Web
Analytics
TECUCI

Dispozitie Privind : convocarea Consiliului Local în şedinţă de îndată


Vot in Consiliul local Tecuci  Dispozitie Privind : convocarea Consiliului Local în şedinţă de îndată, pe data de  19.03 .2013, orele 15 00. Având în vedere prevederile art. 39, alin.4 şi 6 din Legea 215/2001, privind administraţia publică locală, republicată în 2007; În baza art.115, alin.1, lit.b din Legea 215/2001, a administraţiei publice locale, republicată în 2007:
DISPUNE:  Art.1 .Convocarea Consiliului local Tecuci în şedinţă de îndată, în data de   19 . 03 .2013, orele 1500, în sala mare de şedinţe a Primăriei Tecuci, cu următorul proiect al ordinei de zi:
1. Proiect de hotărâre privind organigrama și statul de funcții al Societății Zone Verzi TEC SRL.
Art.2.Prezenta dispoziţie va fi adusă la cunoştinţa celor interesaţi prin grija secretarului municipiului Tecuci.

P R I M A R, Tuchel Gerhardt Daniel

AVIZAT, secretar Jr. Narciza Mitruţ


3 comments

 1. auzi, domn’ buchir?
  nu ma incalzesc comentariile matale de pe internet. daca vrei sa faci ceva util, fa ceva util: du-te de te bate cu zmeul, da-l in contencios, fa opozitie adevarata, fa un ziar prin care sa aduci la cunostinta tiganilor care l-au votat ce face primarul lor.
  votantii lui tuchel nu sunt pe internet. noi, cei de pe internet stim foarte bine ce face primarul.

  opozitia lu’ peste.

 2. Gradul de repetabilitatea a sedintelor de indata, care trebuie sa aiba, conform legii, un caracter de exceptionalitate, creeaza un precedent periculos, de fortare a normelor de drept. Pe principiul: “tot ce nu este interzis expres este permis”.
  Avem puterea de a alege din ce ni se ofera, avem datoria totodata de a nu ingradi libertatea celorlalti. Ori ce se intampla acum, ingradeste libertatea cetatenilor de a participa la Sedintele Consiliului Local, stabilita de legea 215/2001, care stipuleaza ca este publica, atacandu-se astfel exact perioada cu care un cetatean este anuntat anterior inceperii.
  In celelalte 2 situatii stipulate de lege, Sedinte Ordinare (intrunire lunara) si Sedinte Exceptionale ( cand este nevoie), termenele de convocare anterioara sunt de 5, respectiv 3 zile! – Convocarea sedintei a fost astazi. Practic este incadrare intr-o categorie, in vederea acoperirii de legalitate, prin abuzarea legii.
  Argumentare legislativa:
  Articolul 40, punctul 4, spune ca : “in caz de forta majora si de maxima urgenta penbtru rezolvarea intereselor locuitorilor comunei sau ai orasului convocarea consiliului local se poate face de indata”

Comments are closed.