Web
Analytics
TECUCI

Eduard Finkelştain, despre rezultatele alegerilor


Finkelstain-Eduard_tecuci.eu  “În ecuaţia alegerilor locale a contat factorul politic. Electoratul a sancţionat candidaţii PDL din cauza nemulţumirii provocate de măsurile aspre luate de fosta guvernare. Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş spre exemplu au avut rezultate administrative bune dar au pierdut alegerile. Bazinul meu electoral nu s-a schimbat foarte mult faţă de 2008. Atunci am avut 6.132 de voturi iar acum aproape 5.800 . În schimb numărul total al votanţilor a crescut cu o treime (de la 15.000 la aproape 20.000). Oraşul e la un standard decent, există proiecte. Cred că oamenii au ieşit la vot să sancţioneze PDL-ul pentru măsurile fostei guvernări. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat dar şi celor care nu au făcut-o. Îi urez succes noului primar, să ducă la îndeplinire proiectele aprobate şi promisiunile făcute”, a spus fostul primar Eduard Finkelştain. Acesta a mai precizat că nu exclude posibilitatea de a accepta postul de consilier local, funcţie pe care a mai deţinut-o în trecut. Discuţia s-a purtat telefonic iar problemele de conexiune nu ne-au mai permis aflarea opiniei vizavi de posibila candidatură la alegerile parlamentare.


6 comments

 1. daca era “tare in bile” si acum era primar,dar trepadusii de linga el l-au dus la pierzanie.va pupa tati

  1. @vasile
   Comentariul a fost postat ca un articol. Interesant,doua scrisori deschise intr-o singura zi.
   O sa facem categorie separata: “Catre autoritati” sau ceva in genul acesta.

 2. Ai condus ca un om fara inima si fara sange-n vine, iar la neuronii tai, oricati ar fi, ai prea putin din regiunea receptoare, aproape deloc din cea conductoare si lipseste integral cea efectoare.
  Ai condus cu indiferenta, cu dispret si fara urme inteligenta soci-umana.
  Ai condus sau ai indus mahnirea, scarba, lehamitea, revolta.
  Ai condus? !!
  Nu ! NU AI CONDUS! TI-AI LATI-LUNGIT FUNDUL, CONTURULE, CATEII, JOCURILE.

 3. E interesant de observat in cazul d-nului E. Finkelstain cum o persoana cu o inteligenta peste medie, poate fi totusi atat de …naiva! Pentru ca aceasta gandire – dezvaluita in declaratia facuta – i-a fost practic indusa de acele persoane (asa numitii ,,pupincuristi”) care roiau in jurul lui si care l-au facut sa vada lucrurile roooz, cand ele erau de fapt de multa vreme gri…E trist ca dumnealui nu a inteles nici macar acum de ce a pierdut!

 4. plus gasca de oameni fara caracter care au roit in preajma dumitale precum mustele…sa ma scuzati,ca doar nu pdl-ul i-a ales si numit in functie.sunt sigura ca din pdl faceau parte si oameni de calitate,care v-ar fi putut ajuta sa luati decizii mult mai intelepte,dar ei n-au avut noroc sa primeasca o bucatica din marele ciolan numit primaria tecuci.v-am votat de doua ori,si va salut cu respect,dar de data asta am votat pentru schimbare.

 5. NU DOMNU ex-primar ! Nu pdl-eul te-a dat dat jos din fuctie, ci perceptia majoritatii ca ai avut o prestatie lasa si corupta la carma orasului.

Comments are closed.