urmat cu fidelitate ,,reţeta,, fostului primar?
  Odată ajunşi într-un loc, toţi cei implicaţi se vor avea sub supraveghere directă ,nu se vor mai chinui să se spioneze reciproc şi vor putea să-şi ,,scoată ochii,, unii altora departe de oraş , iar mai tîrziu pot întinde o masă mare şi-şi vor da mîna peste capetele alegătorilor(am înţeles din articol că există şi o cantină) căci ei oricum mănîncă aceeaşi mîncare pe la şedinţele de CL.
  Un alt mare cîştig va fi pentru locuitorii din cartier….aşa vor avea şosea mai bună, canalizare, apă curentă, gaze……căci deh! cei care vor ,,locui,, în fosta clădire a lic. agr. o vor ,,cosmetiza,, cu termopane şi tot ce implică ,,munca politică,, .

Comments are closed.