Web
Analytics
TECUCI

Gata să ofere mită electorală de 2000 de lei!


buletin-vot-camera-deputatilor  Politicienii nu s-au putut abţine să nu se dedea la matrapazlâcuri nici în ziua alegerilor; miza a fost prea mare. Am aflat pe surse că un candidat la alegerile parlamentare le-a făcut mai multor preşedinţi de secţie tecuceni o ofertă ademenitoare: 2000 lei ca să închidă ochii la mişmaşuri care l-ar avantaja. Pentru fiecare vot ce l-ar fi adus mai aproape de ţinta mult dorită candidatul s-a arătat dispus să ofere alţi 50 de lei. Noi mai sapam. Cu siguranta in zilele viitoare o sa aflam amanunte.


4 comments

  1. Numai Toader putea face asa ceva…A adus in fiecare sectie cate 5-6 observatori cu ecusoane de Radio Tecuci si Expres Tv (un autocar cu 53 de tineri de la Galati) crezand ca poate avand in sectie mai multi oameni decat votanti ar putea sa ii aduca si avantaje…Insa lupul isi schimba parul..dar naravul ba. Degeaba au trecut de la PDL-APP-ARD..ca mai tare a ametit poporul..probabil nici ei nu stiau ce sunt…Au crezut ca ascunzandu-se sub o alta culoare..poporul va uita ca li s-a taiat salariile cu 25%…insa poporul uita dar nu iarta…drept dovada actualele alegeri… Numai bine.

    1. Sursele noastre nu vorbesc despre Mircea Toader. Ci despre concurentii sai.

  2. 588 de parlamentari. suntem mai tari decat America. Deci am reusit sa asiguram 588 de locuri de munca. e foarte bine. Dea cuma asezativa la rand sa va platiti impozitele ca astea sunt locuri de munca cu salarii grase.

Comments are closed.