Web
Analytics
TECUCI

Dragos Teodoru, manager pe urmatorii ani


La concursul pentru ocuparea functiei de manager spital au fost inscrisi in cursa doctorii Mihaela Ginghina si Dragos Teodoru, la contestatiile facute de cei doi, dr. Ginghina pierzand posibilitatea de a participa intrucat si-a depus demisia din Consiliul administrativ prea tarziu. Doar astazi 23 iunie s-a desfasurat concursul pentru ocuparea functiei  de manager persoana fizica a Spitalului tecucean  “Anton Cincu “ , chiar daca trebuia desfasurat pe parcursul a doua zile. Singurul concurent dr. Dragos Teodoru a obtinut nota 10 la proba scrisa si 9,40 la proiectul de management. Punctajul final a fost 9.70, asteptandu-se validarea si de catre CL Tecuci intr-o sedinta viitoare. Amintim ca din comisia de concurs au facut parte Angelica Pintile (presedinte)  membrii Valentin Boldea , Carmen Spiridon, Loredana Apetrei, Lucian Gradea si secretar Alina Mirela Istrate. Batranul asezamant spitalicesc are acum un manager, nemaiexistand interimari pe post.


8 comments

 1. pentru doru dascalu , ai urmat facultateA de istorie – filozofie sau filozofie-istorie? LA A N L ?

 2. Parodii si falsuri grosolane , ai dreptate cori , dar prea multe si nu numai in sectorul medical !

 3. Iar pentru @cori şi @rose, decât să strige de după gard în anonimat, mai bine ar cânta la flaut. Mă refer la flautul cu ….

 4. România ţara cu susul în jos. Ca să ajungi manager trebuie să faci facultatea de medicină. Ca să ajungi parlamentar sau ministru, trebuie să fi fost tractorist cu diplomă de facultate cumpărată. Şi ce cursuri se fac la facultatea de medicină unde se predă managementul?! E de râs dacă nu ar fi de plâns.Ce interes o avea un medic, ca să conducă o clădire şi nu să-şi practice meseria pe care a ales-o?! Bănuiesc că fudulia de a fi şef, sau cine ştie ce. În orice caz, noi ăştia proştii din popor ştim că cei ce tratează oamenii se cheamă doctori şi fac facultatea de medicină, iar cei ce se ocupă cu organizarea funcţionării unei entităţi economice sau sociale se cheamă manager şi face facultatea de management.Dar ce ştim noi poporanii, noi suntem proşti, avem noroc de inteligenţii care ne conduc.

  1. Nu aţi specificat care unghie, de la picioare sau de la mână! Şi la flaut cine cântă?!

   1. foarte mare dreptate aveti ! se bucura si sugatoarele ..traiesc si ele bine pe langa !

 5. A fost o parodie! Un fals grosolan care sa speram ca nu va trece neobservat de cei abilitati.
  Traieste clipa Baiatule!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.