Web
Analytics
TECUCI

Fostul primar a decis să se retragă pentru o vreme din politică


Tecuci.eu_Eduard-Finkelstain   După 3 luni de gândire, fostul primar, Eduard Finkelştain, a luat decizia de a se retrage pentru câţiva ani din viaţa politică militantă. Eduard Finkelştain a declarat pentru tecuci.eu: “Am decis să mă retrag pentru câţiva ani din viaţa politică. Mi-am dat demisia din toate funcţiile de conducere din partid şi din Consiliul Local, rămân în PDL ca membru simplu. Am prezentat aseară şi în scris colegilor din partid decizia mea. Principalul motiv este că eu am susţinut tot timpul un principiu, trebuie să existe o răspundere asupra rezultatelor şi în condiţiile în care rezultatele nu sunt corespunzătoare trebuie să ai tăria să faci un pas în spate. Rezultatele la alegerile locale au fost cum au fost, nu mă mai regăseam în această poziţie pentru că evident ca preşedinte de organizaţie purtam răspunderea acestora fără a intra în amănunte care au fost cauzele, cât a depins de noi cât n-a depins, realitatea e dată de cifrele seci. Evident că sunt şi alte elemente programul foarte încărcat, timpul redus de activitate. Legat de CL evident că nu a fost ţinta mea politică, ţinta mea a fost Primăria Tecuci. Nu a fost un obiectiv al meu personal să fiu consilier… Am avut 3 luni în care am cântărit lucrurile şi am luat o decizie“.


5 comments

 1. PDL-ul ce zice? Un mare conducator nu-si lasa oamenii la greu.Dar se pare, ca nu ti-a pasat niciodata de oamenii pe care ia-i avut langa tine si care te-au ajutat.Trei luni a facut puterea ce-a vrut.De ce n-ai facut-o din prima? No coment

  1. daca ramanea presedinte aveati sa comentati ca alearga dupa functii, acuma daca si a dat demisia tot comentarii.

 2. Normal dupa 8 ani …[CENZURAT] ,promisiuni electorale sa se dea la fund, …[CENZURAT] Euro si-l doare-n palarie poate sa stea toata viata prin bahamas, bora bora, insulele virgine etc…. important e ca acum 8 ani l-am votat cu placere, credeam ca ne-a pus D-zeu mina in cap dar nea pus mina in buzunar ca din buzunarele noastre …[CENZURAT]. Am ramascu promisiunile gen: canalizare, apa curenta + gaz metan satu nou etc. etc. etc. …. sa vedem dupa inca 4 ani tapeanul …[CENZURAT] ?????

 3. Este o atitudine lasa, egoista, inadecvata, tardiva… Si, din pacate, in concordanta cu atitudinea plangacioasa si defetista pe care o are conducerea actuala a PDL.
  L-as intelege, daca ar fi bolnav. As mai intelege, daca hotararea fostului edil ar fi fost luata la presiunea organizatiei, dar acest lucru ar fi trebuit comunicat publicului, deoarece ar fi aratat ca exista acolo o oarecare energie, ca mai sunt oameni ambitiosi, dornici sa-i ia locul. Dar asa… dupa trei luni de lancezeala, d-l Edy ajunge la concluzia ca, daca tot nu mai este sef, mai bine sa se odihneasca.
  N-ar fi exclus sa fie chiar o indicatie de la varf, care se brodeste bine cu firea lui Edy Finckelstain. Total nepotrivit cu momentul, in PDL se practica o punere de cenusa in cap, o plangaciosenie ridicola, care ar vrea sa demonstreze normalitate, exact acum cand timpurile sunt anormale. Cand USL, prin lovituri rapide si prin sfidarea bunelor practici ale unui stat de drept, a acaparat puterea si acum incepe sa rontaie economia, cu exceptia catorva mai luminati precum Monica Macovei, Cristian Preda, Radu F Alexandru, cei din conducerea PDL se comporta precum pocaitii care asteapta sfarsitul lumii.

  Finkelstain, dupa opt ani in care a stat comod la primarie neonorandu-si promisiunile de tanar energic, care va aduce un suflu nou, datoreaza tecucenilor macar atat: sa stea in Consiliul Local, de veghe la derapajele lui Tuchel.
  Chiar daca ar fi primit peste nas cu varf si indesat, asa si-ar fi spalat din vina.
  Asta ar insemna cu adevarat sa-si puna cenusa in cap, nu fuga lasa asupra careia, avand in vedere unele antecedente, pluteste si suspiciunea ca si-ar pregati trecerea intr-o alta barca.

Comments are closed.