Web
Analytics
TECUCI

Gropzilla de Tecuci… sau nesimţirea în serial


Groapa Semafoare Camifarm
Sant Camifarm

Mai mică, mai mare, mai îngustă, mai largă, avem specii şi soiuri care să împlinească pofta inimii oricui. Şoferii amatori de senzaţii tari pot trăi la orice oră zdruncinături live ca-n bâlci. Gropile stau uneori pitite sub o mână de piatră dar nu ezită să atace autovehiculul făcându-l să vibreze din toate încheieturile. Ţi se rupe inima şi ca pieton când vezi câte-o sărmană Dacie trosnind din cauza craterelor din şosele. Cele mai proaspete din apropierea intersecţiei 1 Decembrie 1918 cu Dimitrie Hârlescu (Transformator), efectul unor lucrări în acea zonă din săptămânile trecute, au fost acoperite cu puţină piatră şi atât (cel puţin până astăzi). Conducătorii auto care frecventează perimetrul s-au obişnuit cu ele şi încearcă să le evite cu dibăcie dar nu e nevoie decât de o clipă de neatenţie ca să beneficiezi de ”avantajele” lor. Ne mutăm acum pe strada Elena Doamnă, cu mărturisirea că n-am descifrat încă misterul gropii din preajma Statuii Cercetaşului în schimb am fost martori ai capcanelor întinse de aceasta şoferilor. Şi ce te faci când te gândeşti că nu sunt singure la părinţi ci mai au surori în oraş. Noi va facem astazi trei propuneri. Toti cei care doresc sa participe la identificarea neglijentei si a nesimtirii unor tecuceni ce sapa oriunde si oricum, puteti sa ne trimiteti imagini ale noilor gropi sau sa le ridicati direct pe forum in sectiunea creata

Guri de canal semafoare
Guri canal

astazi: “strazi si circulatie”   http://www.protecuci.ro/forum.html

Groapa Elena Doama 1
Sant Elena Doamna

3 comments

 1. lucruri care se intampla la indigo in Romania.sper sa avem o viata mai buna.dar luminita se indeparteaza in progresie geometrica.va pupa tati

 2. Incep sa se adevareasca presimtirile pe care le aveam cand Tuchel a fost investit primar : multa fanfaronada, mult tupeu, multa lipsa de idei in ceea ce priveste administrarea unui ORAS, multa lipsa de educatie primara, per total un om mic sau mai precis un …cenzurat… se crede buricul Pamantului.
  Si acum, asa cum ma stiti impartial, argumentatia :
  – Dupa o luna si jumatate de munca “asidua” Ttuchel isi ia concediu doua saptamani incalcand grosolan Codul Muncii, care in situatia data, prevede ca i se cuvin cel mult 3 zile. Nimeni nu vede nimeni, nu stie, opozitia doarme in şoşoni.
  – Prima grija de cand a venit la primarie a fost sa gaseasca “delapidari” incepand prin a returna guvernului 15 miliarde lei (vechi), asta sa dovedeasca ce destep e dansul.
  – Dupa ce a dat banii inapoi, ghici ce, a ramas fara bani si a oprit toate lucrarile.
  – Ca totusi ca circul sa continuie si babele sclerozate sa aibe ce barfi si minuna de maiestria primarului, i s-a casunat pe Pazvante, ba ca fura apa si curent (parca le-ar duce acasa), ba ca nu mai poate fi cetatean de onoare (stiti zicala: tara arde si babele- de care am facut vorbire- au o problema cu frizura).
  – Pentru ca trebuia sa satisfaca setea de sange a talibanilor USL-isti (gen amandoi-Hulea, Radovei-valetul si nici cu madam Cambanache-televizor nu-mi e rusine) a inceput sa faca permutari prin primarie, astfel incât functionari care indeplineau anumite sarcini de 10-20 ani sunt pusi pe alte functii despre care habar nu au de unde sa le apuce. Motivul ofical: eficientizare activitatii primariei. Musiu daca nu asi sti ca esti badaran, asi zice ca esti diabolic, insa toata lumea si-a dat seama ca vrei sa le faci vant.
  – Lipsa banilor sau cheltuirea lor in scopuri care imi scapa au facut ca orasul sa arate ca dupa un bombardament… Printre blocurile de pe Gh. Petrascu, a uitat sa puna asfalt prin parcari, in zona Kaufland a sapat sa faca ceva dupa care s-a oprit, strazile centrale care au fost asfaltate recent aveau interzis la spargeri 3 ani de zile, insa cumetriile de partid au invins legea, a taiat copacii si arbustii de pe langa blocuri si nu a pus absolut nimic in loc, locatarii perpelindu-se de caldura in cuburile de beton, s.a.m.d.
  De fapt, in Tecuci, acum, domneste legea bunului plac a lui Tuchel. “Legea sunt eu !” declara un baiat prin Franta in evul mediu. Sunt sigur ca nu stie despre asta Tuchel dar se comporta ca atare.
  Toate acestea sunt nimicuri fata de ceea ce ne pregateste pentru urmatorii 4 ani.
  In final un cuvant pentru opozitie: Ediţă ai scos capul de cand ai aflat ca se fac listele la partid pentru parlamentare? Esti PATETIC.

Comments are closed.