Web
Analytics
TECUCI

Florin Balcan, în continuare la cârma Poliţiei Municipiului Tecuci


Florin Balcan  In urma unor verificari facute in aprilie de corpul de control al Ministerului Administratiei si Internelor la Politia Municipiului Tecuci, s-au constatat anumite deficiente manageriale. “Acestea l-au trimis pe comisarul-sef Florin Balcan in fata comisiei de disciplina a Inspectoratului General al Politiei Romane si l-au determinat pe chestorul Petre Toba sa-i semneze decizia de trecere intr-o functie inferioara”, consemna atunci cotidianul Viata libera. Ulterior a fost numit interimar la conducerea Politiei Tecuci, pe o perioada de 3 luni, comisarul-sef  Marius Rotaru, adjunct al Politiei Municipiului Galati. La cateva zile Florin Balcan a contestat decizia de sanctionare (n.r. – moment din care dispozitia numirii unui interimar nu a mai fost valabila) iar Ministerul de Interne i-a admis contestatia stabilind ca cel care e competent sa-l sanctioneze e seful sau de la Galati, comisarul Danut Lefter, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Galati.
După iesirea la pensie a comisarului Ionel Flechea, care s-a petrecut in aceeasi perioada cu sanctionarea sefului Politiei, functia de adjunct a ramas neocupata. “Luni se va intruni consiliul de conducere si va fi imputernicita o persoana”, ne-a informat Cristina Tatulici, purtator de cuvant al IPJ Galati. Florin Balcan s-a ales in cele din urma doar cu o diminuare de 10% a salariului, pentru o perioada de trei luni.


10 comments

 1. Realitate romaneasca. Fiecare cauta un oscior de ros. Ca unii il iau cu carne macra pe el, norocul lor. Ca majoritatea nu apuca sa aiba nici macar un mic os de ros si fac foamea, ghinionul lor. Prostia si fudulia se platesc in viata. Ai pus stampila ca prostul, vei trai si vei muri de foame ca prostul.

 2. D-le roset,crea ca dl balcan ar trebui sa va citeze la politie si sa dati o declaratie in care sa recunoasteti ca sunteti o sageata al unui grup de infractori care for sa luna lana le oras,dar dl balcan nu Este un politist conrupt si va sta in cale,stie tot orasul ca sunteti un infractor care ai [cenzurat – acuzatii ce nu au acoperire] si sunteti o sageata manipulata si platita . Decand te-ai dar de partea legii ? Ai uitat cane te duceai la furat in Italia? Noi vrem sa spui adevarul , ma refer sa recunosti ca oricum se stie cine te manipuleaza. Roagate de tuchel sa-ti dea un loc de munca ca dati un fomist si un latrau.

  1. Cine esti tu Cititorule?
   Sageata cui esti tu?
   Scriitor sigur nu esti.Poate un toxicoman?
   Nu zic ca dl “balcan” ar fi corupt(x-files) dar stiu doar ca politia din Tecuci nu-si mai face demult datoria decat cu micii gainari.Poate ar fi timpul sa inceapa sa curete orasul de sus in jos,indiferent de cine este,ce functie ocupa sau de cati bani are.Deci,teoretic nu este greu dar practic….!?Sau te pomenesti ca nu-i lasa Galatiul?

  2. Cititorule, as putea sa aflu cu usurinta cine esti si apoi sa te dau in judecata pentru acuzatiile mincinoase pe care mi le-ai adresat…Sincer nu numai ca nu voi face-o, asta ar fi insemnat sa descopar un alt infractor…,am descoperit atat de multi in ultimul timp in acest micut oras, incat ai fi unul nesemnificativ.Sa nu mai vorbim de creerasul tau, care este identic cu a unui retardat.Legat de acest “nou reales”, ii doresc succes si forta de munca, in regim de stres…

 3. Domnule Primar, sa nu credeti ca suntem orbi si surzi…Se vede clar cum interesele financiare sunt mai presus de cele ale cetatenilor cinstiti din acest oras.Vineri sub nasul meu au intrat”oficial”in biroul dvs.vestitii Dobre,Butunoiu si nu in ultimul rand Balcan.Neoficial a fost cu o zi inainte in barul”La Petricele”, cand poate doar ati pus la punct anumite aspecte…Ati uitat domnule Primar sa tineti cont ca in acea zi urma sa dati curs cererii mele de a va informa oficial, printre altele si de hotiile si ilegalitatile comise de lucratori ai Politie Tecuci, care sub semnatura si acordul tacit al aceluiasi Balcan, fac obiectul unui grup infractional.Dar apropo, mai multe daca va intereseaza domnule Primar si daca doriti cu adevarat un sef de Politie competent si cinstit, veti putea afla de la o alta institutie ce in curand se va curata si anume Parchetul de pe langa Judecatoria Tecuci…

  1. .. întilnire care a culminat cu o masa pompoasa la Restaurantul de la Gara de Sud, masa data de … “unii” in cinstea… “altora” care i-au primit in rindurile partidului pe care-l conduc la nivelul organizatiilor Tecuci si Galati. O fi cazul sa ne intrebam care or fi aceia “unii” ?! “Altora” se stie foarte bine cine sunt.

  2. domnule giani. Cred ca a venit vremea sa te retragi.Tu nu mai ai ce sa cauti in ecuatie. Lumea s-a folosit de tine atunci cand au au avut nevoie. Cartile s-au facut. Oamenii nu vor sa-ti spuan direct sa-ti vezi de treba, dar ar trebui sa intelegi. Oamenii sunt doar apartent antagonici, dar eu de fapt sunt o echipa: Toader, Dobre, Nica. Mergi in sihastrie.

   1. Sincer nu inteleg la ce ecuatie va referiti domnule Lungu, pentru ca eu nu ma sant folosit de nimeni, chiar daca se aude prin “sat” ca as fi fost manipulat de unul sau de altul.Total fals.Eu mi-am dorit si imi doresc in continuare sa starpesc mafia din judetul in care m-am nascut, constient fiind de riscurile la care sunt supus.De moarte nu mi-e frica, dar cat timp voi trai, nu voi conteni sa lupt impotriva tuturor celor care nu vor sa inteleaga ca s-a terminat cu obiceiul de a da spaga, s-a terminat cu “saru mana boierule”, iar toti cei ce vor fi prinsi in actiunea mea de curatire al acestui sistem corupt vor da socoteala mai devreme sau mai tarziu.M-as fi bucurat foarte mult ca aceasta lupta a mea sa fie sustinuta fizic de toti tecucenii ce au de suferit din cauza acestor mafioti.Tacerea noastra ii incurajeaza in a comite infractiuni si abuzuri.In ceea ce ma priveste va asigur ca lupta abia a inceput si rezultatele acestui razboi vor fi resimtite cat de curand.Dusmanii mei stiu bine ce zic eu acum…Oamenilor de bine, le transmit mai mult curaj si sa aiba incredere in energia si dorinta mea de a face bine acestui frumos oras.Daca se poate ii rog sa se roage pentru binele meu si al familiei mele.

Comments are closed.